STØTTER DIN MOBILITET. PÅ NYE MÅDER OG PÅ ALLE KANALER.

Tilslutning og assistentsystemer i den nye BMW i3.

STØTTER DIN MOBILITET. PÅ NYE MÅDER OG PÅ ALLE KANALER.

Tilslutning og assistentsystemer i den nye BMW i3.

STØTTER DIN MOBILITET. PÅ NYE MÅDER OG PÅ ALLE KANALER.Tilslutning og assistentsystemer i den nye BMW i3.

Hold dig opdateret, når du er på farten. Altid up to date. Det er præcis, sådan det forholder sig i BMW i3 takket være de mange digitale tjenester og assistentsystemer. Det er ikke tilfældigt, at den fortsat er den model i segmentet, der har de bedste forbindelser. Netop derfor forbindes den altid med afslappende mobilitet, komfort og sikkerhed mere end nogen anden bil.

Læs mere
BMW i

BMW CONNECTED GIVER DIG ELDREVET KØREGLÆDE I HVERDAGEN.

Bliv forbundet med din BMW. BMW Connected App er din digitale mobilitetsassistent, der tager sig af dine behov før og efter køreturen. Etabler forbindelse med din bil via din smartphone, et kompatibelt smartwatch eller Amazon Echo, send dine destinationer til navigationssystemet, eller bliv mindet om dine aftaler, så du altid kommer til tiden.

 • BMW Connected+

  Med BMW Connected+ smelter din BMW og din smartphone sammen til én enhed. Brug de personaliserede funktioner i BMW Connected App – uanset om du er i bilen eller ej. Del rejseoplysninger med dine venner, lad navigationssystemet føre dig helt hen til din destination, eller styr dit Smart Home fra bilen. Løbetiden er på et år.

 • Fleksibel backend: Open Mobility Cloud

  Open Mobility Cloud er grundlaget for de personlige tjenester i BMW Connected. Den fleksible arkitektur er bygget op omkring de integrerede værktøjer og teknologien fra Microsoft Cloud og dataplatformen Azure. Det kraftfulde system kan behandle data og oplysninger fra et væld af forskellige kilder. Platformens fleksibilitet gør det muligt at integrere og skalere ekstra digitale touchpoints såsom nye brugerenheder (ekstra smartphones, smartwatches osv.) eller nye partnerservices – nu og i fremtiden. En ny funktion med BMW Connected+ er muligheden for at oprette forbindelse til os via Open Mobility Cloud. Det gør det muligt at integrere digitale tjenester hurtigt og smidigt i bilen.

 • Telefoni med trådløs opladning

  Telefoni med trådløs opladning omfatter en ladeskål med trådløs ladefunktion og en række USB-stik. Tagantennen sikrer optimal mobilmodtagelse. Der er mulighed for at forbinde to mobiltelefoner og en audioplayer på samme tid. Desuden er systemet forberedt til Bluetooth Office og WLAN Hotspot.

AMAZON ALEXA CAR INTEGRATION.

AMAZON ALEXA CAR INTEGRATION.

"Alexa, skriv 'te' på indkøbslisten" eller "Alexa, spil en sang af Pink". Med Amazon Alexa Car Integration kan du bruge Amazons sprogassistent i bilen – akkurat som derhjemme. Alexas svar vises som visuelt feedback på skærmen i din bil.
 

Sprogassistenten er tilgængelig på udvalgte markeder.

CONTROL MY HOME.

CONTROL MY HOME.

"Har jeg slukket for lysene og klimaanlægget?". Det skal du ikke længere tænke på med Control my Home, for nu kan du styre de vigtigste Smart Home-Funktioner direkte via den store betjeningsskærm i din BMW, som også giver dit overblik over de vigtigste oplysninger om dit forbundne hjem. Løbetiden er på tre år.

AFSLAPPET MOBILITET.

MASTERPLANNER.

Hvor skal du hen nu? Søg efter nye destinationer i BMW Connected App, og send dem direkte til navigationssystemet i din BMW. Så snart du er kommet ind i bilen og har forbundet dig med den via din smartphone, kan du starte navigationen med et klik.

Læs mere

STARTKLAR.

Er bilen ladet tilstrækkeligt op til, at jeg kan køre ind til byen, og hvor finder jeg en ladestander? Med eDrive Remote Services kan du nemt tjekke begge dele via BMW Connected App på din smartphone. Tænd for klimaanlægget, lås din bil, eller blink med forlygterne. Løbetiden er på tre år.

Læs mere

HOLD KONTAKT.

Med Share Live Trip Status er spørgsmålet om, hvornår du kommer hjem, overflødigt. Du kan så informere udvalgte personer om din nøjagtige position, din destination og dit ankomsttidspunkt direkte fra bilen eller via Connected App. Modtagerne kan følge oplysningerne om din køretur live. Løbetiden er på et år.

Læs mere

REN LADEGLÆDE.

Så nem og praktisk kan opladning være: Med BMW Digital Charging Service (DCS) lader du automatisk op, når strømmen er billigst. Du sparer strøm og kan anvende bæredygtigt produceret energi.

KOMFORTABLE ASSISTENTSYSTEMER.

Du kan altid stole på assistentsystemerne i BMW i3. De klarer situationer såsom køkørsel, tæt trafik eller parkering helt automatisk og sikkert. Sikkerhed og komfort med state of the art-teknologi – så du kan koncentrere dig om at køre.

 • Driving Assistant Plus

  Assistentfunktionspakken Driving Assistant Plus skruer endnu højere op for både sikkerheden og komforten. Pakken omfatter teknologierne afstandsalarm og persongenkendelse med City-bremsefunktion, Speed Limit Info, kamerabaseret fartpilot med Stop & Go-funktion samt funktionen køassistent.

 • Parkeringsassistent

  Parkeringsassistenten gør det lettere at foretage en parallelparkering. Egnede parkeringspladser vises og vælges via kontroldisplayet. Når du aktiveret blinklyset og trykker på PDC-knappen, overtager systemet kontrollen med gearkassen, styretøjet, speederen og bremsen, og bilen parkeres helt automatisk.

EKSTRA MOBILITET.

CHARGENOW.

ChargeNow – som drives af det 100 % BMW-ejede datterselskab "Digital Charging Solutions GmbH" – tilbyder en omfattende opladningsservice med verdens p.t. største, konstant voksende netværk af offentlige ladestationer. Ladestationerne i ChargeNow-netværket vises i navigationssystemet, i appen og online.

Læs mere

PARKNOW.

ParkNow er BMW Groups innovative digitale parkeringstjeneste, som gør det muligt at parkere på gader og i parkeringshuse uden at bruge billetter eller kontanter. Med den brugervenlige start- og stopfunktion med præcis minutafregning får du ikke længere bøder eller kommer til at betale for meget.

Læs mere

REACHNOW.

ReachNow tilbyder et sortiment af udvidede OnDemand-mobilitetsløsninger fra BMW Group i USA og Kina.
Læs mere

DRIVENOW.

DriveNow er BMW Groups fleksible Carsharing-tjeneste. Her kan du spontant reservere og leje biler, når du skal bruge dem, og der, hvor du skal bruge dem. Du kan desuden finde ledige biler via DriveNow App, websitet eller direkte på gaden. Også her afregnes der præcist på minuttet.

Læs mere

BÆREDYGTIGHED.

Oplysninger om tallene.

 • Værdierne uden parentes gælder for standardmodellen med standardgearkasse, værdier i parentes gælder for samme model, men med en anden gearkasse.

  Det anførte brændstofforbrug og CO₂-udledning er fastsat i henhold til Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EF) 715/2007 af 20. juni 2007 gældende på tidspunktet for typegodkendelsen af det pågældende køretøj. De anførte tal er baseret på et køretøj med det standardudstyr, som køretøjet leveres med, og det viste interval er baseret på de forskellige konfigurationsmuligheder (standardudstyr og ekstraudstyr). De modeller, der er afbildet, afspejler biler, der forhandles på det tyske marked. Der kan dermed forekomme afvigelser fra de beskrevne modelvarianter og det beskrevne udstyr i forhold til biler, der forhandles i Danmark. Du kan få yderligere oplysninger hos din BMW forhandler.

  * Brændstofforbruget, CO₂-udledningerne og strømforbrug er fastsat ud fra den nye WLTP-norm (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure). Registreringsafgiften er baseret på, bland andet, bilens brændstofforbrug. Beregningen af registreringsafgiften baseres i Danmark, frem til 1. april 2019, på en korreleret værdi af det opnåede WLTP-testresultat.

  Rækkevidden kan variere efter kørestil, terræn, vejrforhold, brug af klimaanlæg og udstyr.

  Mere information om udledninger og WLTP-kørecyklussen findes på www.bmw.dk/wltp.

  En oversigt over brændstofforbrug, CO₂-udledninger og strømforbrug for alle nye personbilmodeller fås gratis på alle salgssteder, og kan derudover ses på Trafikstyrelsens hjemmeside www.bilviden.dk.

  Generelle vilkår og ansvarsfraskrivelse.
  Vi tager forbehold for fejl og mangler. Vi tilstræber, at indholdet er ajour, men vi kan ikke garantere, at indholdet til enhver tid er korrekt. BMW.dk kan ikke betragtes som en komplet guide til vores produkter og ydelser.
  BMW Danmark A/S forbeholder sig retten til når som helst at foretage ændringer i priser, specifikationer og udstyr. For mere information om bilernes standard- og ekstraudstyr se www.bmw.dk/udstyr.