SERVICES & APPS I BMW 7-SERIE.

BMW ConnectedDrive.

Pioner med hele verden i bagagen. Kommunikation, information og underholdning – med Services and Apps fra BMW ConnectedDrive kan du opleve en helt ny form for mobilitet. Du kan fx styre klimaanlægget i din BMW 7-serie via din smartphone eller bruge Concierge Service som personlig rejseguide, når du er på farten.

Læs mere

CONNECTEDDRIVE SERVICES.

Udstyret ConnectedDrive Services udgør fundamentet for BMW ConnectedDrive-funktionerne, der giver bilens fører adgang til en række oplysnings-, underholdnings- og servicefunktioner under kørslen.
Tilbuddet omfatter adgang til stedbaserede oplysninger såsom vejrudsigter og nyheder samt en online søgemulighed "powered by GoogleTM" og praktiske kontorfunktioner. Tjenester og funktioner såsom parkeringsoplysninger og rejse- og hotelguides kan tilgås direkte fra bilen uden smartphone som mellemled og direkte via ConnectedDrive-menuen. Praktisk, sikker og ubegrænset adgang til udvalgte smartphoneapps er ligeledes integreret. ConnectedDrive Services giver også adgang til BMW ConnectedDrive Store, hvor du kan bestille og forlænge abonnementer på de tjenester og apps, der giver mening for dig. Udstyret ConnectedDrive Services giver dig alt dette og mere, så hver eneste kilometer i din BMW bliver en fantastisk oplevelse.

  • Apps

    Udstyrsfunktionen Apps er en platform, der gør det muligt at anvende udvalgte smartphoneapps direkte i bilen. For at give kunderne et udvalg af apps at vælge imellem udvikler BMW ikke kun apps på egen hånd, fx appsene BMW Connected og BMW M Laptimer, men arbejder også tæt sammen med partnere såsom Spotify, GoPro og Deezer for at sikre, at disse apps også fungerer sikkert og pålideligt i bilen.
    Du behøver blot at slutte en kompatibel smartphone til bilen med en snap-in-adapter, via et USB-kabel eller trådløst, og du kan betjene alle funktioner i appen via bilens iDrive-controller. Udvalget af apps, der kan anvendes i bilen, bliver stadig større takket være det tætte samarbejde mellem BMW og en række udviklere.

  • BMW ConnectedDrive-kundeportal

    I kundeportalen BMW ConnectedDrive kan du administrere de personlige oplysninger og bilindstillinger, der er nødvendige eller praktiske, når du bruger BMW ConnectedDrive-funktionerne i bilen, i diverse apps eller ved kontakt til BMW ConnectedDrive-callcenteret. Du kan købe tjenester og apps, der er målrettet mod bestemte bilmodeller i den indbyggede BMW ConnectedDrive Store. Kunden kan opnå værdifulde oplysninger om bilens aktuelle status i det separate funktionsområde, fx brændstoføkonomi, resterende rækkevidde, status for dørene, bagklappen og ruderne, servicebehov og meddelelser fra Check Control. Derudover vises bilens aktuelle placering, vejret det pågældende sted samt tekniske data for bilen. Remote Services kan aktiveres og udføres fra kontrolområdet. Bilen kan varmes op eller køles ned til et bestemt afgangstidspunkt, låses op og i, hornet kan aktiveres, og der kan blinkes med lygterne. Bilens aktuelle placering vises på kortet sammen med den aktuelle trafik. Der kan søges efter POI'er, som derefter kan sendes til bilen. Brugerfladen i funktionsområdet er bygget op efter kontroldisplayet i bilen og det forskellige BMW ConnectedDrive-apps og også optimeret til brug på smartphones eller tablets.

BMW CONNECTEDDRIVE STORE.

Med BMW ConnectedDrive Store kan du frit sammensætte, hvilke tjenester og apps du ønsker at kunne anvende i bilen. Du kan til enhver tid, også længe efter du har købt bilen, tilvælge og abonnere på tjenester. På denne måde har du altid præcis den funktionalitet fra BMW ConnectedDrive med om bord, som passer til dig og dine kørselsbehov.
De mange tjenester og apps, du kan abonnere på via BMW ConnectedDrive Store, er udviklet specielt til BMW kørere. Du kan for enkelte tjenesters vedkommende vælge mellem flere aftaleperioder. Det gør det muligt fx at booke en tjeneste i en kortere periode, eksempelvis til sommerferien.
BMW ConnectedDrive Store er tilgængelig direkte i bilen, når du er på farten, og via kundeportalen BMW ConnectedDrive med en aktiv internetforbindelse. De valgte tjenester og apps kan anvendes i bilen, ganske kort tid efter at du har tilmeldt dig de pågældende funktioner. BMW ConnectedDrive Store kan også holde dig informeret om, hvilke tjenester og apps der kan anvendes i din BMW.

 

CONCIERGE SERVICE.

Modtag specialoplysninger, praktisk info og gode råd, mens du er på farten – Concierge Service fra BMW ConnectedDrive gør det muligt. Denne praktiske tjenester etablerer en forbindelse mellem bilens fører og en medarbejder på BMW Callcenter, som herefter fungerer som en "personlig assistent".
Medarbejderen kan finde en bestemt restaurant, nærmeste kontantautomat eller et døgnapotek og sende adresseoplysningerne direkte til navigationssystemet i din BMW. Det er også muligt at bestille biografbilletter, mens du stadig er undervejs. Concierge Services fungerer uafhængigt af din mobiltelefon og er til rådighed ude og hjemme, 24 timer i døgnet, alle ugens syv dage – og så er tjenesten gratis.

REAL TIME TRAFFIC INFORMATION.

Med Real Time Traffic Information (RTTI) har du altid adgang til dugfriske trafikinformationer. Du får præsenteret helt friske data om tid og sted for evt. trafikale problemer og dermed en helt opdateret briefing omkring trafikken på motorveje, motortrafikveje og landeveje samt en række veje i byerne. Intelligente ruteanbefalinger hjælper dig med at finde den hurtigste og mest brændstoføkonomiske vej. Systemet anvender bl.a. anonymiserede bevægelsesprofiler fra GPS-data i andre biler, smartphoneapps og meddelelser fra politiet, men også gentagende trafikale mønstre såsom myldretidstrafik.
Den trafikale situation angives ved hjælp af farvekoderne grøn, gul, orange eller rød.

INTELLIGENT NØDOPKALD.

Med funktionen intelligent nødopkald* er du sikret hurtig, målrettet hjælp i nødsituationer – også når du kører i udlandet. I tilfælde af en alvorlig ulykke, hvor bilens airbags er blevet udløst, eller selestrammerne er blevet aktiverede, udløser denne funktion et automatisk nødopkald. Via et indbygget SIM-kort i bilen – dvs. uafhængigt af en evt. medbragt og tilsluttet mobiltelefon – sendes relevante oplysninger om fx bilens nøjagtige position, ulykkens omfang og risikoen for, at bilens passagerer er kommet til skade, videre til BMW Callcenter. Medarbejderne på BMW Callcenter informerer herefter redningstjenesten og yder telefonisk førstehjælp til bilens passagerer, indtil hjælpen når frem. Bemærk, at når du kører i Danmark, etablerer funktionen forbindelse til alarmcentralen, og der sker ingen dataudveksling. Du kan også udløse nødopkaldet manuelt, hvis du eksempelvis er vidne til en ulykke.
* Funktionen er klar til lancering i Danmark, men den teknologiske platform er endnu ikke til stede fra myndighedernes side.

REMOTE SERVICES OG APPEN BMW CONNECTEDDRIVE.

Med Remote Services og den gratis app My BMW Remote (kan hentes i Apple App Store og Google Play Store) kan du fjernbetjene en række bilrelaterede funktioner, fx låse dørene op eller i. Du kan også sende adresseoplysninger fra Google™-søgemaskinen direkte til bilens navigationssystem.
Præcis som BMW ConnectedDrive-kundeportalen giver appen også adgang til oplysninger om bilen såsom rækkevidde og status for døre og ruder. På denne måde kan bilens fører altid holde sig ajour med status for bilen, selv på længere afstand, og har adgang til alle oplysninger på ét sted.
Denne oplysningspakke angiver også bilens aktuelle geografiske placering. For at anvende funktionen behøver du blot at aktivere Remote Services én gang på kundeportalen BMW ConnectedDrive, som du finder på adressen www.bmw-connecteddrive.dk.

ONLINE ENTERTAINMENT*.

Det rigtige soundtrack til enhver situation, enhver vejstrækning og ethvert humør. Online Entertainment* giver dig ubegrænset adgang til flere millioner musiknumre direkte i bilen og uden omveje via eksterne enheder såsom fx en smartphone. Her er der noget for enhver musiksmag. Når du afspiller et nummer eller et helt album fra en bestemt kunster i bilen, bliver det pågældende nummer eller album automatisk downloadet til bilens harddisk. Så kan du nyde musikken helt uden afbrydelser.
Med Online Entertainment* kan du åbne en 12-måneders flatratekonto hos en af BMW’s samarbejdspartnere, der leverer musiktjenester, fx Napster. * Tjenesten tilbydes ikke i Danmark.
De viste illustrationer er med forbehold for eventuelle ændringer.

WLAN-HOTSPOT.

WLAN-HOTSPOT.

Udstyret omfatter et indbygget Wi-Fi-hotspot, der overholder LTE-standarden (4G), som kan anvendes med en mobildataaftale. Bilens passagerer kan herefter gå online med kompatible enheder, arbejde med e-mail, streame musik og video og meget mere. Med et hotspot er der intet til hinder for, at du kan nyde fascinerende internetoplevelser med fuld 4G-standard, når du er på farten. Funktionen er kompatibel med en lang række enheder såsom BMW Touch Command, laptops, tablets og mobiltelefoner fra mange forskellige producenter. Der kan være tilsluttet op til ti trådløse enheder til Wi-Fi-hotspottet samtidig. Bilen er sluttet til netværket via det indbyggede SIM-kort, der anvender den gebyrbaserede hotspotaftale HotSpot Drive fra Deutsche Telekom AG. Hvis 4G-netværket ikke er tilgængeligt, skifter systemet automatisk til andre tilgængelige netværksstandarder. Tjenesten gør brug af bilens udvendige antenne, og derfor er strålingsniveauet i bilen ekstremt lavt.