Stage

BMW 530e PLUG-IN-HYBRID

EN ELBIL, DER KØRER MOD STRØMMEN.

BMW 530e PLUG-IN-HYBRID

EN ELBIL, DER KØRER MOD STRØMMEN.

BMW 530e PLUG-IN-HYBRIDEN ELBIL, DER KØRER MOD STRØMMEN.

Tænk kreativt. I takt med tiden. To vigtige koncepter med afsæt i bæredygtighedstanken. BMW 530e iPerformance implementerer begge koncepter på perfekt vis og er stadig forud for sin tid. Modellen gør køreglæden helt elektrisk og er fremtidssikret takket være plug-in-hybridkonceptet.


BMW 530e iPerformance:
Brændstofforbrug i km/liter (blandet kørsel): 47,6-52,6
CO2-udledning i g/km (blandet kørsel): 44-49
Strømforbrug i kWh/100 km (blandet kørsel): 13,1-14,1

UDSTYR.

Download oversigter for BMW standardudstyr og prislister for BMW ekstraudstyr på nedenstående links.

BILKONCEPT.

BILKONCEPT.

BMW 530e iPerformance kombinerer en elmotor og en 4-cylindret TwinPower Turbo-benzinmotor til en ekstremt effektiv BMW eDrive plug-in-hybridmotor. På denne måde opnår du fuldelektrisk og udledningsfri kørsel over korte afstande med begejstrende køredynamik og – takket være den 4-cylindrede benzinmotor – ægte langdistancekvaliteter.

MOTORKONCEPT.

MOTORKONCEPT.

Kernekomponenterne omfatter en 4-cylindret benzinmotor med BMW TwinPower Turbo-teknologi og 184 hk (135 kW), en elmotor på 95 hk (70 kW) og et højspændingsbatteri af litium-ion-typen med en kapacitet på 9,2 kWh. Når bilen kører fuldelektrisk, har den en rækkevidde på ca. 45 km og en tophastighed på 140 km/t.

 

INTELLIGENT ENERGISTYRING.

INTELLIGENT ENERGISTYRING.

Intelligent energistyring optimerer hybridmotorens kraft/effektivitets-forhold ved at forudse det optimale køreprogram. Eksempelvis ved at anvende data fra navigationssystemet til at identificere afsnit på den valgte rute og kørselsforhold, der er optimalt egnede til at anvende elmotoren eller til at lade bilens højvoltbatteri op.

KØREOPLEVELSER.

KØREOPLEVELSER.

Som plug-in-hybrid har BMW 530e iPerformance med eDrive en række forskellige køreprogrammer, som har stor indflydelse på det faktiske brændstofforbrug. Det faktiske brændstofforbrug afhænger dels af, hvilket køreprogram du vælger, og dels af din personlige kørestil.

DESIGN.

BMW 530e iPerformance har en selvsikker og ulastelig stil med ribberne i kølergrillen holdt i BMW i Blue, blå navkapsler, BMW i logo på sideskærmene samt eDrive-logoer ved Hofmeister-knækket og indstigningslisterne.

TILSLUTNING.

Appen My BMW Remote til plug-in hybrider fås til både iOS og Android og viser dig detaljerede statusoplysninger om BMW 530e iPerformance – fx bilens placering, batteriets opladning og den resterende rækkevidde. Fjernbetjeningen kan bruges til at planlægge opladningsrutinerne ved hjælp af ugetimeren.

NEM OPLADNING.

Du kan lade bilens batteri op med strøm fra en helt almindelig stikkontakt ved hjælp af det medfølgende ladekabel eller med strøm fra offentlige ladestandere, når du er på farten, ved hjælp af et ladekabel, der skal tilkøbes. Navigationssystemet og appen BMW Remote viser dig, hvor nærmeste ladestander befinder sig, og om standeren er ledig. Betalingen klares eksempelvis via BMW ChargeNow-kortet.

Brændstofforbrug, strømforbrug og CO2-udledning.

  • Tallene for brændstofforbrug, CO2-udledning og strømforbrug afhænger af den valgte fælg- og dækstørrelse. Forbrugsdata beregnes med udgangspunkt i NEDC-cyklussen.

    Specifikationerne afhænger af en række faktorer: personlig kørestil, rutevalg, vejrforhold, brug af varmeanlæg/klimaanlæg og forvarmning.