KOMFORT OG KABINEMILJØ I BMW 7-SERIE.

Afslapning. På højeste niveau.

KOMFORT OG KABINEMILJØ I BMW 7-SERIE.

Afslapning. På højeste niveau.

BMW 7-serie udvider udtrykket ren køreglæde til også at omfatte glæden ved at blive kørt. Passagerer, der tager plads i de komfortable sæder i bag, nyder godt af den rummelige kabineindretning. Mens den aktive undervognsteknologi i udstyret Executive Drive Pro byder på kompromisløs komfort og køredynamik, sørger Ambient Light-kabinelysdesignet samt de innovative komfort- og underholdningsfunktioner for at skabe afslappet rejsekomfort på allerhøjeste niveau.

Komfort og kabinemiljø i BMW 7-serie.Afslapning. På højeste niveau.

BMW 7-serie udvider udtrykket ren køreglæde til også at omfatte glæden ved at blive kørt. Passagerer, der tager plads i de komfortable sæder i bag, nyder godt af den rummelige kabineindretning. Mens den aktive undervognsteknologi i udstyret Executive Drive Pro byder på kompromisløs komfort og køredynamik, sørger Ambient Light-kabinelysdesignet samt de innovative komfort- og underholdningsfunktioner for at skabe afslappet rejsekomfort på allerhøjeste niveau.

Læs mere

SURROUNDANLÆG BOWERS & WILKINS DIAMOND.

Surroundanlægget Bowers and Wilkins Diamond leverer krystalklar studiolydkvalitet på alle pladser. Den strategiske placering af højttalerne sikrer, at såvel bilens fører som passagererne i bilen kan nyde den suveræne lydkvalitet, uanset hvor i bilen de måtte sidde. I alt sørger 16 strategisk placerede højttalere med en samlet effekt på 1.400 watt for fascinerende lyd- og musikoplevelser.
Selve højttalerne er fremstillet af innovative materialer, som skaber et perfekt forhold mellem lydkvalitet og vægt. Diamant-diskantenheden i surroundanlægget Bowers and Wilkins Diamond er fremstillet af ægte industridiamant. Dette meget lette og ekstremt stabile materiale er perfekt egnet til gengivelsen af højfrekvente lydsignaler. Med til anlæggets highlights hører også Nautilus™-teknologien, som leder uønskede lydreflekser væk fra bagsiden af diskantmembranen og dermed baner vejen for et tredimensionelt lydbillede, samt mellemtoneenheder med Kevlar®-teknologi og basenheder med Rohacell®-teknologi.
Højttalergitrene af rustfrit stål er udført med klassisk Fibonacci-hulmønster. Når anlægget er tændt, er højttalerne desuden diskret oplyste, hvilket tilføjer en visuel dimension til den rent akustiske.

EXECUTIVE LOUNGE.

Der findes næppe andre steder, hvor du kan slappe lige så effektivt af, mens du er på farten, som i BMW 7-series Executive Lounge. Bagsædepassageren i højre side kan nyde en overdådig sædekomfort med et væld af indstillinger, muligheden for at tilvælge en massagefunktion med kombineret ”Vitality Programme” samt en fodstøtte, som sikrer en ekstra komfortabel hvilestilling. Derudover kan passagersædet køres ekstra langt frem ved hjælp af en elmotor, og ryglænet kan vippes fremad for på den måde at skabe ekstra god benplads. Et praktisk foldebord og underholdningssystemet Experience til bagsædet runder den komfortable oase bag i BMW 7-serie effektivt af.

 • Executive Lounge Seating

  Udstyret Executive Lounge Seating sikrer ekstra høj sædekomfort med maksimal benplads til bagsædepassageren bag passagersædet. Sædet og ryglænet kan indstilles hver for sig, hvilket gør det muligt at finde den optimale hvilestilling. En eldrevet fodstøtte på passagersædets ryglæn kan ved behov øge komforten endnu en tand.
  Ved behov for endnu mere plads ved bagsædet kan passagersædet køres 90 mm længere frem, og nakkestøtten kan vippes ned, så der er frit udsyn gennem forruden.

 • Executive Lounge-bagsædekonsol

  Executive Lounge-bagsædekonsollen indeholder et væld af funktioner, der har til formål at sikre den bedst mulige komfort ved bagsædet. Via BMW Touch Command, en 7 tommer stor tablet med berøringsskærm, kan alle komfort- og underholdningsfunktioner betjenes med suveræn komfort.
  Ud over et foldebord, der kan vippes og drejes i stort set alle retninger, tilbyder Executive Lounge-bagsædekonsollen også to indbyggede kopholdere samt et aflægningsrum plus endnu et rum under armlænet.
  Derudover indeholder udstyret en snap-in-oplader til BMW Touch Command samt eksklusive måtter med ekstra lang luv. Med Executive Lounge-bagsædekonsollen har bilen fire siddepladser.

 • Vitality Programme

  Rejs afslappet, og nå udhvilet frem. I forbindelse med massagesæder bag og udstyret underholdningssystem Experience til bagsædet giver BMW Vitality Programme bagsædepassageren et omfattende program til stimulering af kroppens velbefindende.
  I alt otte forskellige øvelsesprogrammer stimulerer og løsner ryg- og skuldermuskulaturen. Den interaktive kropstræning kan følges på skærmen til underholdningssystemet, men indbyggede sensorer i bagsædet giver tilbagemeldinger, så træningen kan blive endnu bedre.

 • Massagefunktion i bagsædet

  Bagsædepassagererne kan vælge mellem otte forskellige massagefunktioner i ryglænet og sædehynden, som målrettet stimulerer eller afspænder muskulaturen og aflaster rygsøjlen. Massageprogrammerne kan indstilles i tre intensitetstrin.
  De otte programmer er inddelt i områderne bevægelse, afspænding og stimulering. Bevægelsesmassagen er målrettet til enkelte områder af kroppen såsom bækkenet eller overkroppen, men der kan også vælges en helkropsmassage.
  Samtidig aflastes rygsøjlen ved hjælp af aktive bevægelsesøvelser. Ved afspændingsmassage får ryggen, skuldrene og lænden en blid massage. Ved stimuleringsmassage sørger bevægelsen for en mærkbar afspænding og ”opfriskning” af kroppen, hvilket er særligt behageligt ved lange bilrejser. Sammen med funktionen vises der en animeret træningsprogram (Vitality Programme) på skærmen til underholdningssystemet, som interagerer med massagefunktionen. Det hele styres og indstilles via BMW Touch Command til underholdningssystemet.

AMBIENT LIGHT-LYSDESIGN.

Lys skaber liv – i naturen, inden for kunsten, i designets verden og i BMW 7-serie. Forskellige direkte og indirekte belysningskilder giver kabinen i BMW 7-serie en moderne og loungeagtig karakter. Lyskonceptet fuldendes med panoramaglastaget Sky Lounge, når naturlige lyskilder blander sig med farvenuancerne fra Ambient Light-kabinelyset og skaber en uforglemmelig atmosfære.

 • Panoramaglastag Sky Lounge

  Panoramaglastaget Sky Lounge giver passagererne frit udsyn til himlen både dag og nat og skaber samtidig et lyst og luftigt kabinemiljø. Den lysgennemstrømmede kabine efterlader et exceptionelt luksuriøst indtryk. De eldrevne solgardiner for og bag kan indstilles særskilt og yde behagelig skygge mod direkte sollys.
  Om natten skaber det indbyggede lysdesign med mere end 15.000 indbyggede lyselementer en helt unik stemning. Lysdesignet kan vælges i de seks farver, der indgår i Ambient Light-kabinelyset.
  Skyde- og vippefunktionen i glastagets forreste del giver en række muligheder for at styre ventilationen i kabinen. Den indbyggede, automatiske vindafviser beskytter effektivt mod træk i kabinen, selv når der køres med åbent tag.

 • Ambient Light-kabinelys

  Ambient Light-kabinelyset spreder en afslappende og behagelig lysstemning, når mørket falder på udenfor. Med til Ambient Light-kabinelyset hører også funktionen Welcome Light Carpet, som sikrer smagfuld oplysning af dørområdet ved ind- og udstigning.
  Udstyret omfatter ud over Welcome Light Carpet i hvid seks dæmpbare lysdesign i farverne hvid, blå, orange, bronze, violet og grøn.
  Der er lyselementer i fodrummet ved forsæderne, i handskerummet, i midterarmlænet og i aflægningsrummet i armlænet ved bagsædet, ved forsæderyglænene, læselamper for og bag, lys i bagklappen, lys ved interiørlisterne, dørsiderne og dørlommerne, lyselementer i fodrummet ved bagsædet samt udstigningslys i alle døre.

AMBIENT AIR-PAKKEN.

Med Ambient Air Package kan du med et enkelt tryk på en knap fylde kabinen med diskret velduft. Vælg mellem i alt otte forskellige dufte, som alle er udviklet specielt til bilen. Du kan have to dufte i bilen ad gangen, som du kan skifte imellem. Intensiteten kan indstilles i tre niveauer. Du styrer funktionen via iDrive-controlleren og iDrive-menuen eller direkte via en knap på klimaanlægget. Funktionen vises i bilens kontroldisplay.

Mens duften frigøres, bliver luft udefra filtreret og renset. Luftkvaliteten forbedres endvidere med ionisering af luften.

De otte dufte er opdelt i fire kategorier: "Blue Suite" med friske akvatiske dufte, "Green Suite" med friske plantedufte, "Golden Suite" med varme, fyldige dufte og "Authentic Suite" med naturlige dufte. Duftene varer i ca. seks måneder ved almindelig brug og kan bestilles som originalt BMW tilbehør.

UNDERHOLDNINGSSYSTEM EXPERIENCE TIL BAGSÆDET.

Rear Seat Entertainment-systemet Experience sikrer fremragende underholdning på bagsædet. Underholdningselektronikken betjenes ved hjælp af BMW Touch Command. Systemet omfatter to 10-tommer farveskærme integreret i forsæderyglænene samt en Blu-ray-afspiller, en HDMI-indgang til mobilenheder samt en række tilslutningsmuligheder til mp3-afspillere, spillekonsoller osv. Det trådløse interface gør det muligt at tilslutte op til tre sæt hovedtelefoner. Kombineret med massagefunktionen til bagsæderne kan Vitality Programme også anvendes sammen med Rear Seat Entertainment-systemet Experience.

EXECUTIVE DRIVE PRO.

Undervognssystemet Executive Drive Pro leverer exceptionel høj kørekomfort og har samtidig en imponerende dynamisk profil. Selv om luftaffjedringen med variable dæmpere på begge aksler i sig selv leverer fremragende kørekomfort, så reducerer Executive Drive Pro-systemets elektromekaniske karrosseristabilisatorer krængningerne i sving og på ujævne veje til et absolut minimum. Systemets er bygget op omkring aktive stabilisatorer på for- og bagakslen, som kontinuerligt trimmer affjedringen under kørslen. Kørekomforten og -dynamikken når nye højder takket være integrationen med data fra navigationssystemet, kørestilsanalysen og Route-Ahead-oplysningerne fra bilens indbyggede kameraer.