NÅR REJSEN ER SELVE MÅLET.

Køreegenskaber i BMW 6-serie Gran Turismo.

NÅR REJSEN ER SELVE MÅLET.

Køreegenskaber i BMW 6-serie Gran Turismo.

NÅR REJSEN ER SELVE MÅLET.Køreegenskaber i BMW 6-serie Gran Turismo.

Klar til enhver tur: BMW 6-serie Gran Turismo er et mesterstykke i fleksibilitet. Ekstremt effektive motorer kombineret med intelligent aerodynamik og letvægtskonstruktion giver dig oplevelsen af ren køredynamik. Samtidig sikrer innovative undervognsteknologier såsom Executive Drive suveræn kørekomfort i alle situationer. Uanset hvilke planer du måtte have – BMW 6-serie Gran Turismo er altid den perfekte ledsager.

BMW 640i xDrive Gran Turismo:
Brændstofforbrug i km/liter (blandet kørsel): 9,5-10,5*
CO2-udledning i g/km (blandet kørsel): 214-238*

Læs mere

STILSIKKERT SELSKAB.

Rejsekomfort i BMW 6-serie Gran Turismo.

STILSIKKERT SELSKAB.

Rejsekomfort i BMW 6-serie Gran Turismo.

Kombinationen af æstetisk design, rummelighed og komfort gør BMW 6-serie Gran Turismo til en pioner for stilsikker langdistancekørsel. Aktive affjedringsteknologier skaber de perfekte rammer for de overlegne køreegenskaber med begejstrende dynamik ved alle hastigheder.

Læs mere

OVERSKUD TIL KRAFT.

Executive Drive i BMW 6-serie Gran Turismo.

OVERSKUD TIL KRAFT.

Executive Drive i BMW 6-serie Gran Turismo.

KRAFTCENTER.

Motorerne i BMW 6-serie Gran Turismo.

KRAFTCENTER.

Motorerne i BMW 6-serie Gran Turismo.

Motorerne i BMW 6-serie Gran Turismo er ægte kraftværker og en kilde til ren køreglæde. Avancerede teknologier sikrer et enormt kraftoverskud, et stort omdrejningspotentiale og suveræn gangkultur. Innovative BMW EfficientDynamics-teknologier sikrer også topkarakterer for CO2-udledning og brændstofforbrug.

Læs mere

Se de tekniske data

AERODYNAMIK I SIN SMUKKESTE FORM.

AERODYNAMIK I SIN SMUKKESTE FORM.

BMW 6-serie Gran Turismos profil er kendetegnet af sporty elegance takket være unik aerodynamik, der opleves i form af imponerende køreegenskaber, suveræn akustik og begejstrende effektivitet. En teknologi er den aktive bagspoiler, som automatisk kører frem ved hastigheder over 110 km/t. Resultatet er lavere vindmodstand og markant forbedret vejgreb.

Læs mere

BMW EFFICIENT LIGHTWEIGHT.

BMW EfficientLightweight er betegnelsen for vores intelligente letvægtskonstruktion, som yder et markant bidrag til at sikrer højere køredynamik og bedre samlet effektivitet. Vægtbesparelser er grundlaget for at opnå den bedst mulige køredynamik og eksemplarisk effektivitet. Vægtoptimerede materialer såsom højstyrkestål, aluminium og magnesium finder anvendelse i konstruktionen af forskellige komponenter.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

Mindre forbrug, mere køreglæde. BMW EfficientDynamics er strategien fra BMW, der er udviklet til at minimere brændstofforbruget og CO2-udledningen, mens den samtidig giver køredynamikken og køreglæden et løft. Teknologierne omfatter centrale funktioner som drivlinjen, energistyringen og bilkonceptet som helhed.

Læs mere

TILSLUTNING OG ASSISTENTSYSTEMER.

Brændstofforbrug og CO2-udledning.

 • Værdierne uden parentes gælder for standardmodellen med standardgearkasse, værdier i parentes gælder for samme model, men med en anden gearkasse.

  Det anførte brændstofforbrug og CO₂-udledning er fastsat i henhold til Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EF) 715/2007 af 20. juni 2007 gældende på tidspunktet for typegodkendelsen af det pågældende køretøj. De anførte tal er baseret på et køretøj med det standardudstyr, som køretøjet leveres med, og det viste interval er baseret på de forskellige konfigurationsmuligheder (standardudstyr og ekstraudstyr). De modeller, der er afbildet, afspejler biler, der forhandles på det tyske marked. Der kan dermed forekomme afvigelser fra de beskrevne modelvarianter og det beskrevne udstyr i forhold til biler, der forhandles i Danmark. Du kan få yderligere oplysninger hos din BMW forhandler.

  * Brændstofforbruget, CO₂-udledningerne og strømforbrug er fastsat ud fra den nye WLTP-norm (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure). Registreringsafgiften er baseret på, blandt andet, bilens brændstofforbrug. Beregningen af registreringsafgiften baseres i Danmark, til og med 31. december 2020, på en korreleret værdi af det opnåede WLTP-testresultat.

  Mere information om udledninger og WLTP-kørecyklussen findes på www.bmw.dk/wltp.

  En oversigt over brændstofforbrug, CO₂-udledninger og strømforbrug for alle nye personbilmodeller fås gratis på alle salgssteder, og kan derudover ses på Trafikstyrelsens hjemmeside www.bilviden.dk.

   

  Generelle vilkår og ansvarsfraskrivelse.

  Vi tager forbehold for fejl og mangler. Vi tilstræber, at indholdet er ajour, men vi kan ikke garantere, at indholdet til enhver tid er korrekt. BMW.dk kan ikke betragtes som en komplet guide til vores produkter og ydelser.

  BMW Danmark A/S forbeholder sig retten til når som helst at foretage ændringer i priser, specifikationer og udstyr. For mere information om bilernes standard- og ekstraudstyr se www.bmw.dk/udstyr.