EN SAMARBEJDSPARTNER, DU KAN STOLE PÅ.

Digitale tjenester og assistentsystemer i BMW 5-serie Touring.

EN SAMARBEJDSPARTNER, DU KAN STOLE PÅ.

Digitale tjenester og assistentsystemer i BMW 5-serie Touring.

EN SAMARBEJDSPARTNER, DU KAN STOLE PÅ.Digitale tjenester og assistentsystemer i BMW 5-serie Touring.

Det kræver udstyr i topklassen at kunne mestre hver eneste situation med stort overskud. De mange digitale tjenester og assistentsystemer i BMW 5-serie Touring sikrer, at du altid er i forbindelse med verden omkring dig, mens det intuitive betjeningskoncept leverer maksimal komfort og sikkerhed, så du opnår den bedst mulige produktivitet.

Læs mere

BMW CONNECTED.

BMW Connected skaber mobilitet i hverdagen. Du kan eksempelvis få anbefalinger om, hvornår du med fordel kan køre af sted, sendt direkte til din iPhone eller dit Apple Watch, og takket være BMW Connected Onboard kan funktionaliteterne også anvendes direkte i bilen. Derudover kan du med Remote 3D View få vist omgivelserne umiddelbart omkring bilen, uanset hvor du befinder dig.

Læs mere

UDNYT POTENTIALET FULDT UD.

 • Microsoft Office 365

  Udnyt tiden i morgentrafikken produktivt. Den perfekte integration af MicrosoftOffice 365* i bilen gør det muligt at redigere direkte i e-mails, kontakter og kalenderaftaler og synkronisere dem med andre enheder – også uden en smartphone i bilen. Samtidig er telefonmøder via Skype for Business kun et enkelt klik væk.

  * Microsoft Office 365 er ikke tilgængeligt i Danmark

 • Forberedelse til Apple CarPlay®

  Forberedelsen til Apple CarPlay® gør det let, praktisk og trådløst at bruge en kompatibel iPhone® på farten. Udstyret gør det muligt at bruge smartphoneindhold sammen med funktioner som musik, iMessages/sms-beskeder, telefoni, Siri. navigation og udvalgte tredjepartsapps via bilens brugergrænseflade på præcis samme måde, som du kender det fra telefonen. Forberedelse til Apple CarPlay® kan bruges med touchbetjening, via iDrive-controlleren eller med stemmestyring afhængigt af bilens udstyrsniveau. Apple CarPlay® er gyldigt i tre år og kan efterfølgende forlænges via BMW ConnectedDrive Store.

 • On-Street Parking Information

  On-Street Parking Information gør det lettere at finde en ledig p-plads i byens gader ved at vise dig sandsynligheden for at finde en plads i den gade, som vises i BMW navigationssystemet. Funktionen farvekoder gaderne på rutekortet afhængigt af sandsynligheden for at finde en ledig plads, så bilens fører ved, hvor det bedst kan betale sig at kigge først.

 • ParkNow

  I forbindelse med BMW navigationssystem Professional kan den online parkeringstjeneste ParkNow hjælpe dig med at finde en ledig p-plads. Tjenesten viser dig antallet af ledige pladser i store parkeringsanlæg, i parkeringshuse og i gadeplan. Du kan reservere en plads via din ParkNow-konto og betale for parkeringen gennem tjenesten.

 • Concierge Service

  Concierge Service-funktionen sætter bilens fører i forbindelse med en medarbejder på BMW Callcenter efter et enkelt knaptryk. Medarbejderen kan hjælpe med at finde en bestemt restaurant, nærmeste kontantautomat eller et døgnapotek og sende adresseoplysningerne direkte til navigationssystemet i din BMW.

BMW PERSONAL COPILOT.

BMW PERSONAL COPILOT.

BMW Personal Copilot giver dig al den hjælp, du kan drømme om. Du kan trygt uddelegere vigtige, men monotone opgaver til assistenten. Specialfunktionen Driving Assistant Plus understøtter automatiseret kørsel under forhold som køkørsel, langsom trafik eller på lange rejser. Her er du altid i gode hænder, også ved vognbaneskift.

Læs mere

TELEFONI MED TRÅDLØS OPLADNING.

Telefoni med trådløs opladning omfatter en trådløs ladedock og ekstra USB-indgange. Tilslutning til bilens tagantenne forbedrer modtagelsen. Det er muligt at tilslutte to mobiltelefoner og en lydafspiller samtidigt via Bluetooth. Udstyret omfatter desuden: Bluetooth Office og teknisk forberedelse til et Wi-Fi-hotspot.

WI-FI-HOTSPOT.

Udstyret omfatter et indbygget Wi-Fi-hotspot, der overholder LTE-standarden (4G), som kan anvendes med en mobildataaftale. Bilen er sluttet til netværket via det indbyggede SIM-kort, der anvender en gebyrbaseret hotspotaftale med udbyderen.

LIDT PARKERINGSMAGI.

LIDT PARKERINGSMAGI.

Med funktionen Remote Control Parking kan du forlade bilen og derefter parkere den med fjernbetjeningen ved at styre bilen fremad ind i en snæver parkeringsbås eller garage eller bakke ud af en. Den fjernbetjente parkeringsfunktion aktiveres via BMW displaynøglen, når du står uden for bilen.

Læs mere

PARKERINGSASSISTENT PLUS MED 3D-VISNING.

Udstyrspakken Parkeringsassistent Plus gør det lettere at parkere og manøvrere med bilen. Pakken omfatter Surround View med Top View, Remote 3D View, PDC og parkeringsassistentfunktionen, som kan parkere bilen parallelt med vejen eller i p-båse. Systemet fungerer ved at måle potentielle parkeringsbåse, mens du kører forbi dem ved lav hastighed.

BMW HEAD-UP DISPLAY.

BMW Head-Up Displayet med fuld farvevisning projicerer alle kørselsrelevante oplysninger op i førerens synsfelt, så han eller hun kan holde fokus på vejen og trafikken. Her vises den aktuelle hastighed, meddelelser fra navigationssystemet, Speed Limit Info med angivelse af overhalingsforbud, lister fra telefon- og entertainmentsystemerne samt oplysninger og advarsler fra en række andre assistentsystemer.

BMW TELESERVICE NØDOPKALD.

Hurtigere, enklere og mere praktisk. Det innovative BMW nødopkald tilbyder professionel hjælp ved ulykker, der sker ved lav hastighed. Sensorer i bilen registrerer ulykker ved lav hastighed og viser automatisk en advarsel i iDrive-displayet, hvorefter bilens fører har mulighed for at oprette forbindelse direkte til BMW nødhjælp. Et enkelt klik med iDrive-controlleren forbinder bilens fører med eksperterne hos BMW nødhjælp, som herefter yder professionel hjælp med hjælp fra de oplysninger om ulykken, der er overført fra bilens sensorer.

 • Få mere at vide

TILSLUT DIG FRIHEDEN.

TILSLUT DIG FRIHEDEN.

BMW ConnectedDrive er den intelligente teknologi, der binder bilen og føreren sammen med resten af verden. Nyd mere komfort, bedre underholdning og den trygge følelse af altid at være sikkert på vej. Eller sagt på en anden måde: Ren køreglæde.

Læs mere

Brændstofforbrug og CO2-udledning.

 • Værdierne uden parentes gælder for standardmodellen med standardgearkasse, værdier i parentes gælder for samme model, men med en anden gearkasse.

  Det anførte brændstofforbrug og CO₂-udledning er fastsat i henhold til Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EF) 715/2007 af 20. juni 2007 gældende på tidspunktet for typegodkendelsen af det pågældende køretøj. De anførte tal er baseret på et køretøj med det standardudstyr, som køretøjet leveres med, og det viste interval er baseret på de forskellige konfigurationsmuligheder (standardudstyr og ekstraudstyr). De modeller, der er afbildet, afspejler biler, der forhandles på det tyske marked. Der kan dermed forekomme afvigelser fra de beskrevne modelvarianter og det beskrevne udstyr i forhold til biler, der forhandles i Danmark. Du kan få yderligere oplysninger hos din BMW forhandler.

  * Brændstofforbruget, CO₂-udledningerne og strømforbrug er fastsat ud fra den nye WLTP-norm (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure). Registreringsafgiften er baseret på, blandt andet, bilens brændstofforbrug. Beregningen af registreringsafgiften baseres i Danmark, til og med 31. december 2020, på en korreleret værdi af det opnåede WLTP-testresultat.

  Mere information om udledninger og WLTP-kørecyklussen findes på www.bmw.dk/wltp.

  En oversigt over brændstofforbrug, CO₂-udledninger og strømforbrug for alle nye personbilmodeller fås gratis på alle salgssteder, og kan derudover ses på Trafikstyrelsens hjemmeside www.bilviden.dk.

   

  Generelle vilkår og ansvarsfraskrivelse.

  Vi tager forbehold for fejl og mangler. Vi tilstræber, at indholdet er ajour, men vi kan ikke garantere, at indholdet til enhver tid er korrekt. BMW.dk kan ikke betragtes som en komplet guide til vores produkter og ydelser.

  BMW Danmark A/S forbeholder sig retten til når som helst at foretage ændringer i priser, specifikationer og udstyr. For mere information om bilernes standard- og ekstraudstyr se www.bmw.dk/udstyr.