NYESTE GENERATION AF EN VISION.

Den nye BMW i8 Coupé.

NYESTE GENERATION AF EN VISION.

Den nye BMW i8 Coupé.

NYESTE GENERATION AF EN VISION.Den nye BMW i8 Coupé.

Fremtiden tager form – som den nye BMW i8 Coupé. Den er fuld af energi og sender dig på vej mod fremtiden på den mest fascinerende måde. Her vil du opleve glæden ved at køre, lige så langt vejen rækker. Forventningens glæde vækkes ved selv det mindste glimt af det ikoniske design. Speedometernålen skyder opad lige så hurtigt som dit adrenalinniveau, når plug-in-hybridmotorens 374 hk og 570 Nm får frie tøjler og sender den nye BMW i8 Coupé fra 0 til 100 km/t på kun 4,4 sekunder. Det er den hurtigste vej mod fremtiden.

Læs mere
BMW i

ET BLIK IND I FREMTIDEN.

BMW i8 Coupé er fremtidsorienteret ned til mindste detalje. Den progressive linjeføring taler et formsprog, som prædiker dynamik til fingerspidserne. En meget iøjnefaldende detalje er de imponerende mågevingedøre i kulfiberopbygning, som takket være letvægtskonstruktionen er ekstremt komfortable. Det sporty forendedesign vidner om bilens individuelle karakter og bærer BMW dobbeltnyren med stolthed, omgivet af Full LED-forlygterne og Air Curtains-elementerne i helt nyt design. Det karakteristiske, V-formede Black Belt starter yderst på motorhjelmen og strækker sig derefter i hele bilens længde, hvilket samtidig understeger den lave profil. Det imponerende Streamflow-design optimerer luftstrømmen og skaber en helt unik aerodynamik. BMW i8 Coupé er med andre ord en perfekt symbiose af form og funktion, som kun kender én vej: Fremad.

"BMW i8 Coupé er allerede verdens bedst sælgende hybrid-sportsvogn – og jeg tænker, at vi med denne model vil opleve en lignende succes."
KLAUS FRÖHLICH, DIREKTIONSMEDLEM, BMW AG

FREMTIDENS KONTROLCENTER.

Kabinen i BMW i8 Coupé understreger bilens unikke karakter. Det ses med det samme i den eksklusive udstyrslinje Accaro Amido/E-Copper. Kabinen afspejler også det dynamiske udvendige formsprog og skaber på denne måde en fremadpegende dynamik, der gennemsyrer hele førerpladsen. Midterkonsollen er orienteret ind mod førersædet, og alle betjeningselementer er anbragt optimalt for intuitiv, førerorienteret betjening og maksimalt overblik. De nye sportssæder, der kan indstilles fuldelektrisk, byder på optimal sidestøtte og maksimal komfort. I mørke sikrer LED-kabinelyset kørekomfort på første klasse. Konturlinjerne på dørene, instrumentbrættet, midterkonsollen og rattet kan vælges med detaljer i farverne EfficientDynamics Blue, Amber Yellow eller White.

DYNAMIK I NY FORTOLKNING.

BMW i8 Coupé begejstrer selv vindmodstanden. Ikke kun med sit sporty udseende, men også i kraft af det strømlinede karrosseri, den ekstreme letvægtskonstruktion og det intelligente baglygtedesign i flere lag, som vinden kan strømme igennem.

Læs mere

EN NY FORM FOR LETVÆGT.

EN NY FORM FOR LETVÆGT.

Læg dig i spidsen. Det er let med den nye BMW i8 Coupé. En af årsagerne er det exceptionelle letvægtskoncept kaldet LifeDrive Architecture. Det består af modulerne Drive, en aluminiumundervogn, og Life, en ultra let kabinekonstruktionen af et ekstremt robust kulfibermateriale. Begge moduler er vægtoptimerede ned til mindste gram for at kunne overføre den gennemtænkte bæredygtighed til vejen med maksimal sporty effektivitet.

FRIHEDEN TIL KØRE HVORHEN DU VIL.

FRIHEDEN TIL KØRE HVORHEN DU VIL.

Opladning eller tankning – begge processer klares let i den nye BMW i8 Coupé med den omfattende produkt- og servicepakke 360° ELECTRIC. Når du er hjemme, lader du din BMW i8 op via en BMW i Wallbox eller med det medfølgende ladekabel – og du kan endda vælge at tanke grøn strøm fra BMW Green Energy powered by NATURSTROM. Personlig rådgivning, professionel installation og grundig opsætning klares af autoriserede, specialuddannede elektrikere. Når du er på farten, kan du lade bilen ved en af de mange offentlige ladestandere, hvor du kan bruge dit ChargeNow-kort. Ved at bruge ChargeNow-appen eller direkte i BMW i8 Coupé kan du se, hvor nærmeste ladestander befinder sig, takket være den netværksbaserede navigationstjeneste BMW ConnectedDrive.

TILSLUT DIG FREMTIDEN ALLEREDE I DAG.

BMW ConnectedDrive tilbyder innovative tilslutningsteknologier til den nye BMW i8 Coupé og sikrer derved en både intelligent og bæredygtig mobilitetsform. BMW ConnectedDrive-navigationstjenesterne viser dig eksempelvis altid den mest økonomiske rute til den indtastede destination. BMW Connected-appen Remote Services, der findes til både iOS og Android, giver dig masser af relevante oplysninger om din BMW i8 Coupé – altid lige ved hånden. Og takket være BMW Teleservices er dit lokale, autoriserede BMW i værksted altid opdateret med bilens data, så de ved, hvornår det er tid til service.

  • Send ruter til bilen

    Med funktionen "Send my routes to car" kan du planlægge og sende dine ruter til bilen, så de er klar, når du tager plads i bilen. BMW Connected+ registrerer, hvis bilen er ved at løbe tør for brændstof og tilføjer automatisk et tankstop til ruten.

  • Del rejsestatus

    Med funktionen "Share live trip status" kan du dele din ankomsttid og din nuværende placering med familie og venner. Modtageren får et link til en webside, som viser bilens destination og nuværende position på et kort.

BMW i PURE IMPULSE EXPERIENCE-PROGRAMMET.

BMW i PURE IMPULSE EXPERIENCE-PROGRAMMET.

Som ejer af en BMW i8 Coupé får du adgang til en verden af privilegier. BMW i Pure Impulse Experience-programmet tilbyder medlemmerne eksklusive events og unikke lifestyle-tilbud over hele verden. Programmet omfatter interessante og inspirerende indblik i teknologi, rejse, kultur, gastronomi og design.

SIKKERHED I HØJSÆDET.

SIKKERHED I HØJSÆDET.

Uanset hvor turen går hen – BMW i8 Coupé er klar til enhver udfordring takket være talrige assistentsystemer. Eksempelvis ved kørsel i vådt føre: Her sørger en særlig bremsefunktion for med jævne mellemrum at køre bremserne tørre og derved minimere fugt på skiver og klodser – helt umærkeligt naturligvis. Hvis vejret viser sig fra sin værste side, gør Dynamic Traction Control (DTC) det lettere at sætte i gang ved at reducere mængden af hjulspin og således sikre det bedst mulige vejgreb. Under kørslen sørger firehjulstrækket BMW xDrive for, at bilen altid har perfekt fat i underlaget uanset situation. Systemet er aktivt i hybrid-programmet og fordeler trækkraften fra begge motorenheder på bilens fire hjul hel variabelt og med afsæt i de aktuelle forhold.