EN VERDEN AF MULIGHEDER.

Digitale tjenester og assistentsystemer i BMW 6-serie Gran Turismo.

EN VERDEN AF MULIGHEDER.

Digitale tjenester og assistentsystemer i BMW 6-serie Gran Turismo.

EN VERDEN AF MULIGHEDER.Digitale tjenester og assistentsystemer i BMW 6-serie Gran Turismo.

Driftssikre assistenter om bord: BMW ConnectedDrive tilbyder et stort udvalg af intelligente tjenester og funktioner, som gør rejsen i BMW 6-serie Gran Turismo endnu mere sikker og komfortabel. BMW Personal CoPilot baner vejen for en meget afslappende kørestil. Funktionen holder et øje på trafikken og hjælper bilens fører gennem innovative komfort- og assistentsystemer.

Læs mere

BMW PERSONAL COPILOT.

Intelligente assistentsystemer fra BMW.

BMW PERSONAL COPILOT.

Intelligente assistentsystemer fra BMW.

Perfekt overblik: Med Driving Assistant Plus fra BMW Personal CoPilot har du altid din personlige assistent ved din side. Pakken med intelligente assistentsystemer hjælper dig gennem monotone eller komplekse situationer i trafikken, hvorved sikkerheden og komforten i BMW 6-serie Gran Turismo får et ekstra løft.

Læs mere

GLÆDEN VED AT PARKERE.

Parkeringsoplevelsen når helt nye højder med de intelligente assistentsystemer fra BMW Personal CoPilot og de digitale tjenester fra BMW ConnectedDrive. Sig farvel til tidsrøvende søgen efter en ledig parkeringsplads, for små pladser og halsbrækkende manøvrer i små garager. Slap af, og lad din BMW klare det fra nu af.

Den nemme måde at find en parkeringsplads på.

 • Parkeringsassistent Plus med 3D Surround View

  Udstyrspakken Parkeringsassistent Plus gør det lettere at parkere og manøvrere med bilen. Her får du Surround View inkl. Top View, Remote 3D View, Park Distance Control (PDC) samt afstandssensorer i siden, aktive PDC-nødbremsefunktion og parkeringsassistentfunktionen, som guider bilen automatisk på plads, både ved parallelparkering og ved parkering i bås.

 • On-Street Parking Information

  On-Street Parking Information gør det lettere at finde en ledig p-plads i udvalgte byer ved at lede efter p-muligheder. Ved hjælp af farvelægning af gaderne i navigationskortet kan du se sandsynligheden for at finde en ledig plads netop der. Mørk blå angiver høj sandsynlighed, lys blå er omvendt lav sandsynlighed for en ledig plads.

 • Remote Control Parking

  Med funktionen Remote Control Parking kan du forlade bilen og derefter parkere den med fjernbetjeningen ved at styre bilen fremad ind i en snæver parkeringsbås eller garage eller bakke ud af en. Den fjernbetjente parkeringsfunktion aktiveres via BMW displaynøglen, når du står uden for bilen.

BMW CONNECTED.

BMW Connected er en personlig mobilitetsassistent, der guider dig i hverdagen og hjælper dig med at nå dine rejsemål til tiden og i afslappet stil. Kørselsrelevante oplysninger om fx den ideelle afgangstid kan også ses på din smartphone eller dit smartwatch, og oplysningerne kan let overføres til bilen.

 • Remote 3D View

  Remote 3D View giver brugeren mulighed for at se området omkring den parkerede bil på en smartphone. Funktionen kan aktiveres via appen BMW Connected (til iOS). Den giver også brugeren adgang til at se området rundt om bilen som 3D-billede.

 • BMW Connected Onboard

  BMW Connected Onboard giver bilens fører et overblik over kørselsrelevante oplysninger. Den brugertilpassede skærm viser indhold såsom de næste destinationer og den personlige mobilitetsplan. Oplysningerne kan sendes direkte til navigationssystemet og aktiveres med et enkelt klik, så bilen hurtigt kan være på vej mod næste destination.

CONNECTED DRIVE SERVICES.

BMW 6-serie Gran Turismo giver dig et stort udvalg af nyttige BMW ConnectedDrive-tjenester. Intelligente teknologier og tjenester, som holder dig orienteret om, hvad der sker i verden omkring dig, og hjælper dig på rejsen, hvorved kørselssikkerheden får endnu et løft.

 • Concierge Service

  Concierge Service-funktionen sætter bilens fører i forbindelse med en medarbejder på BMW Callcenter efter et enkelt knaptryk. Medarbejderen kan hjælpe med at finde en bestemt restaurant, nærmeste kontantautomat eller et døgnapotek og sende adresseoplysningerne direkte til navigationssystemet i din BMW.

 • Microsoft Office 365

  Udnyt tiden i morgentrafikken produktivt. Den perfekte integration af MicrosoftOffice 365* i bilen gør det muligt at redigere direkte i e-mails, kontakter og kalenderaftaler og synkronisere dem med andre enheder – også uden en smartphone i bilen. Samtidig er telefonmøder via Skype for Business kun et enkelt klik væk. Microsoft Exchange forudsætter en aktiv Microsoft Office 365-konto.|

  * Microsoft Office 365 er ikke tilgængeligt i Danmark

 • Wi-Fi-hotspot

  Udstyret omfatter et indbygget Wi-Fi-hotspot, der overholder LTE-standarden (4G), som kan anvendes med en mobildataaftale. Bilen er sluttet til netværket via det indbyggede SIM-kort, der anvender en gebyrbaseret hotspotaftale med udbyderen.

 • Telefoni med trådløs opladning

  Telefoni med trådløs opladning omfatter en trådløs ladedock og ekstra USB-indgange. Tilslutning til bilens tagantenne forbedrer modtagelsen. Det er muligt at tilslutte to mobiltelefoner og en lydafspiller samtidigt via Bluetooth. Udstyret omfatter desuden: Bluetooth Office og teknisk forberedelse til et Wi-Fi-hotspot.

 • Displaynøgle

  BMW displaynøglen viser dig forskellige statusoplysninger om bilen og giver adgang til at betjene udvalgte funktioner via det indbyggede touchdisplay. Blandt andet bilfunktioner som aktivering af bilvarmeren via displaynøglen.

 • BMW Head-Up Display

  BMW Head-Up Displayet med fuld farvevisning projicerer alle kørselsrelevante oplysninger op i førerens synsfelt, så han eller hun kan holde fokus på vejen og trafikken. Du kan få vist speedometer, rutevejledninger fra bilens navigationssystem, Speed Limit Info og overhalingsforbudsindikator samt meddelelser om telefonopkald og underholdningssystem.

Brændstofforbrug og CO2-udledning.

 • Værdierne uden parentes gælder for standardmodellen med standardgearkasse, værdier i parentes gælder for samme model, men med en anden gearkasse.

  Det anførte brændstofforbrug og CO₂-udledning er fastsat i henhold til Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EF) 715/2007 af 20. juni 2007 gældende på tidspunktet for typegodkendelsen af det pågældende køretøj. De anførte tal er baseret på et køretøj med det standardudstyr, som køretøjet leveres med, og det viste interval er baseret på de forskellige konfigurationsmuligheder (standardudstyr og ekstraudstyr). De modeller, der er afbildet, afspejler biler, der forhandles på det tyske marked. Der kan dermed forekomme afvigelser fra de beskrevne modelvarianter og det beskrevne udstyr i forhold til biler, der forhandles i Danmark. Du kan få yderligere oplysninger hos din BMW forhandler.

  * Brændstofforbruget, CO₂-udledningerne og strømforbrug er fastsat ud fra den nye WLTP-norm (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure). Registreringsafgiften er baseret på, blandt andet, bilens brændstofforbrug. Beregningen af registreringsafgiften baseres i Danmark, til og med 31. december 2020, på en korreleret værdi af det opnåede WLTP-testresultat.

  Mere information om udledninger og WLTP-kørecyklussen findes på www.bmw.dk/wltp.

  En oversigt over brændstofforbrug, CO₂-udledninger og strømforbrug for alle nye personbilmodeller fås gratis på alle salgssteder, og kan derudover ses på Trafikstyrelsens hjemmeside www.bilviden.dk.

   

  Generelle vilkår og ansvarsfraskrivelse.

  Vi tager forbehold for fejl og mangler. Vi tilstræber, at indholdet er ajour, men vi kan ikke garantere, at indholdet til enhver tid er korrekt. BMW.dk kan ikke betragtes som en komplet guide til vores produkter og ydelser.

  BMW Danmark A/S forbeholder sig retten til når som helst at foretage ændringer i priser, specifikationer og udstyr. For mere information om bilernes standard- og ekstraudstyr se www.bmw.dk/udstyr.