Stage

HEROISK DYNAMISK.

Køredynamik og effektivitet i BMW 5-serie
Sedan.

HEROISK DYNAMISK.

Køredynamik og effektivitet i BMW 5-serie
Sedan.

HEROISK DYNAMISK.Køredynamik og effektivitet i BMW 5-serie<br>Sedan.

BMW 5-serie flytter grænserne for køredynamisk formåen. Stærke motorer sørger for, at det sporty karrosseri kommer bedst muligt til sin ret. Men BMW 5-serie har også hjerne bag de imponerende muskler. En helt kaskade af fremadpegende teknologier sikrer, at bilen kan udnytte den imponerende dynamik maksimalt.

Læs mere

DRIVING EXPERIENCE CONTROL OG ADAPTIVE MODE.

Driving Experience Control gør det muligt at vælge mellem forskellige køreprogrammer: COMFORT (standardindstilling), ECO PRO, hvis der skal køres mere økonomisk, og SPORT, hvis køreoplevelsen skal være endnu mere dynamisk. Det nye interaktive køreprogram ADAPTIVE justerer kontinuerligt Dynamic Damper Control, styretøjet og Steptronic-gearkassen efter de aktuelle kørselsforhold.

Læs mere

UDVIKLET TIL PERFEKTION.

UDVIKLET TIL PERFEKTION.

BMW 5-serie vil ikke nøjes med det næstbedste. Det er derfor kun logisk, at bilen også lægger sig i spidsen for segmentet, når det drejer sig om acceleration og CO2-udledning. Derudover giver det god mening, at den intelligente start/stop-funktion fejrer premiere i BMW 5-serie. Funktionen standser kun motoren, hvis stilstanden forventes at vare en bestemt mængde tid.

Læs mere

BMW 520d EfficientDynamics Edition.

BMW 520d EfficientDynamics Edition med en 4-cylindret BMW TwinPower Turbo-dieselmotor på 2.0 liter leverer imponerende performance og forbrugsværdier. Motorens ydelse på 190 hk (140 kW) sikrer en acceleration fra 0 til 100 km/t på 7,5 sek.

NED MED VÆGTEN. OP MED DYNAMIKKEN.

NED MED VÆGTEN. OP MED DYNAMIKKEN.

Takket være den øgede anvendelse af letvægtsmaterialer som aluminium og moderne aluminiumlegeringer vejer syvende generation af BMW 5-serie op til 100 kg mindre end forgængeren. Intelligent letvægtskonstruktion sikrer også god balance i bilen med vægten fordelt ligeligt på akslerne samt et lavere tyngdepunkt. Resultatet er ekstremt dynamiske køreegenskaber.

Læs mere

LEDER LUFTEN. ØGER DYNAMIKKEN.

LEDER LUFTEN. ØGER DYNAMIKKEN.

I BMW 5-serie er BMW EfficientDynamics-teknologipakken synligt integreret i bilens mest ikoniske designelement: dobbeltnyren. Når behovet for køleluft er lavt, sørger en ventil i Active Air Stream-dobbeltnyren for at lukke lamellerne, så vindmodstandsværdien når ned på klassens suverænt bedste niveau på kun 0,22.

Læs mere

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

Mindre forbrug, mere køreglæde. BMW EfficientDynamics er strategien fra BMW, der er udviklet til at minimere brændstofforbruget og CO2-udledningen, mens den samtidig giver køredynamikken og køreglæden et løft. Teknologierne omfatter centrale funktioner som drivlinjen, energistyringen og bilkonceptet som helhed.

Læs mere

Brændstofforbrug og CO2-udledning.

 • Værdierne uden parentes gælder for standardmodellen med standardgearkasse, værdier i parentes gælder for samme model, men med en anden gearkasse.

  Det anførte brændstofforbrug og CO₂-udledning er fastsat i henhold til Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EF) 715/2007 af 20. juni 2007 gældende på tidspunktet for typegodkendelsen af det pågældende køretøj. De anførte tal er baseret på et køretøj med det standardudstyr, som køretøjet leveres med, og det viste interval er baseret på de forskellige konfigurationsmuligheder (standardudstyr og ekstraudstyr). De modeller, der er afbildet, afspejler biler, der forhandles på det tyske marked. Der kan dermed forekomme afvigelser fra de beskrevne modelvarianter og det beskrevne udstyr i forhold til biler, der forhandles i Danmark. Du kan få yderligere oplysninger hos din BMW forhandler.

  * Brændstofforbruget, CO₂-udledningerne og strømforbrug er fastsat ud fra den nye WLTP-norm (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure). Registreringsafgiften er baseret på, blandt andet, bilens brændstofforbrug. Beregningen af registreringsafgiften baseres i Danmark, til og med 31. december 2020, på en korreleret værdi af det opnåede WLTP-testresultat.

  Mere information om udledninger og WLTP-kørecyklussen findes på www.bmw.dk/wltp.

  En oversigt over brændstofforbrug, CO₂-udledninger og strømforbrug for alle nye personbilmodeller fås gratis på alle salgssteder, og kan derudover ses på Trafikstyrelsens hjemmeside www.bilviden.dk.

   

  Generelle vilkår og ansvarsfraskrivelse.

  Vi tager forbehold for fejl og mangler. Vi tilstræber, at indholdet er ajour, men vi kan ikke garantere, at indholdet til enhver tid er korrekt. BMW.dk kan ikke betragtes som en komplet guide til vores produkter og ydelser.

  BMW Danmark A/S forbeholder sig retten til når som helst at foretage ændringer i priser, specifikationer og udstyr. For mere information om bilernes standard- og ekstraudstyr se www.bmw.dk/udstyr.