I TOPFORM.

Designet på BMW 5-serie Sedan.

I TOPFORM.

Designet på BMW 5-serie Sedan.

Sporty og stilsikker stil: BMW 5-serie Sedan er altid foran konkurrenterne takket være det sportslige design. Men succes er ikke nogen tilfældighed. Det er ikke nok at have succes som en del af sit DNA, det kræver også et godt øje for detaljerne.

 

BMW 540i Sedan:
Brændstofforbrug i km/liter (blandet kørsel): 14,5-15,4
CO2-udledning i g/km (blandet kørsel): 149-159

I TOPFORM.Designet på BMW 5-serie Sedan.

Sporty og stilsikker stil: BMW 5-serie Sedan er altid foran konkurrenterne takket være det sportslige design. Men succes er ikke nogen tilfældighed. Det er ikke nok at have succes som en del af sit DNA, det kræver også et godt øje for detaljerne.

 

BMW 540i Sedan:
Brændstofforbrug i km/liter (blandet kørsel): 14,5-15,4
CO2-udledning i g/km (blandet kørsel): 149-159

UDVENDIGT DESIGN.

BMW 5-serie gør en stærk figur, selv når den holder stille. Syvende generation af denne sporty businesssedan er først med forendedesignet, hvor dobbeltnyren og forlygterne er direkte forbundne. Den lave taglinje smyger sig hele vejen hen over det muskuløse karrosseri og giver bilen en elegant coupélinje. Samtidig vidner det brede bagendedesign om BMW 5-series høje performance.

1
2
3
4

SURROUNDANLÆG BOWERS & WILKINS DIAMOND.

Surroundanlægget Bowers & Wilkins Diamond med to diskanthøjttalere af ægte diamant leverer krystalklar studielyd på alle pladser i kabinen. 16 præcist anbragte højttalere leverer en imponerende lydoplevelse. Højttalerne har indbyggede lyselementer, som visuelt fremhæver systemets fantastiske lydkvalitet.

MERE ER ALTID MULIGT.

MERE ER ALTID MULIGT.

Vælg endnu mere dynamik, endnu mere luksus, endnu mere personlighed. Attraktive modeller og udstyrspakker sikrer dig en plads i forreste startrække.

MODEL SPORT LINE.

Med designelementer i sort højglans og specialdesignede letmetalfælge skruer Model Sport Line højt op for dynamikken. Detaljer som oplyst "Sport Line"-signatur og modelspecifikke sportssæder giver lidt ekstra krydderi til kabinedesignet.

MODEL LUXURY LINE.

Skinnende blanke kromdetaljer og matchende fælge giver BMW 5-serie med Model Luxury Line et elegant look. I kabinen skrues der op for stilen med highlights som det modelspecifikke indtræk Lines med kontrastsyninger og kedersnore samt interiørlister i ægte træ med detaljestribe i perleglanskrom. Instrumentbrættet er beklædt med kunstlæder for at sætte prikken over i'et.

MODEL M SPORT.

Model M Sport sætter køredynamikken i højsædet. Potente luftindtag i frontskørtet skaber et sportsligt blikfang. De eksklusive interiørlister i aluminium med rombedesign og den antracitgrå loftsbeklædning fra BMW Individual skruer op for sportsoplevelsen.

BMW INDIVIDUAL COLLECTION.

BMW Individual Collection tilbyder et stort udvalg af udstyr til særligt stilbevidste kunder: Interiørlister i alverdens ædle træsorter med perfekte åretegninger. Smidigt læder med fejlfri overflader fra verdens bedste garverier. Lakeringer, der begejstrer med lysende og effektfulde farver. Vælg mellem mange forskellige udtryk, som hver især slår tonen an for køreoplevelsen. Sammen sørger alle disse elementer for, at din BMW bliver en forlængelse af din personlighed.

ORIGINALT BMW TILBEHØR.

Forbered dig til dagens opgaver. Med originalt BMW tilbehør kan du udstyre BMW 5-serie Sedan med alle de detaljer, du har brug for. Oplev en verden af originalt BMW tilbehør.

 • Transport

  Den moderne tagboks med sidepaneler i Titanium Silver rummer 520 liter bagage og kan anvendes med alle BMW tagbøjlesystemer. Tagboksen kan åbnes fra begge sider og har et tredobbelt låsesystem, så den er både let at betjene og sikker at have med på farten.

  Den skridsikre og robuste måtte er vandtæt og passer præcist i bilens bagagerum, så du beskytter bilens tæpper under transport. Måttens dybsorte udførelse passer perfekt til det øvrige udstyr i bilen, og detaljer som det påsatte 5-tal i rustfrit stål og den praktiske sløjfe, som gør det let at fjerne måtten, er med til at understrege den høje kvalitet.

 • Indvendigt og udvendigt tilbehør

  De 19 eller 20 tommer store BMW letmetalfælge passer perfekt til bilens øvrige design og opfylder de samme tårnhøje kvalitetsstandarder. Fælgene er udviklet specielt til Run Flat-dæk med højere fælgpukler, som forhindrer et punkteret dæk i at springe af fælgen, når du kører gennem sving.

  Bilvarmeren sørger for at varme kabinen op, så du kan sætte dig ind i en is- og dugfri bil. Funktionen kan programmeres via iDrive eller betjenes direkte i bilen. Afhængigt af udstyrsniveau kan bilvarmeren også aktiveres via BMW displaynøglen (købes separat) eller en iPhone-app.

 • Information og kommunikation

  Den praktiske universalholder klikker nemt på plads i Travel & Comfort-basismodulet (købes separat). Holderen fungerer derefter som sikker havn for tablets fra Apple og Samsung med en Travel & Comfort-sikkerhedscase i størrelser fra 7 til 11 tommer. Den kan drejes 360° og vinkles i den ønskede position, så den kan bruges af både store og små passagerer.

Brændstofforbrug og CO2-udledning.

 • Tallene for brændstofforbrug, CO2-udledning og strømforbrug afhænger af den valgte fælg- og dækstørrelse. Forbrugsdata beregnes med udgangspunkt i NEDC-cyklussen.

  Specifikationerne afhænger af en række faktorer: personlig kørestil, rutevalg, vejrforhold, brug af varmeanlæg/klimaanlæg og forvarmning.