BMW M550i xDrive.

ADRENALIN I TANKEN.

BMW M550i xDrive.

ADRENALIN I TANKEN.

BMW M550i xDrive. ADRENALIN I TANKEN.

M Performance-modellen af BMW 5-serie Sedan rykker grænserne til helt nye højder. Ren adrenalin. Fra sport til motorsport. Mere vil have mere.

 

BMW M550i xDrive Sedan:
Brændstofforbrug i km/liter (blandet kørsel): 11,0-11,2*
CO2-udledning i g/km (blandet kørsel): 204-209*

 

* Foreløbige, endnu ikke officielt bekræftede værdier.

UDSTYR.

Download oversigter for BMW standardudstyr og prislister for BMW ekstraudstyr på nedenstående links.

SPORTY OG KRAFTFULD.

SPORTY OG KRAFTFULD.

Kræfterne lurer lige under motorhjelmen på BMW M550i xDrive. Den 8-cylindrede M Performance TwinPower Turbo-benzinmotor er blandt feltets bedste i alle fremdriftsdiscipliner. Og det kan høres! Den potente motorlyd fra M sportsudstødningen vidner om kraftværkets sportslige gener.

ENTUSIASME HELE VEJEN RUNDT.

ENTUSIASME HELE VEJEN RUNDT.

Den adaptive M undervogn er sænket 10 mm og specialkonfigureret til BMW M550i xDrive, styretøjet er optimeret, og M sportsbremserne er trimmet til maksimal deceleration. Og hvis det er begejstrende køreoplevelser, du søger, så kan du med den adaptive M undervogn Professional (ekstraudstyr) skrue endnu højere op for køredynamikken. Når det drejer sig om køreglæde, så sætter BMW M550i xDrive standarden. Det er trods alt den førende, der laver spillereglerne.

FÅR PULSEN OP I HØJESTE GEAR.

Ikke kun en fryd for øjet: Ud over M aerodynamikpakken er BMW 550i xDrive også udstyret med større luftindsugninger i frontskørtet samt en række modelspecifikke designdetaljer i Cerium Grey. Denne eksklusive signatur ses også i rammen omkring dobbeltnyren, på sidespejlene og i modelemblemet. Den selvsikre optræden rundes af med to fælgdesign i hhv. 19 og 20 tommer*, der er specialudviklet til M Performance.

* forventet lancering i tredje kvartal 2017.

FULDBLODSATLET FRA ENDE TIL ANDEN.

Indstigningslister med modelemblem, specialinstrumentering med digitale modelemblemer, M læderrat og en række andre detaljer fra M sportspakken: Kabinen i BMW M550i xDrive er også et unikt udtryk for sportslig overlegenhed.

MERE INTENS KØREGLÆDE.

MERE INTENS KØREGLÆDE.

M Performance-modellerne begejstrer med deres høje ydelse. De leverer maksimal køredynamik uden at ofre komforten. Men selv med dette ekstremt sportslige fokus formår de stadig at fremstå med et progressivt og stilsikkert design. BMW M Performance. Ren og intens køreglæde.

Brændstofforbrug og CO2-udledning.

  • Tallene for brændstofforbrug, CO2-udledning og strømforbrug afhænger af den valgte fælg- og dækstørrelse. Forbrugsdata beregnes med udgangspunkt i NEDC-cyklussen.

    Specifikationerne afhænger af en række faktorer: personlig kørestil, rutevalg, vejrforhold, brug af varmeanlæg/klimaanlæg og forvarmning.