BMW 7-SERIE'S DESIGN.

Æstetik. Til visionære kræfter.

BMW 7-SERIE'S DESIGN.

Æstetik. Til visionære kræfter.

”Den nye BMW 7-serie er udtryk for vores opfattelse af moderne luksus. Tekniske innovationer og kvalitet i detaljen er mindst lige så vigtige elementer som det emotionelle formsprog og følelsen af velvære i kabinen. I selve designprocessen har vi arbejdet med udtrykket ”Technological Poetry” – følelsen af perfekt samspil mellem avanceret teknologi og legemliggørelsen i form af design.”

Karim Habib, designchef hos BMW biler

BMW 7-serie's design.Æstetik. Til visionære kræfter.

”Den nye BMW 7-serie er udtryk for vores opfattelse af moderne luksus. Tekniske innovationer og kvalitet i detaljen er mindst lige så vigtige elementer som det emotionelle formsprog og følelsen af velvære i kabinen. I selve designprocessen har vi arbejdet med udtrykket ”Technological Poetry” – følelsen af perfekt samspil mellem avanceret teknologi og legemliggørelsen i form af design.”

Karim Habib, designchef hos BMW biler

Læs mere

UDVENDIGT DESIGN.

Dynamiske proportioner, præcise linjer og skulpturelle overflader. BMW 7-serie er eksponent for klassisk BMW design i sin mest elegante form. Dynamisk og fremadstræbende frontparti, langstrakt profil og en kraftfuld afslutning i bag. BMW 7-serie stråler af naturlig suverænitet fra alle vinkler.

 • Selvsikkert frontparti

  Den brede ramme omkring den store, lodrette dobbeltnyre træder tydeligt frem i forendens design og giver dermed BMW 7-serie en dynamisk, fremadstræbende karakter. Det visuelt tredelte luftindtag under dobbeltnyren strækker sig i hele frontskørtets bredde, hvilket giver bilen et udpræget suverænt og karakteristisk look. Forlygterne er som standard udført med diodeteknologi, og i forbindelse med ekstraudstyret adaptive diodeforlygter er de inderste lygtetuber forbundet til dobbeltnyren med et vandret ribbeelement.
  BMW laserlys er en lygteteknologi, der i bogstavlig forstand viser vejen frem. Teknologien kendes på de vandrette blå ribber midt i lygtetuberne.

 • Elegant profil

  Bilens blidt faldende taglinje tegner en udpræget elegant profil. Rudegrafikken med omløbende kromliste glider elegant over i Hofmeister-knækket. Den dobbelte profillinje med integrerede dørgreb har udspring i forlygterne og løber som to præcise og skarpe linjer hele vejen til baglygterne. Mellem sig former de en smal brydningsflade, som leger med lys og skygge og skaber et konstant bånd af lys hele vejen hen langs siden af bilen. Denne flade er samtidig med til at fremhæve sidehøjden på BMW 7-serie. Dette afbalancerede design og Sedanens lave optiske tyngdepunkt understøttes ved hjælp af en kromliste, som vokser ud af Air Breather-elementet og løber hele vejen hen langs siden af bilen.

 • Kraftfuld bagende

  Designelementerne på bagenden er bevidst holdt vandrette for at fremhæve BMW 7-series bredde og suverænitet. En vandret kromliste forbinder lygtegrupperne i hver side og skaber på denne måde en perfekt optisk breddevirkning. Som en nyhed videreføres lyselementernes klassiske L-form også i glassets geometri, hvilket giver baglygterne et meget markant design. Afgangsrørene er omsluttet af en iøjnefaldende forkromet ramme. I kombination med den brede sporvidde og de muskuløse skærme sænker de bilens optiske tyngdepunkt og giver BMW 7-serie et karakteristisk look.

ACTIVE AIR STREAM-DOBBELTNYRE.

En umiskendelig og markant designdetalje på BMW 7-series forende er den nye Active Air Stream-dobbeltnyre. De synlige kølerspjæld med kromribber regulerer aktivt mængden af luft til motoren. Ved øget behov for køling af motoren er kølerspjældene åbne. Når de er lukket, forbedrer de aerodynamikken, mens de forkromede kølerribber sørger for at suge alle blikke til sig.

INDVENDIGT DESIGN.

Uanset hvor man tager plads i BMW 7-serie, så mærker man den moderne og fremadpegende atmosfære af luksus og velvære. Her venter en virtuos komposition af materialer, lys, formgivning, farvevalg og innovative teknologier på at ledsage mennesker, der vil fremad – hvad enten det foregår fra bagsædet eller fra førersædet.

Komfort og kabinemiljø.

En ny æra af kørekomfort i BMW 7-serie.

 • Til passagerer på bagsædet

  Ved bagsædet er alt trimmet til at skabe en komfortabel og luksuriøs ramme om bilrejsen. Passagererne nyder godt af den overdådige komfort og en række eksklusive underholdningstilbud. Den mobile Touch Command tablet giver passagererne en fuldt integreret betjeningsplatform til bilens komfort- og underholdningsfunktioner.
  Med ekstraudstyret ”Executive Lounge” kan bagsædepassageren i højre side nyde kørslen i en helt unik og afslappet hvilestilling. Det praktiske bord, der er integreret i midterarmlænet, er betrukket med sort nappalæder og begejstrer med sit eksklusive look og feel. Med panoramaglastaget Sky Lounge i den lange version af BMW 7-serie er der skabt en åben og lysgennemstrømmet kabine. Glastaget kan desuden oplyses i Ambient Light-kabinelysets farver. Det er den perfekte atmosfære til at nyde den imponerende studiolydkvalitet fra Bowers and Wilkins Diamond surroundanlægget på 1.400 watt.

 • Til bilens fører og forsædepassager

  Instrumentbrættet er også i BMW 7-serie vinklet ind mod førerpladsen og skueplads for en række teknologiske innovationer. Som den første producent tilbyder BMW et betjeningskoncept, der fungerer ved hjælp af håndbevægelser. Samme intelligente tilgang har ingeniørerne haft til den videreudviklede stemmestyring, iDrive Touch-controlleren og som alternativ den berøringsfølsomme skærm Touch Display, som i forbindelse med navigationssystem Professional gør det muligt at betjene funktioner direkte via den 10,25 tommer store LCD-farveskærm.
  Afhængigt af det valgte køreprogram er visningen i instrumentgruppen bag rattet udformet med forskellige grafiske udtryk. Multifunktionsknapperne på rattet i tredimensionel specialudførelse sikrer fornem betjeningskomfort og er indlejret i en poleret kromoverflade. Blikket skuer ud over en elegant arkitektur med vandrette flader og guides af de visuelle detaljer fra Ambient Light-kabinelyset.

DETALJERET LUKSUS.

BMW 7-serie repræsenterer præcision og forarbejdningskvalitet fra allerøverste hylde. Det er Floating Design Mirror et godt eksempel på: Sidespejlene synes at vokse organisk ud af rudegrafikken. Det er en moderne og elegant effekt, som samtidig byder på aerodynamiske fordele. Af andre eksempler på ægte luksusdetaljer kan nævnes Active Air Stream-dobbeltnyren med forkromede kølerribber, det præcise og kraftfulde fælgdesign og Hofmeister-knækket med kantfri overgang.
I kabinen skaber kvalitetsmaterialer og -detaljer såsom kromapplikationer, interiørlister i grå poppel med åretegninger og sæder betrukket med handskeblødt nappalæder i farven Ivory White en ekstremt harmonisk kombination. Instrumentbrættet er et andet godt eksempel på det kvalitetshåndværk, der genfindes overalt i bilen. Alle detaljer matches individuelt i produktionsprocessen for at opnå et perfekt helhedsindtryk.
BMW Individual Collection med eksklusive farve- og materialesammensætninger tilbyder ekstra muligheder ved design af BMW 7-serie. Heriblandt også indtræksfarven på BMW Individual-fuldlæderindtrækket Merino i Mediterranean Brown Tartufo med håndforarbejdede detaljer såsom sædesyningerne, de håndflettede kedersnore og kontrastsyningerne.

 • M Driver's Package.

  M Driver's Package øger tophastigheden fra standardmodellens 250 km/t til 305 km/t. Du kan bestille M Driver's Package ved købet af en ny bil eller tilkøbe pakken efterfølgende. Alle øvrige tekniske data er uændrede efter installationen. Pakken indeholder også en adgangsbillet til et BMW M Intensive Training-kursus som en del af BMW Driving Experience. Ved køb af mere end en M Driver's Package kan Driving Experience-kørekurset skiftes ud med et andet kursus mod betaling af differencen.

SPECIALMODEL ”MONTBLANC FOR BMW”

Udsøgte materialer, gennemtænkt design, overlegne funktioner – tidstypisk luksus har mange facetter. Specialmodellen ”Montblanc for BMW” hylder mærkernes fælles fascination af topkvalitet og ægte håndværk. Montblanc har designet en samling af udvalgte tilbehørsprodukter specielt til BMW 7-serie.

Læderkreationerne og skriveudstyret er perfekte ledsagere – både i hverdagen og på den forlængede luksusrejse. Alle dele er udført med en raffineret prægning i BMW 7-serie stil samt en diskret signatur ”Montblanc for BMW”. Den eksklusive serie vil kunne fås hos udvalgte BMW forhandlere som en del af BMW Lifestyle Collection og i Montblanc-butikker fra foråret 2016.