KØRENDE KUNSTVÆRK.

BMW 6-serie Gran Turismos design.

KØRENDE KUNSTVÆRK.

BMW 6-serie Gran Turismos design.

KØRENDE KUNSTVÆRK.BMW 6-serie Gran Turismos design.

Med sine rene konturer og sit moderne design brænder BMW 6-serie Gran Turismo sig fast på nethinden. Bag det flydende designsprog venter et komfortabelt bilkoncept, som byder på såvel luksus som høj funktionalitet. Bilen er bygget til at opfylde store forventninger, og det er den perfekte rejseledsager med en kombination af elegance og sporty stil.

Læs mere

DEFINITIONEN PÅ STIL.

Udvendige designhighlights på BMW 6-serie Gran Turismo.

DEFINITIONEN PÅ STIL.

Udvendige designhighlights på BMW 6-serie Gran Turismo.

NÆRVÆR MED KARISMA.

De adaptive LED-forlygter i smalt design med unikt formede lygtetuber skaber et bredt og kraftfuldt udtryk i BMW 6-serie Gran Turismos forendedesign. De lave, L-formede baglygter følger LED-lygteelementernes tredimensionelle form og sikrer bilen en dynamisk afslutning.

Mere om lygtekonceptet.

THE SPACE TO BE.

Kabinehighlights i BMW 6-serie Gran Turismo.

THE SPACE TO BE.

Kabinehighlights i BMW 6-serie Gran Turismo.

DESIGN MED HØJ FEEL GOOD-FAKTOR.

Kabineoplevelsen i BMW 6-serie Gran Turismo er en fest for alle sanser. 11 forskellige Ambient Light-kabinelysdesign giver dig lysscenarier til enhver rejse. Ambient Air-pakken sikrer friske klimaforhold i kabinen, og det store panoramaglastag med et areal på næsten en kvadratmeter giver en helt unik oplevelse af plads for alle passagerer.

STÆRK KARAKTER.

BMW 6-serie Gran Turismo-modeller.

STÆRK KARAKTER.

BMW 6-serie Gran Turismo-modeller.

ORIGINALT BMW TILBEHØR.

Hvad enten du er på weekendudflugt eller på forretningsrejse, så har originalt BMW tilbehør altid den rigtige løsning med et unikt udvalg af produkter, som giver dig mulighed for at udstyre din BMW 6-serie Gran Turismo, præcis som du ønsker det.

KØREDYNAMIK OG EFFEKTIVITET.

Brændstofforbrug og CO2-udledning.

 • Værdierne uden parentes gælder for standardmodellen med standardgearkasse, værdier i parentes gælder for samme model, men med en anden gearkasse.

  Det anførte brændstofforbrug og CO₂-udledning er fastsat i henhold til Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EF) 715/2007 af 20. juni 2007 gældende på tidspunktet for typegodkendelsen af det pågældende køretøj. De anførte tal er baseret på et køretøj med det standardudstyr, som køretøjet leveres med, og det viste interval er baseret på de forskellige konfigurationsmuligheder (standardudstyr og ekstraudstyr). De modeller, der er afbildet, afspejler biler, der forhandles på det tyske marked. Der kan dermed forekomme afvigelser fra de beskrevne modelvarianter og det beskrevne udstyr i forhold til biler, der forhandles i Danmark. Du kan få yderligere oplysninger hos din BMW forhandler.

  * Brændstofforbruget, CO₂-udledningerne og strømforbrug er fastsat ud fra den nye WLTP-norm (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure). Registreringsafgiften er baseret på, blandt andet, bilens brændstofforbrug. Beregningen af registreringsafgiften baseres i Danmark, til og med 31. december 2020, på en korreleret værdi af det opnåede WLTP-testresultat.

  Mere information om udledninger og WLTP-kørecyklussen findes på www.bmw.dk/wltp.

  En oversigt over brændstofforbrug, CO₂-udledninger og strømforbrug for alle nye personbilmodeller fås gratis på alle salgssteder, og kan derudover ses på Trafikstyrelsens hjemmeside www.bilviden.dk.

   

  Generelle vilkår og ansvarsfraskrivelse.

  Vi tager forbehold for fejl og mangler. Vi tilstræber, at indholdet er ajour, men vi kan ikke garantere, at indholdet til enhver tid er korrekt. BMW.dk kan ikke betragtes som en komplet guide til vores produkter og ydelser.

  BMW Danmark A/S forbeholder sig retten til når som helst at foretage ændringer i priser, specifikationer og udstyr. For mere information om bilernes standard- og ekstraudstyr se www.bmw.dk/udstyr.