Stage

HEROISK DYNAMISK.

Køredynamik og effektivitet i BMW 5-serie Sedan.

HEROISK DYNAMISK.

Køredynamik og effektivitet i BMW 5-serie Sedan.

HEROISK DYNAMISK.Køredynamik og effektivitet i BMW 5-serie Sedan.

BMW 5-serie flytter grænserne for køredynamisk formåen. Stærke motorer sørger for, at det sporty karrosseri kommer bedst muligt til sin ret. Men BMW 5-serie har også hjerne bag de imponerende muskler. En helt kaskade af fremadpegende teknologier sikrer, at bilen kan udnytte den imponerende dynamik maksimalt.

Læs mere

DRIVING EXPERIENCE CONTROL OG ADAPTIVE MODE.

Driving Experience Control gør det muligt at vælge mellem forskellige køreprogrammer: COMFORT (standardindstilling), ECO PRO, hvis der skal køres mere økonomisk, og SPORT, hvis køreoplevelsen skal være endnu mere dynamisk. Det nye interaktive køreprogram ADAPTIVE justerer kontinuerligt Dynamic Damper Control, styretøjet og Steptronic-gearkassen efter de aktuelle kørselsforhold.

Læs mere

UDVIKLET TIL PERFEKTION.

UDVIKLET TIL PERFEKTION.

BMW 5-serie vil ikke nøjes med det næstbedste. Det er derfor kun logisk, at bilen også lægger sig i spidsen for segmentet, når det drejer sig om acceleration og CO2-udledning. Derudover giver det god mening, at den intelligente start/stop-funktion fejrer premiere i BMW 5-serie. Funktionen standser kun motoren, hvis stilstanden forventes at vare en bestemt mængde tid.

Læs mere

BMW 520d EfficientDynamics Edition.

BMW 520d EfficientDynamics Edition med en 4-cylindret BMW TwinPower Turbo-dieselmotor på 2.0 liter leverer imponerende performance og forbrugsværdier. Motorens ydelse på 190 hk (140 kW) sikrer en acceleration fra 0 til 100 km/t på 7,5 sek.

NED MED VÆGTEN. OP MED DYNAMIKKEN.

NED MED VÆGTEN. OP MED DYNAMIKKEN.

Takket være den øgede anvendelse af letvægtsmaterialer som aluminium og moderne aluminiumlegeringer vejer syvende generation af BMW 5-serie op til 100 kg mindre end forgængeren. Intelligent letvægtskonstruktion sikrer også god balance i bilen med vægten fordelt ligeligt på akslerne samt et lavere tyngdepunkt. Resultatet er ekstremt dynamiske køreegenskaber.

Læs mere

LEDER LUFTEN. ØGER DYNAMIKKEN.

LEDER LUFTEN. ØGER DYNAMIKKEN.

I BMW 5-serie er BMW EfficientDynamics-teknologipakken synligt integreret i bilens mest ikoniske designelement: dobbeltnyren. Når behovet for køleluft er lavt, sørger en ventil i Active Air Stream-dobbeltnyren for at lukke lamellerne, så vindmodstandsværdien når ned på klassens suverænt bedste niveau på kun 0,22.

Læs mere

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

Mindre forbrug, mere køreglæde. BMW EfficientDynamics er strategien fra BMW, der er udviklet til at minimere brændstofforbruget og CO2-udledningen, mens den samtidig giver køredynamikken og køreglæden et løft. Teknologierne omfatter centrale funktioner som drivlinjen, energistyringen og bilkonceptet som helhed.

Læs mere

Brændstofforbrug og CO2-udledning.

  • Tallene for brændstofforbrug, CO2-udledning og strømforbrug afhænger af den valgte fælg- og dækstørrelse. Forbrugsdata beregnes med udgangspunkt i NEDC-cyklussen.

    Specifikationerne afhænger af en række faktorer: personlig kørestil, rutevalg, vejrforhold, brug af varmeanlæg/klimaanlæg og forvarmning.