INNOVATIVE FUNKTIONER I BMW 7-SERIE.

Innovationer. Forud for sin tid.

INNOVATIVE FUNKTIONER I BMW 7-SERIE.

Innovationer. Forud for sin tid.

Jagten på skelsættende innovationer er den kraft, der driver BMW ingeniørerne. Med funktioner som BMW Gesture Control, BMW laserlys eller fjernstyret parkering sætter de på ny fremadpegende standarder i BMW 7-serie. Derudover har vi for første gang integreret en tablet i en BMW, som kan anvendes til at styre vigtige funktioner med – BMW Touch Command.

Innovative funktioner i BMW 7-serie.Innovationer. Forud for sin tid.

Jagten på skelsættende innovationer er den kraft, der driver BMW ingeniørerne. Med funktioner som BMW Gesture Control, BMW laserlys eller fjernstyret parkering sætter de på ny fremadpegende standarder i BMW 7-serie. Derudover har vi for første gang integreret en tablet i en BMW, som kan anvendes til at styre vigtige funktioner med – BMW Touch Command.

Read more

BMW LASERLYS.

I fjernlystilstand har BMW laserlys en rækkevidde på op til 600 meter eller ca. dobbelt så langt som traditionelle forlygter. Med denne nye forlygteteknologi øger BMW laserlys sikkerheden ved kørsel om natten, da den giver bilens fører et markant bedre udsyn.
Udstyret omfatter diodenærlys og diodefjernlys med lasermodul. Modsat konventionelle lyskilder opnår det meget lysstærke og intense BMW laserlys en markant højere lysintensitet. Rent visuelt kendes forlygter med BMW laserlysteknologien om bord på de blå designelementer i lystuberne og signaturen ”BMW Laserlight”. BMW laserlys omfatter derudover diodeparkeringslys, diodekørelys, diodepositionslys, diodedrejelys, adaptivt kurvelys og BMW Selective Beam (blændfri fjernlysassistent).

BMW TOUCH COMMAND.

BMW Touch Command er en tablet med 7-tommer-display, der er integreret i midterarmlænet på bagsædet. Den er sluttet til bilens systemer og tilbyder omfattende betjenings- og indstillingsmuligheder.

Det er eksempelvis muligt at indstille bagsæderne og passagerforsædet via BMW Touch Command. Aircondition, sædeventilation og sædevarme i bag kan indstilles, og det samme kan kabinelyset med Ambient Light, skydetaget til bilens glastag samt solgardinerne. Underholdningsfunktionerne betjenes let, og det ønskede medieindhold (fx film) kan afspilles på skærmene ved bagsædet.

Den bærbare BMW Touch Command lades op ved hjælp af snap-in-adapteren.

BMW GESTURE CONTROL.

Med BMW Gesture Control kan du betjene udvalgte funktioner i bilen med bestemte håndbevægelser. Enkle bevægelser såsom at "swipe" eller "pege" identificeres af et område over midterkonsollen og udløser funktioner såsom at acceptere eller afvise et indgående telefonopkald, fortsætte eller afbryde navigation eller starte og stoppe stemmeoptagelser. Du styrer lydstyrken med en cirkelbevægelse af pegefingeren. Gesture Control supplerer de kendte betjeningsteknologier såsom iDrive Touch-controlleren.
Som hjælp til betjeningen vises de tilgængelige bevægelseskommandoer i kontroldisplayet. Systemet giver desuden en tilbagemelding på bevægelserne i form af lyd og grafik.

Komfort og kabinemiljø.

En ny æra af kørekomfort i BMW 7-serie.

  • Navigationssystem Professional med Touch Display.

    Navigationssystemet Professional overbeviser med sit design og et udvalg af tjenester i absolut særklasse. Det perfekt integrerede navigationssystem omfatter betjeningskonceptet iDrive og en iDrive Touch-controller samt Touch Display. Systemet omfatter stemmestyring, radio BMW Professional med dvd-afspiller samt 20 GB harddiskplads til musikfiler. Derudover er systemet forberedt til Real Time Traffic Information. Et fast, 10,25 tommer stort LCD-farvedisplay med skærmopdelingsfunktion (hoved- og hjælperude) sikrer optimal læsbarhed og overskuelighed.
    Du kan frit skifte mellem de forskellige betjeningsmuligheder – via iDrive Touch-controller med berøringsfølsom overflade, hvor du kan skrive adresser til navigationssystemer med hånden, via displayet med berøringsskærm, via håndbevægelser, via stemmestyring eller via de syv favorittaster.
    I forbindelse med BMW ConnectedDrive sørger systemet selv for at downloade og indlæse kortopdateringer i en periode på tre år og op til fire gange årligt (kun udvalgte europæiske lande).

FJERNSTYRET PARKERING.

Med funktionen Remote Control Parking kan du forlade bilen og derefter parkere den med fjernbetjeningen ved at styre bilen fremad ind i en snæver parkeringsbås eller garage eller bakke ud af en. Den fjernbetjente parkeringsfunktion aktiveres via BMW displaynøglen, når du står uden for bilen.

Parkeringsmanøvren overvåges af Park Distance Control (PDC), parkeringsassistentfunktionen og Surround View-sensorerne. Bilen skal holde lige og midt ud for p-pladsen eller garagen for at kunne parkere sig selv via den fjernstyrede parkeringsfunktion. Under parkeringsmanøvren har bilens fører mulighed for at standse bilen, hvis det skulle blive nødvendigt.

Når bilen er parkeret, standses motoren via nøglen. Og når det er tid til at køre videre, startes motoren igen med et tryk på tændingsnøglen. Når bilen bakker fjernstyret ud fra en parkeringsplads, sker det altid automatisk.

BMW DISPLAYNØGLE.

BMW tændingsnøglen med indbygget display viser dig relevante statusoplysninger om bilen og giver adgang til at betjene udvalgte funktioner via nøglens berøringsfølsomme display.
Du kan fx se klokken, hvor meget benzin der er tilbage i tanken og den aktuelle rækkevidde, serviceoplysninger samt status for centrallåsen, ruderne og glastaget. Derudover kan funktionerne fjernstyret parkering og bilvarmeren betjenes via BMW tændingsnøglen med indbygget display.
BMW tændingsnøglen med indbygget display kan lades op trådløst (Wireless Charging) eller ved hjælp af det medfølgende USB-kabel.

TELEFONI MED TRÅDLØS OPLADNING.

Telefon med trådløs opladning omfatter en trådløs ladestation og en indbygget advarselsfunktion, der minder dig om at huske telefonen. Derudover indeholder udstyret to fuldt funktionelle USB-indgange, som hver leverer op til to ampere ladestrøm til hurtig opladning af mobile enheder. Med et tilknyttet mobildataabonnement kan du anvende bilens indbyggede Wi-Fi-hotspot med 4G-kapacitet.

Forbindelsen til bilens tagantenne sikrer forbedret signalmodtagelse, og en ekstra mikrofon forbedrer talekvaliteten for bilens fører og forsædepassageren ved håndfri telefonopkald. Den ekstra mikrofon fjerner ligeledes effektivt støj fra passagersæderne for og bag.

Der kan tilsluttes to mobiltelefoner og en mobil musikafspiller samtidig via Bluetooth. Telefonipakken omfatter Bluetooth Office med adgang til kalender-, SMS- og e-mailfunktioner i kompatible smartphones.

ADAPTIVE MODE.

ADAPTIVE MODE.

Adaptive Mode er en intelligent og interaktiv funktion i Driving Experience Control-systemet. Adaptive Mode påvirker Dynamic Damper Control, styretøjet og Steptronic-gearkassen ved kontinuerligt at tilpasse indstillingerne til de aktuelle kørselsforhold. Når Adaptive Mode er tilkoblet, tager systemet højde for en række parametre såsom kickdown, ratbevægelser og fartpilot samt førerens individuelle kørestil. Systemet trækker desuden på data fra navigationssystemet og kan således i realtid vælge det helt rigtige gear, så bilen er forberedt til næste sving. Ud over Adaptive Mode kan bilens fører også vælge køreprogrammerne SPORT, COMFORT og ECO PRO.