TILPASSER SIG DINE PLANER.

Betjeningskomforten i BMW 5-serie Touring.

TILPASSER SIG DINE PLANER.

Betjeningskomforten i BMW 5-serie Touring.

TILPASSER SIG DINE PLANER.Betjeningskomforten i BMW 5-serie Touring.

Betjeningskomfort har førsteprioritet i BMW 5-serie Touring. Innovativ teknologi gør det nemt at håndtere bagagen i det store bagagerum. Hvad enten du skal på en kort tur eller en længere forretningsrejse, så vil den perfekte fleksibilitet, den rummelige indretning og den imponerende køredynamik begejstre dig.

 

Læs mere

ÅBNING AF BAGRUDEN.

ÅBNING AF BAGRUDEN.

Med et tryk på tændingsnøglen kan du åbne bilen bagrude, uden af hele bagklappen vipper med op. Det gør det let at hente eller stille mindre bagage i bagagerummet. En praktisk funktion: Når du åbner bagruden, kører dækkenet automatisk op, og det lukker automatisk igen, når du lukker bagruden.

Læs mere

SPLITBAGSÆDE (40:20:40).

Det tredelte splitbagsæde (40:20:40) sikrer god fleksibilitet ved store og små transportopgaver. Med gennemlæsningssystemet kan der sidde to passagerer på bagsædet, samtidig med at der transporteres lange genstande såsom en ski- eller snowboardtaske. Når hele bagsædet er lagt ned, vokser bagagepladsen i BMW 5-serie Touring fra 570 til hele 1.700 liter. Bagsædet kan lægges ned direkte fra bagagerummet – så bliver det ikke nemmere.

BAGKLAPAUTOMATIK.

BAGKLAPAUTOMATIK.

Med bagklapautomatik kan du åbne og lukke bagklappen ved hjælp af knappen på tændingsnøglen eller fra førersædet via knappen på dørsiden. Bagklappen kan også åbnes på helt normal vis ved hjælp af bagklapgrebet og lukkes igen via knappen på indersiden af bagklappen.

Læs mere

KLAR TIL ENHVER OPGAVE.

Det optimerede bagagekoncept i BMW 5-serie Touring åbner en helt ny verden af muligheder. Funktionelle detaljer såsom splitbagsædet, modulgulvet i bagagerummet og de mange praktiske aflægnings- og fastspændingsmuligheder sikrer tårnhøj fleksibilitet – til sport, fritid, familien og forretningsrejsen.

 • Bagagerumspakke

  Bagagerumspakken sikrer endnu flere funktioner i bagagerummet, bl.a. med trinløs indstilling af bagsæderyglænet, inkl. transportposition, transportskinner med flytbare spændeøjer, to spænderemme på sidevæggene samt en praktisk posekrog.

 • Gennemlæsningssystem

  Gennemlæsningssystemet består af et bagsæderyglæn, der er opdelt i forholdet 40:20:40, hvilket sikrer høj fleksibilitet ved transport af både passagerer og bagage. Der kan eksempelvis sidde to passagerer på bagsædet, samtidig med at der transporteres lange genstande såsom en ski- eller snowboardtaske.

 • Spændeøjer

  Bagagerummet byder på fire robuste og praktiske spændeøjer, som gør det let at spænde bagagen fast. Brug dem til at sikre, at store stykker bagage ikke flytter sig rund i bagagerummet. Hvis der ikke er brug for at spænde bagagen fast, vippes spændeøjerne blot ned i gulvet, som derefter kan anvendes i fuldt omfang.

Brændstofforbrug og CO2-udledning.

 • Værdierne uden parentes gælder for standardmodellen med standardgearkasse, værdier i parentes gælder for samme model, men med en anden gearkasse.

  Det anførte brændstofforbrug og CO₂-udledning er fastsat i henhold til Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EF) 715/2007 af 20. juni 2007 gældende på tidspunktet for typegodkendelsen af det pågældende køretøj. De anførte tal er baseret på et køretøj med det standardudstyr, som køretøjet leveres med, og det viste interval er baseret på de forskellige konfigurationsmuligheder (standardudstyr og ekstraudstyr). De modeller, der er afbildet, afspejler biler, der forhandles på det tyske marked. Der kan dermed forekomme afvigelser fra de beskrevne modelvarianter og det beskrevne udstyr i forhold til biler, der forhandles i Danmark. Du kan få yderligere oplysninger hos din BMW forhandler.

  * Brændstofforbruget, CO₂-udledningerne og strømforbrug er fastsat ud fra den nye WLTP-norm (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure). Registreringsafgiften er baseret på, bland andet, bilens brændstofforbrug. Beregningen af registreringsafgiften baseres i Danmark, til og med 31. december 2020, på en korreleret værdi af det opnåede WLTP-testresultat.

  Mere information om udledninger og WLTP-kørecyklussen findes på www.bmw.dk/wltp.

  En oversigt over brændstofforbrug, CO₂-udledninger og strømforbrug for alle nye personbilmodeller fås gratis på alle salgssteder, og kan derudover ses på Trafikstyrelsens hjemmeside www.bilviden.dk.

   

  Generelle vilkår og ansvarsfraskrivelse.

  Vi tager forbehold for fejl og mangler. Vi tilstræber, at indholdet er ajour, men vi kan ikke garantere, at indholdet til enhver tid er korrekt. BMW.dk kan ikke betragtes som en komplet guide til vores produkter og ydelser.

  BMW Danmark A/S forbeholder sig retten til når som helst at foretage ændringer i priser, specifikationer og udstyr. For mere information om bilernes standard- og ekstraudstyr se www.bmw.dk/udstyr.