GODE FORBINDELSER ER FORUDSÆTNINGEN FOR BIG BUSINESS.

Digitale tjenester og assistentsystemer i BMW 5-serie Sedan.

GODE FORBINDELSER ER FORUDSÆTNINGEN FOR BIG BUSINESS.

Digitale tjenester og assistentsystemer i BMW 5-serie Sedan.

GODE FORBINDELSER ER FORUDSÆTNINGEN FOR BIG BUSINESS.Digitale tjenester og assistentsystemer i BMW 5-serie Sedan.

Det kræver udstyr i topklassen at kunne mestre hver eneste situation med stort overskud. De mange digitale tjenester og assistentsystemer i BMW 5-serie sikrer, at du altid er i forbindelse med verden omkring dig, mens det intuitive betjeningskoncept leverer maksimal komfort og sikkerhed, så du opnår den bedst mulige produktivitet.

Read more

LIDT PARKERINGSMAGI.

LIDT PARKERINGSMAGI.

Med funktionen Remote Control Parking kan du forlade bilen og derefter parkere den med fjernbetjeningen ved at styre bilen fremad ind i en snæver parkeringsbås eller garage eller bakke ud af en. Den fjernbetjente parkeringsfunktion aktiveres via BMW displaynøglen, når du står uden for bilen.


BMW 540i Sedan:
Brændstofforbrug i km/liter (blandet kørsel): 14,5-15,4
CO2-udledning i g/km (blandet kørsel): 149-159

Read more

PARKERINGSASSISTENT PLUS MED 3D-VISNING.*

Udstyrspakken Parkeringsassistent Plus gør det lettere at parkere og manøvrere med bilen. Pakken omfatter Surround View med Top View, Remote 3D View, PDC og parkeringsassistentfunktionen, som kan parkere bilen parallelt med vejen eller i p-båse. Systemet fungerer ved at måle potentielle parkeringsbåse, mens du kører forbi dem ved lav hastighed.

 

*Er pt. ikke tilgængeligt i Danmark.

 

BMW CONNECTED.

BMW Connected skaber mobilitet i hverdagen. Du kan eksempelvis få anbefalinger om, hvornår du med fordel kan køre af sted, sendt direkte til din iPhone eller dit Apple Watch, og takket være BMW Connected Onboard kan funktionaliteterne også anvendes direkte i bilen. Derudover kan du med Remote 3D View få vist omgivelserne umiddelbart omkring bilen, uanset hvor du befinder dig.

Read more

UDNYT POTENTIALET FULDT UD.

 • Microsoft Exchange

  Udnyt tiden i morgentrafikken produktivt. Den perfekte integration af Microsoft Exchange i bilen gør det muligt at synkronisere e-mails, kontakter og kalenderaftaler med andre enheder, så du kan arbejde videre – også uden en smartphone i bilen. Microsoft Exchange forudsætter en aktive Microsoft Office 365-konto. 

 • Forberedelse til Apple CarPlay®

  Forberedelsen til Apple CarPlay® gør det let, praktisk og trådløst at bruge en kompatibel iPhone® på farten. Udstyret gør det muligt at bruge smartphoneindhold sammen med funktioner som musik, iMessages/sms-beskeder, telefoni, Siri. navigation og udvalgte tredjepartsapps via bilens brugergrænseflade på præcis samme måde, som du kender det fra telefonen. Forberedelse til Apple CarPlay® kan bruges med touchbetjening, via iDrive-controlleren eller med stemmestyring afhængigt af bilens udstyrsniveau. Apple CarPlay® er gyldigt i tre år og kan efterfølgende forlænges via BMW ConnectedDrive Store.

 • Concierge Service

  Concierge Service stiller dig igennem til en medarbejder på BMW Callcenter. Medarbejderen kan finde en bestemt restaurant, nærmeste kontantautomat eller et døgnapotek og sende adresseoplysningerne direkte til navigationssystemet i din BMW.

CHEFASSISTENT.

CHEFASSISTENT.

Driving Assistant Plus giver dig al den hjælp, du kan drømme om. Du kan trygt uddelegere vigtige, men monotone opgaver til assistenten. Assistentfunktionen understøtter automatiseret kørsel under forhold som køkørsel, langsom trafik eller på lange rejser. Her er du altid i gode hænder, også ved vognbaneskift.

Read more

TELEFONI MED TRÅDLØS OPLADNING.

Telefoni med trådløs opladning omfatter en trådløs ladedock og ekstra USB-indgange. Tilslutning til bilens tagantenne forbedrer modtagelsen. Det er muligt at tilslutte to mobiltelefoner og en lydafspiller samtidigt via Bluetooth. Udstyret omfatter desuden: Bluetooth Office og teknisk forberedelse til et hotspot.

WI-FI-HOTSPOT.

Udstyret omfatter et indbygget Wi-Fi-hotspot, der overholder LTE-standarden (4G), som kan anvendes med en mobildataaftale. Bilen er sluttet til netværket via det indbyggede SIM-kort, der anvender en gebyrbaseret hotspotaftale med udbyderen.

BMW HEAD-UP DISPLAY.

BMW Head-Up Displayet med fuld farvevisning projicerer alle kørselsrelevante oplysninger op i førerens synsfelt, så han eller hun kan holde fokus på vejen og trafikken. Her vises den aktuelle hastighed, meddelelser fra navigationssystemet, Speed Limit Info med angivelse af overhalingsforbud, lister fra telefon- og entertainmentsystemerne samt oplysninger og advarsler fra en række andre assistentsystemer.

BMW TELESERVICE NØDOPKALD.

Hurtigere, enklere og mere praktisk. Det innovative BMW nødopkald tilbyder professionel hjælp ved ulykker, der sker ved lav hastighed. Sensorer i bilen registrerer ulykker ved lav hastighed og viser automatisk en advarsel i iDrive-displayet, hvorefter bilens fører har mulighed for at oprette forbindelse direkte til BMW nødhjælp. Et enkelt klik med iDrive-controlleren forbinder bilens fører med eksperterne hos BMW nødhjælp, som herefter yder professionel hjælp med hjælp fra de oplysninger om ulykken, der er overført fra bilens sensorer.

TILSLUT DIG FRIHEDEN.

TILSLUT DIG FRIHEDEN.

BMW ConnectedDrive er den intelligente teknologi, der binder bilen og føreren sammen med resten af verden. Nyd mere komfort, bedre underholdning og den trygge følelse af altid at være sikkert på vej. Eller sagt på en anden måde: Ren køreglæde.

Read more

Brændstofforbrug og CO2-udledning.

 • Tallene for brændstofforbrug, CO2-udledning og strømforbrug afhænger af den valgte fælg- og dækstørrelse. Forbrugsdata beregnes med udgangspunkt i NEDC-cyklussen.

  Specifikationerne afhænger af en række faktorer: personlig kørestil, rutevalg, vejrforhold, brug af varmeanlæg/klimaanlæg og forvarmning.