VISIONÆR FRA ALLE VINKLER.

Designet på den nye BMW i3.

VISIONÆR FRA ALLE VINKLER.

Designet på den nye BMW i3.

VISIONÆR FRA ALLE VINKLER.Designet på den nye BMW i3.

BMW i3 følger ikke nogen trend. Den er et udtryk for en selvsikker livsstil. Den er designet med et klart og progressivt formsprog, der giver det indvendige design loungekarakter. Bilens elegante og afslappede natur begejstrer med bæredygtige materialer og funktionelle detaljer. Det er en bil, der sætter nye, individuelle standarder.

Læs mere
BMW i

TIDSÅNDEN I MODERNE FORTOLKNING.

DYNAMISK HELE VEJEN RUNDT.

BMW i3's udvendige design signalerer dynamik ved første blik. De korte, fremskudte kanter og de tofarvede lakerede overflader giver bilen et moderne udtryk, som du kan gøre endnu mere sporty med den omfattende sportspakke (tilbehør), der bl.a. giver dig 20" letmetalfælge i Jetblack eller Bicolor og større sporvidde, så du oplever størst mulig køreglæde. Det dynamiske udtryk understreges yderligere af den sænkede undervogn og Aeroflap-karmene på siderne.

Læs mere

LEVERES MED MASSER AF PLADS.

Det unikke og rummelige kabinedesign i BMW i3 efterlader et varigt indtryk ved første blik gennem de åbnede dobbeltdøre. Det åbne, indbydende design gør indstigning og placering af bagage nemt og komfortabelt – helt uden at sikkerheden kommer til kort, idet de lukkede døre varetager B-stolpens beskyttende funktion.

Læs mere

FASCINERENDE VED FØRSTE BLIK.

BMW i3 emmer af dynamik. De U-formede LED-forlygter pryder forendedesignet på hver side af den klassiske BMW dobbeltnyre. Under dem strækker forkofangeren sig visuelt frem med store blinklys, som er med til at give bilen et ekstremt udtryksfuldt design.

Læs mere

SPORTY TIL DET SIDSTE.

Den diffusor-lignende bagkofanger er 40 mm større end på forgængermodellen og dominerer det horisontale bagendedesign. Emblemerne eDrive og i3 er flyttet længere ud på glasbagklappen for at understrege det sporty design. Logoet med detaljer i BMW i Blue er en iøjnefaldende og sporty detalje på bilens karakteristiske Black Belt.

Læs mere

DET ER DE SMÅ TING, DER GØR EN STOR FORSKEL.

Udvalgte detaljer løfter helheden. Det er BMW i3 et mønstereksempel på. A-stolpen og tagsøjlerne i sort højglans med matforkromet pynteliste er et eksempel på sådanne detaljer. De fremhæver bilens innovative design og tilfører diskret elegance.

Læs mere

STRÅLER AF OVERSKUD.

Fra kørelyset over blinklyset til fjern- og nærlyset – alle lygternes funktioner er konstrueret med energibesparende LED-teknologi. LED-lygterne er udstyret med automatisk lysvidderegulering, og det fantastiske dagslyslignende lys giver øget sikkerhed om natten og i dårligt vejr.

Derudover er der mulighed for at vælge ekstra store LED-lygter (tilbehør), som indeholder et matrixmodul med kort lys, fjernlys og blinklys.

Læs mere

GØR NAT TIL DAG.

LED-baglygterne i BMW's typiske U-form omfatter både stoplys, bremselys og blinklys. Lygterne giver en god sigtbarhed – også under dårlige vejrforhold – og strækker sig helt fra siden af bilen og ind i glasbagklappen. Baglygter, tågebaglygte og reflekser er integreret i kofangeren.

Læs mere

MERE LETHED. MERE DYNAMIK.

Kulfibertaget er opbygget af et kulfiberforstærket plastmateriale (CFRP) og er en del af BMW's letvægtskoncept Intelligent Lightweight, som hjælper med at reducere bilens vægt, samtidig med at tyngdepunktet rykkes længere ned. Resultatet er bedre smidighed og dynamik gennem svingene og ved både acceleration og nedbremsning.

Læs mere

DYNAMIK FRA TOP TIL TÅ.

Sportspakken understreger BMW i3's dynamik. Den omfatter 20'' store letmetalfælge med dobbelteger i Bicolor eller Jetblack (tilbehør) med mulighed for forskellige dæk, sænket sportsundervogn (10 mm), brede inderskærme samt Aeroflap-karme på siderne i blank sort.

Læs mere

UNIK KARAKTER – I ET VÆLD AF FACETTER.

Individualitet har mange udtryksformer. Ligesom BMW i3, der fås i seks eksklusive lakeringer. F.eks. elegant Imperial Blue og kraftig Melbourne Red, begge med nuancen Frozen Grey Metallic. Og for første gang nogensinde fås den nu også i Jucaro Beige. De tilhørende 19" og 20" letmetalfælge i forskellige design fremhæver det progressive visuelle udtryk endnu mere.

LYNHURTIG. MED EMOTIONEL KARAKTER.

   

RÆKKEVIDDE, OPLADNING OG EFFEKTIVITET.

Oplysninger om tallene.

 • Værdierne uden parentes gælder for standardmodellen med standardgearkasse, værdier i parentes gælder for samme model, men med en anden gearkasse.

  Det anførte brændstofforbrug og CO₂-udledning er fastsat i henhold til Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EF) 715/2007 af 20. juni 2007 gældende på tidspunktet for typegodkendelsen af det pågældende køretøj. De anførte tal er baseret på et køretøj med det standardudstyr, som køretøjet leveres med, og det viste interval er baseret på de forskellige konfigurationsmuligheder (standardudstyr og ekstraudstyr). De modeller, der er afbildet, afspejler biler, der forhandles på det tyske marked. Der kan dermed forekomme afvigelser fra de beskrevne modelvarianter og det beskrevne udstyr i forhold til biler, der forhandles i Danmark. Du kan få yderligere oplysninger hos din BMW forhandler.

  * Brændstofforbruget, CO₂-udledningerne og strømforbrug er fastsat ud fra den nye WLTP-norm (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure). Registreringsafgiften er baseret på, bland andet, bilens brændstofforbrug. Beregningen af registreringsafgiften baseres i Danmark, frem til 1. april 2019, på en korreleret værdi af det opnåede WLTP-testresultat.

  Rækkevidden kan variere efter kørestil, terræn, vejrforhold, brug af klimaanlæg og udstyr.

  Mere information om udledninger og WLTP-kørecyklussen findes på www.bmw.dk/wltp.

  En oversigt over brændstofforbrug, CO₂-udledninger og strømforbrug for alle nye personbilmodeller fås gratis på alle salgssteder, og kan derudover ses på Trafikstyrelsens hjemmeside www.bilviden.dk.

  Generelle vilkår og ansvarsfraskrivelse.
  Vi tager forbehold for fejl og mangler. Vi tilstræber, at indholdet er ajour, men vi kan ikke garantere, at indholdet til enhver tid er korrekt. BMW.dk kan ikke betragtes som en komplet guide til vores produkter og ydelser.
  BMW Danmark A/S forbeholder sig retten til når som helst at foretage ændringer i priser, specifikationer og udstyr. For mere information om bilernes standard- og ekstraudstyr se www.bmw.dk/udstyr.