BMW 7-serie Sedan

BMW 7-SERIE.

Driving Luxury.

BMW 7-SERIE.

Driving Luxury.

BMW 7-SERIE.Driving Luxury.

BMW Group har en lang og stolt tradition for at forme bilens fremtid. Vi mener, at det er lettere at spå om fremtiden, når man selv former den. BMW 7-serie skaber morgendagens luksus allerede i dag. Med banebrydende innovationer, et helt nyt niveau af komfort, tidstypisk design og en grad af køredynamik, som ikke kun imponerer, men også bidrager til den effektive side af køreglæden.

Read more

ALT OM BMW 7-SERIE.

BMW 7-serie Sedan udstyr

Udstyr.

Download oversigter for BMW standardudstyr og prislister for BMW ekstraudstyr på nedenstående links.
Read more

Design.

”Den nye BMW 7-serie er udtryk for vores opfattelse af moderne luksus. Tekniske innovationer og kvalitet i detaljen er mindst lige så vigtige elementer som det emotionelle formsprog og følelsen af velvære i kabinen. I selve designprocessen har vi arbejdet med udtrykket ”Technological Poetry” – følelsen af perfekt samspil mellem avanceret teknologi og legemliggørelsen i form af design.” Karim Habib, designchef hos BMW biler
Read more

Innovative funktioner.

Jagten på skelsættende innovationer er den kraft, der driver BMW ingeniørerne. Med funktioner som BMW Gesture Control, BMW laserlys eller fjernstyret parkering sætter de på ny fremadpegende standarder i BMW 7-serie. Derudover har vi for første gang integreret en tablet i en BMW, som kan anvendes til at styre vigtige funktioner med – BMW Touch Command.
Read more

Komfort og kabinemiljø.

BMW 7-serie udvider udtrykket ren køreglæde til også at omfatte glæden ved at blive kørt. Passagerer, der tager plads i de komfortable sæder i bag, nyder godt af den rummelige kabineindretning. Mens den aktive undervognsteknologi i udstyret Executive Drive Pro byder på kompromisløs komfort og køredynamik, sørger Ambient Light-kabinelysdesignet samt de innovative komfort- og underholdningsfunktioner for at skabe afslappet rejsekomfort på allerhøjeste niveau.
Read more

BMW EfficientDynamics.

Innovativ letvægtskonstruktion, fremadpegende drivlinjer og intelligent energistyringselektronik er tre fremragende eksempler på områder, hvor BMW EfficientDynamics-ingeniørernes innovationer sætter nye standarder. I BMW 7-serie interagerer de med perfekt resultat. Resultatet er den optimale forbindelse af kørekomfort, dynamik og effektivitet.
Read more