UDSTYR TIL BMW 7-SERIE.

Karakter. Fra sportslig til elegant.

UDSTYR TIL BMW 7-SERIE.

Karakter. Fra sportslig til elegant.

Dynamisk og sportslig eller luksuriøs og elegant – med Model M Sport og Design Pure Excellence har du valget mellem to udstyrspakker til BMW 7-serie. Skal det være endnu mere individuelt, så har BMW Individual med garanti udstyrsløsningen til dig. Med udvalget af farver og materialer fra BMW Individual Collection kan du skabe dit personlige mesterværk, og med mulighederne fra BMW Individual workshop kan du designe dine helt egne løsninger. Derudover tilbyder originalt BMW tilbehør alsidige løsninger til transport, kommunikation eller styling af karrosseriet eller kabinen i BMW 7-serie.

Udstyr til BMW 7-serie.Karakter. Fra sportslig til elegant.

Dynamisk og sportslig eller luksuriøs og elegant – med Model M Sport og Design Pure Excellence har du valget mellem to udstyrspakker til BMW 7-serie. Skal det være endnu mere individuelt, så har BMW Individual med garanti udstyrsløsningen til dig. Med udvalget af farver og materialer fra BMW Individual Collection kan du skabe dit personlige mesterværk, og med mulighederne fra BMW Individual workshop kan du designe dine helt egne løsninger. Derudover tilbyder originalt BMW tilbehør alsidige løsninger til transport, kommunikation eller styling af karrosseriet eller kabinen i BMW 7-serie.

Read more

MODEL M SPORT.

Med Model M Sport rykker BMW 7-seriens dynamiske kvaliteter for alvor i centrum. Det sportsligt designede frontskørt og den antracitgrå loftsbeklædning i Alcantara (ekstraudstyr) sørger for masser af sportslige muskler.

 • Udvendigt udstyr

  Udvendigt udstyr i Model M Sport:
  • M aerodynamikpakke med frontskørt, sideskørter og et bagskørt med diffusorelement i Dark Shadow metallak
  • 19-tommer M dobbeltegerfælge 647 M med forskellige dækstørrelser for og bag, som ekstraudstyr 20-tommer M dobbeltegerfælge 648 M med forskellige dækstørrelser for og bag
  • Tågeforlygter med diodeteknologi
  • M emblemer på sideskærmene
  • Afgangsrør i krom, som alternativ i mørk krom
  • Speciallakering Carbon Black metallak (ekstraudstyr), andre karrosserifarver kan vælges
  • M sportsudstødning med unik lydprofil (kun til BMW 750i)
  • Specialdesignede elementer i krom, som alternativ i mørk krom

 • Indvendigt udstyr

  Indvendigt udstyr i Model M Sport:
  • M indstigningslister og M fodstøtte
  • Komfortsæder med læderindtræk Dakota Black/sort M kedersnor, andre indtræk kan vælges
  • Sportslæderrat
  • Steptronic sportsgearkasse
  • Loftsbeklædning BMW Individual Anthracite, som ekstraudstyr i antracitgrå Alcantara
  • Interiørlister i ægte træ Fineline Black med højglans metaleffekt, andre interiørlister kan tilvælges
  • Ambient Light-kabinelys med variabel farveindstilling
  • Tændingsnøgle med M emblem

DESIGN PURE EXCELLENCE.

Med Design Pure Excellence Interior og Pure Excellence Exterior kan du tilføre bilen en række skinnende highlights. En række håndlavede udstyrsdetaljer i forkromet udførelse samt udvidet anvendelse af trælister i kabinen er med til at fremhæve BMW 7-series moderne og luksuriøse stil.

 • Pure Excellence Exterior

  Udvendigt udstyr i Design Pure Excellence:
  • Forkofanger med modelspecifikke detaljer i krom og unik gittergeometri til luftindtagene
  • Bagkofanger med modelspecifikke kromdetaljer
  • Afgangsrør med ekstra kromafslutning
  • Designbremser: Sortanodiserede bremsekalibre med BMW signatur på for- og bagakslen

 • Pure Excellence Interior

  Indvendigt udstyr i Design Pure Excellence:
  • Sportslæderrat
  • Loftsbeklædning i eksklusivt Alcantara Ivory White, Canberra Beige eller Mokka
  • Trædetaljer: Loftsgreb med træindsats, detaljer ved kopholderen i midterarmlænet samt detalje ved seleåbningen bag
  • Måtter med lang luv ved bagsædet (kun lang version)

EKSKLUSIVE UDSTYRSMULIGHEDER MED BMW INDIVIDUAL.

Når kreativitet og godt håndværk mødes, kan der opstå unikke kunstværker. Det udsøgte og mesterligt forarbejdede udstyr i BMW Individual Collection giver dig mulighed for at komponere præcis den BMW 7-serie, du altid har drømt om.
Hvis du ønsker at tage skridtet videre og forvandle din BMW 7-serie til et unikt kunstværk, giver BMW Individual Manufaktur dig muligheden for at udleve din bildrøm.
BMW Individual Composition er udtryk for et inspireret og fuldendt mesterværk. Denne eksklusive komposition er et eksempel på den elegance og fornemme æstetik, der kendetegner udstyret fra BMW Individual.

 • BMW Individual Composition

  Den eksklusive BMW Individual-designkomposition fanger straks din opmærksomhed takket være BMW Individual-metallakeringen Almandine Brown. Farven er udviklet specielt til BMW 7-serie, hvor den dybe brune nuance fremhæver bilens former.
  Et elegant indtryk gøres helt perfekt i kabinen med fuldlæderindtrækket Merino fra BMW Individual i den elegante brune nuance Tartufo. BMW Individual-læderrattet med eksklusive træindlæg matcher det øvrige kabinedesign helt perfekt. En eksklusiv kombination som i samspil med de øvrige detaljer skaber et uforglemmeligt kunstværk.
  BMW Individual-designkompositionen omfatter:
  • BMW Individual-metallak Almandine Brown
  • 20-tommer BMW Individual letmetalfælge V-eger 649 I i tofarvet udførelse
  • BMW Individual-fuldlæderindtræk Merino i farven Tartufo
  • BMW Individual-loftsbeklædning i Alcantara Tartufo
  • Indstigningslister i aluminium med oplyst BMW Individual-signatur
  • BMW Individual-læderrat med træindlæg
  BMW Individual-designkompositionen fås til BMW 7-serie nu.

 • BMW Individual Collection

  Et udtryk for personlighed – det er BMW Individual Collection. Eksklusiv stil ned til den mindste detalje.
  BMW Individual-fuldlæderindtræk Merino imponerer med sine mange kvaliteter. Det handskebløde læder begejstrer med detaljer som sædesyningerne, de håndflettede kedersnore og kontrastsyningerne. Men det er ikke kun kvaliteten, der springer i øjne. Det gør den udstrakte anvendelse af læder i kabinen også. Vælg mellem seks udtryksfulde farver til BMW Individual-fuldlæderindtrækket Merino.
  Farverne på de tre interiørlister er harmonisk afstemt til det valgte indtræk, og materialets naturlige skønhed og unikke åretegninger er fremelsket i en krævende manuel proces.
  Vælg mellem otte forskellige karrosserifarver, hvis unikke lys- og farvespil blandt andet er opnået gennem tilsætningen af specialpigmenter. Hver lakering har sin egen helt unikke karakter.
  Udvalget af farver og materialer i BMW Individual Collection suppleres med en række yderligere udstyrsdetaljer og skaber dermed et udtryk, der er perfekt ned til den mindste detalje. Blandt andet med de eksklusive 20-tommer BMW Individual V-eger-fælge 649 I.
  Udstyret i BMW Individual Collection til BMW 7-serie er tilgængeligt fra marts 2016.

 • BMW Individual Manufaktur

  BMW 7-serie Sedan er mere end noget andet et personligt statement. Et statement, som for alvor bliver personligt med udstyr fra BMW Individual Collection. Der findes dog også krav og ideer, som rækker ud over, hvad selv dette udstyrsniveau kan levere. Her kommer BMW Individual Manufaktur ind i billedet. Med stil og håndværksmæssig perfektion forvandles ethvert ønske, vores kunder måtte have, til virkelighed – så længe det opfylder vores krav til sikkerheden og de værdier, mærket BMW står for. På denne måde bliver BMW 7-serie til en helt unik bil og dermed et udtryk for din personlighed.
  Mulighederne i BMW Individual Manufaktur til BMW 7-serie er tilgængelige fra marts 2016.

ORIGINALT BMW TILBEHØR.

Originalt BMW tilbehør tilbyder en række produkter, som understreger BMW 7-seriens eksklusive karakter og skræddersyr bilens funktionalitet til de individuelle krav, du måtte stille.

 • Transport

  Den skræddersyede, skridsikre og robuste måtte med høj kant hele vejen rundt beskytter bagagerummet mod snavs og fugt. Den sorte måtte har et integreret, forkromet ”7”-emblem og en løkke, så den er nem at løfte ud.
  Basismodulet monteres på nakkestøttestængerne og er en sikker platform for Travel and Comfort-systemtilbehøret. Tøjbøjlen, foldebordet, universalkrogen og holderne til Apple iPad™ eller Samsung Galaxy Tab klikkes helt enkelt fast i basismodulet.
  Tagbagagebæreren kan kombineres med alt tagudstyr og alle tagbokse fra BMW. Den er nem at montere, og den stabile konstruktion og det tyverisikre låsesystem opfylder alle krav til både kvalitet og sikkerhed.
  Den moderne tagboks i sølv og antracitgrå rummer hele 460 liter og er kompatibel med alle BMW tagbagagebærere. Tagboksen, der kan åbnes fra begge sider og har centrallås med tre låsepunkter, er let at pakke og holder langfingre effektivt ude.
  Cykelholderen er let, men stabil og kan bære op til 60 kg. Den er let at håndtere og giver dig plads til at medbringe to cykler/elcykler på farten (kan udvides til tre cykler). Cykelholderens vippefunktion giver dig god adgang til bagagerummet.

 • Kommunikation og rejsekomfort

  En lun og lækker rejseledsager – det er, hvad den eksklusive uldplaid kan tilbyde. Plaiden er udført i farverne beige/mørk brun og er med til at understrege den rejsekomfort, bilen har at byde på. Den jacquardvævede plaid er fremstillet af 100 % fin merinould.
  Det skræddersyede nøgleetui i smidigt sort nappalæder beskytter BMW tændingsnøglen med indbygget display mod ridser og skrammer.

 • Indvendigt og udvendigt design

  De lækre 21-tommer letmetalfælge er udført i Liquid Black. Komplethjul med dæktrykindikator og Run Flat-dæk i forskellige størrelser for og bag, 8,5 J x 21 med dækstørrelsen 245/35 R21 96Y XL RSC for, 10 J x 21 med dækstørrelsen 275/30 R21 98Y XL RSC bag.
  De lækre 21-tommer letmetalfælge er udført i tofarvet design Orbit Grey, glansdrejet. Komplethjul med dæktrykindikator og Run Flat-dæk i forskellige størrelser for og bag, 8,5 J x 21 med dækstørrelsen 245/35 R21 96Y XL RSC for, 10 J x 21 med dækstørrelsen 275/30 R21 98Y XL RSC bag.
  De 21 tommer store BMW M Performance-letmetalfælge er i smedet og tofarvet udførelse sort højglans/glansdrejet. Komplethjul med dæktrykindikator og Run Flat-dæk i forskellige størrelser for og bag, 8,5 J x 21 med dækstørrelsen 245/35 R21 96Y XL RSC for, 10 J x 21 med dækstørrelsen 275/30 R21 98Y XL RSC bag.
  De robuste universalmåtter med høj kant og flot design beskytter ikke kun bilens tæpper ved forsæderne mod fugt og snavs, men også skoene mod stående vand. Måtterne er udført i farven Canberra Beige med en eksklusivt detalje i form af et forkromet 7-tal.