KØR HURTIGT VIDERE. GLAD OG HELT UDEN AT UDLEDE CO2

Rækkevidde, opladning og effektivitet for den nye BMW i3 og den nye BMW i3s.

KØR HURTIGT VIDERE. GLAD OG HELT UDEN AT UDLEDE CO2

Rækkevidde, opladning og effektivitet for den nye BMW i3 og den nye BMW i3s.

KØR HURTIGT VIDERE. GLAD OG HELT UDEN AT UDLEDE CO2Rækkevidde, opladning og effektivitet for den nye BMW i3 og den nye BMW i3s.

BMW i3 har alt, hvad de skal til for at klare den moderne mobilitets udfordringer – helt lydløst. Batteriet kan på 45 minutter oplades til op til 80 % i en hurtigladestation. Bilens intelligente energistyring gør den fleksibel og ekstremt effektiv – både i byen og på lange strækninger.

Læs mere
BMW i

KRAFTIGERE. HURTIGERE. LÆNGERE.

Det har aldrig været nemmere at komme langt omkring: BMW i3 har en rækkevidde på hele 310 kilometer*. Det nye kraftige batteri giver elmotoren endnu mere energi – og dig endnu større elektrisk køreglæde.

OPLADNING NÅR OG HVOR DET PASSER DIG.

Med opladning fra Clever får du en enkel løsning til hverdagen på farten, hvor strømmen til din nye BMW i3 altid er lige ved hånden. Fri strøm i 3 år betyder ubegrænset opladning og køreglæde fra første kilometer i din BMW i3. Med Clever Unlimited i 3 år har du nemlig fuld frihed til at køre og lade, alt det du vil, uanset om det er på ladeboksen hjemme, ude på ladenetværket eller på arbejdspladsen, med opladning der passer dig.

 • Opladning hjemme

  Med Clever Unlimited får du installeret en ladeboks i dit hjem, så du hver dag kan vågne til et fuldt batteri og ny energi. Med ladeboksen kan du lade din BMW i3 på cirka 3 timer (80%). Der er ubegrænset garanti på ladeboksen, og Clever sørger for alt omkring installationen. Og da du får ubegrænset opladning til 0 kr. de første 3 år, får du automatisk refunderet den mængde strøm, du har brugt på opladning.

  Clever Unlimited Network er til dig, der ikke har mulighed for at få sat ladeboks op derhjemme, men ønsker at lade din nye BMW i3 på Clevers ladenetværk. Her får du 3 års ubegrænset opladning på ladenetværket som en naturlig del af din ny BMW i3.

 • Opladning ude

  Med Clever er der aldrig langt til den nærmeste lader. De er nemme at bruge, og med Clevers app i hånden er du hurtigt guided derhen. Du starter nemt opladningen med din ladebrik eller med Clever app’en. Du finder de mere end 1600 ladepunkter i Clevers ladenetværk på Clevers app eller på clever.dk. Glæd dig til Nordens stærkeste ladenetværk og markedets hurtigste ladepunkter - maksimal frihed til at køre.

TILSLUTNING OG ASSISTENTSYSTEMER.

Oplysninger om tallene.

 • Værdierne uden parentes gælder for standardmodellen med standardgearkasse, værdier i parentes gælder for samme model, men med en anden gearkasse.

  Det anførte brændstofforbrug og CO₂-udledning er fastsat i henhold til Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EF) 715/2007 af 20. juni 2007 gældende på tidspunktet for typegodkendelsen af det pågældende køretøj. De anførte tal er baseret på et køretøj med det standardudstyr, som køretøjet leveres med, og det viste interval er baseret på de forskellige konfigurationsmuligheder (standardudstyr og ekstraudstyr). De modeller, der er afbildet, afspejler biler, der forhandles på det tyske marked. Der kan dermed forekomme afvigelser fra de beskrevne modelvarianter og det beskrevne udstyr i forhold til biler, der forhandles i Danmark. Du kan få yderligere oplysninger hos din BMW forhandler.

  * Brændstofforbruget, CO₂-udledningerne og strømforbrug er fastsat ud fra den nye WLTP-norm (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure). Registreringsafgiften er baseret på, bland andet, bilens brændstofforbrug. Beregningen af registreringsafgiften baseres i Danmark, frem til 1. april 2019, på en korreleret værdi af det opnåede WLTP-testresultat.

  Rækkevidden kan variere efter kørestil, terræn, vejrforhold, brug af klimaanlæg og udstyr.

  Mere information om udledninger og WLTP-kørecyklussen findes på www.bmw.dk/wltp.

  En oversigt over brændstofforbrug, CO₂-udledninger og strømforbrug for alle nye personbilmodeller fås gratis på alle salgssteder, og kan derudover ses på Trafikstyrelsens hjemmeside www.bilviden.dk.

  Generelle vilkår og ansvarsfraskrivelse.
  Vi tager forbehold for fejl og mangler. Vi tilstræber, at indholdet er ajour, men vi kan ikke garantere, at indholdet til enhver tid er korrekt. BMW.dk kan ikke betragtes som en komplet guide til vores produkter og ydelser.
  BMW Danmark A/S forbeholder sig retten til når som helst at foretage ændringer i priser, specifikationer og udstyr. For mere information om bilernes standard- og ekstraudstyr se www.bmw.dk/udstyr.