Stage

BMW 530e PLUG-IN-HYBRID

Fra og med juli 2019: BMW 530e xDrive.

Stage

BMW 530e PLUG-IN-HYBRID

Fra og med juli 2019: BMW 530e xDrive.

BMW 530e PLUG-IN-HYBRIDFra og med juli 2019: BMW 530e xDrive.

BMW 530e plug-in-hybrid. 184+113 hk. Forbrug 40,0-50,0 km/l. CO2 45-57 g/km. Bilen er vist med ekstraudstyr. Forbrugsværdierne er angivet efter den nye WLTP-norm. Øvrigt tilvalg af udstyr kan påvirke forbrugsværdierne.


Fra og med juli 2019 fås BMW 530e med ny batteriteknik hvilket øger rækkevidden op til 66 km**. Bilen kommer endda med firehjulstræk, BMW 530e xDrive, med elektrisk rækkevidde op til 58 km**.

Læs mere

UDSTYR.

Download oversigter for BMW standardudstyr og prislister for BMW ekstraudstyr på nedenstående links.

Læs mere

BESTIL PRØVETUR.

Bestil prøvetur av den kommende BMW 530e xDrive Sedan.

BILKONCEPT.

BILKONCEPT.

BMW 530e iPerformance kombinerer en elmotor og en 4-cylindret TwinPower Turbo-benzinmotor til en ekstremt effektiv BMW eDrive plug-in-hybridmotor. På denne måde opnår du fuldelektrisk og udledningsfri kørsel over korte afstande med begejstrende køredynamik og – takket være den 4-cylindrede benzinmotor – ægte langdistancekvaliteter.

Læs mere

MOTORKONCEPT.

MOTORKONCEPT.

De centrale motorkomponenter er en 4-cylindret benzinmotor på 184 hk (135 kW) med BMW TwinPower Turbo-teknologi, en elmotor på 113 hk (70 kW) og et højspændingsbatteri af litium-ion-typen med en kapacitet på 9,2 kWh. Ved fuldelektrisk kørsel har bilen en rækkevidde på ca. 66 km** og en tophastighed på 140 km/t.

Læs mere

INTELLIGENT ENERGISTYRING.

INTELLIGENT ENERGISTYRING.

Intelligent energistyring optimerer hybridmotorens kraft/effektivitets-forhold ved at forudse det optimale køreprogram. Eksempelvis ved at anvende data fra navigationssystemet til at identificere afsnit på den valgte rute og kørselsforhold, der er optimalt egnede til at anvende elmotoren eller til at lade bilens højvoltbatteri op.

Læs mere
NYSGERRIG EFTER LADEHYBRID?

NYSGERRIG EFTER LADEHYBRID?

KØREOPLEVELSER.

KØREOPLEVELSER.

Som plug-in-hybrid har BMW 530e iPerformance med eDrive en række forskellige køreprogrammer, som har stor indflydelse på det faktiske brændstofforbrug. Det faktiske brændstofforbrug afhænger dels af, hvilket køreprogram du vælger, og dels af din personlige kørestil.

Læs mere

DESIGN.

BMW 530e iPerformance har en selvsikker og ulastelig stil med ribberne i kølergrillen holdt i BMW i Blue, blå navkapsler, BMW i logo på sideskærmene samt eDrive-logoer ved Hofmeister-knækket og indstigningslisterne.

TILSLUTNING.

Appen My BMW Remote til plug-in hybrider fås til både iOS og Android og viser dig detaljerede statusoplysninger om BMW 530e iPerformance – fx bilens placering, batteriets opladning og den resterende rækkevidde. Fjernbetjeningen kan bruges til at planlægge opladningsrutinerne ved hjælp af ugetimeren.

OPLADNING.

Du kan lade bilens batteri op med strøm fra en helt almindelig stikkontakt ved hjælp af det medfølgende ladekabel eller med strøm fra offentlige ladestandere, når du er på farten, ved hjælp af et ladekabel, der skal tilkøbes. Navigationssystemet og appen BMW Remote viser dig, hvor nærmeste ladestander befinder sig, og om standeren er ledig. Betalingen klares eksempelvis via BMW ChargeNow-kortet.

Læs mere

Brændstofforbrug, strømforbrug og CO2-udledning.

 • Værdierne uden parentes gælder for standardmodellen med standardgearkasse, værdier i parentes gælder for samme model, men med en anden gearkasse.

  Det anførte brændstofforbrug og CO₂-udledning er fastsat i henhold til Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EF) 715/2007 af 20. juni 2007 gældende på tidspunktet for typegodkendelsen af det pågældende køretøj. De anførte tal er baseret på et køretøj med det standardudstyr, som køretøjet leveres med, og det viste interval er baseret på de forskellige konfigurationsmuligheder (standardudstyr og ekstraudstyr). De modeller, der er afbildet, afspejler biler, der forhandles på det tyske marked. Der kan dermed forekomme afvigelser fra de beskrevne modelvarianter og det beskrevne udstyr i forhold til biler, der forhandles i Danmark. Du kan få yderligere oplysninger hos din BMW forhandler.

  * Brændstofforbruget, CO₂-udledningerne og strømforbrug er fastsat ud fra den nye WLTP-norm (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure). Registreringsafgiften er baseret på, blandt andet, bilens brændstofforbrug. Beregningen af registreringsafgiften baseres i Danmark, til og med 31. december 2020, på en korreleret værdi af det opnåede WLTP-testresultat.

  Mere information om udledninger og WLTP-kørecyklussen findes på www.bmw.dk/wltp.

  En oversigt over brændstofforbrug, CO₂-udledninger og strømforbrug for alle nye personbilmodeller fås gratis på alle salgssteder, og kan derudover ses på Trafikstyrelsens hjemmeside www.bilviden.dk.

   

  Generelle vilkår og ansvarsfraskrivelse.

  Vi tager forbehold for fejl og mangler. Vi tilstræber, at indholdet er ajour, men vi kan ikke garantere, at indholdet til enhver tid er korrekt. BMW.dk kan ikke betragtes som en komplet guide til vores produkter og ydelser.

  BMW Danmark A/S forbeholder sig retten til når som helst at foretage ændringer i priser, specifikationer og udstyr. For mere information om bilernes standard- og ekstraudstyr se www.bmw.dk/udstyr.