LYNHURTIG. MED EMOTIONEL KARAKTER.

Den helt nye BMW i3s.

LYNHURTIG. MED EMOTIONEL KARAKTER.Den helt nye BMW i3s.

Hvis sporty og udledningsfri kørsel er fremtiden, så er BMW i3s for længst ankommet. Og den er klar til afgang igen. Imponerende 3,7 sek. fra 0 til 60 km/t, klassisk one-pedal-feel og et progressivt design – her får du dynamik som i en sportsvogn. Her vil hver eneste kilometer give dig eldrevet gåsehud.

Læs mere

GENVEJ TIL SPORTSLIG KØRSEL.

GENVEJ TIL SPORTSLIG KØRSEL.

Bredere: Frontspoileren med højglans coating på forkofangeren. Mere sporty: Sorte hjulkasser og specialdesignede 20-tommer letmetalfælge. Mere karakteristisk: Bagendedesign med skarpere konturer og 40 mm sporvidde. Endnu hurtigere puls: Køreoplevelsen i BMW i3s.

Læs mere

FINANSIERING OG KØB.

Oplysninger om tallene.

 • Værdierne uden parentes gælder for standardmodellen med standardgearkasse, værdier i parentes gælder for samme model, men med en anden gearkasse.

  Det anførte brændstofforbrug og CO₂-udledning er fastsat i henhold til Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EF) 715/2007 af 20. juni 2007 gældende på tidspunktet for typegodkendelsen af det pågældende køretøj. De anførte tal er baseret på et køretøj med det standardudstyr, som køretøjet leveres med, og det viste interval er baseret på de forskellige konfigurationsmuligheder (standardudstyr og ekstraudstyr). De modeller, der er afbildet, afspejler biler, der forhandles på det tyske marked. Der kan dermed forekomme afvigelser fra de beskrevne modelvarianter og det beskrevne udstyr i forhold til biler, der forhandles i Danmark. Du kan få yderligere oplysninger hos din BMW forhandler.

  * Brændstofforbruget, CO₂-udledningerne og strømforbrug er fastsat ud fra den nye WLTP-norm (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure). Registreringsafgiften er baseret på, bland andet, bilens brændstofforbrug. Beregningen af registreringsafgiften baseres i Danmark, frem til 1. april 2019, på en korreleret værdi af det opnåede WLTP-testresultat.

  Rækkevidden kan variere efter kørestil, terræn, vejrforhold, brug af klimaanlæg og udstyr.

  Mere information om udledninger og WLTP-kørecyklussen findes på www.bmw.dk/wltp.

  En oversigt over brændstofforbrug, CO₂-udledninger og strømforbrug for alle nye personbilmodeller fås gratis på alle salgssteder, og kan derudover ses på Trafikstyrelsens hjemmeside www.bilviden.dk.

  Generelle vilkår og ansvarsfraskrivelse.
  Vi tager forbehold for fejl og mangler. Vi tilstræber, at indholdet er ajour, men vi kan ikke garantere, at indholdet til enhver tid er korrekt. BMW.dk kan ikke betragtes som en komplet guide til vores produkter og ydelser.
  BMW Danmark A/S forbeholder sig retten til når som helst at foretage ændringer i priser, specifikationer og udstyr. For mere information om bilernes standard- og ekstraudstyr se www.bmw.dk/udstyr.