FREMTIDENS TEKNOLOGI. PÅ GADEN I DAG.

Forbindelser i BMW i8.

Innovative BMW i ConnectedDrive-løsninger sikrer suveræne forbindelser i BMW i8 og en intelligent og bæredygtig platform for fremtidssikret mobilitet. BMW i ConnectedDrive-navigationstjenesterne guider dig altid den mest effektive vej. BMW i Remote App til både iOS og Android fungerer som BMW i8’s forlængede arm. Og takket være BMW TeleServices ved din BMW i agent altid besked, når bilen har brug for service.

GODE FORBINDELSER.


 

Forbindelse.

Se filmen og oplev de gode forbindelser i BMW i8.

Appen BMW i Remote.

BMW i Remote App giver dig opdaterede statusoplysninger om din BMW i8 og højvoltbatteriet samt tips til forbedret effektivitet og mobilitet direkte på din smartphone.

  • Statusoplysninger

    Med BMW i Remote App kan du fjernbetjene en række bilfunktioner og fx låse bilens døre op. Du kan endda starte klimaanlægget, så kabinen har den ønskede temperatur, inden du sætter dig ind i bilen. Når bilen er sluttet til en strømkilde, kan du med den programmerbare klimatiserings- og opladningsfunktion eksempelvis sørge for, at bilen er forklimatiseret og batteriet fuldt opladet mandag til fredag, når bilen skal bruges om morgenen. Selve opladningen kan du følge på din smartphone.
    Du kan også altid tjekke bilens eldrevne rækkevidde samt batteriets ladestatus via BMW i Remote App.

BMW i ConnectedDrive-navigationstjenester.

Navigationssystemet i BMW i8 og de netværksbaserede BMW i ConnectedDrive-navigationstjenester er udviklet til at gøre din kørsel så nem og komfortabel som muligt. BMW i ConnectedDrive-navigationstjenesterne inddrager også offentlige transportmidler såsom busser og S-toge i ruteplanlægningen. Derudover opdaterer navigationssystemet hele tiden status for, om der er ledige ladestandere i nærheden, og om de er en del af ChargeNow-netværket*.
*Tilbydes snart i Danmark

BMW CONNECTED DRIVE.

Ud over tjenester, der er udviklet specielt til at tage højde for de særlige krav, som BMW i modellerne stiller, kan du også trække på en række andre BMW ConnectedDrive-tjenester i BMW i8 – lige fra BMW Apps, Real Time Traffic Information og den personlige telefonbaserede oplysningstjeneste Concierge Service til de internetbårne tjenester i BMW Online.

BMW TELESERVICES.

Denne teknologi gør det muligt for bilen at kommunikere direkte med bilens fører eller BMW i agenten. Systemet gør opmærksom på servicebehov og overfører automatisk de relevante oplysninger. Bilens fører får automatisk besked, når det igen er tid til serviceeftersyn, og har også mulighed for selv at kontakte BMW i agenten og overføre bildata manuelt. På denne måde kan du hurtigt afklare eventuelle spørgsmål via telefonen eller direkte hos BMW i agenten.

  • Battery Guard

    Som ejer af en BMW i8 hjælper batterivagten Battery Guard dig med at holde et vågent øje med højvoltbatteriet. Du får øjeblikkeligt besked, hvis der fx skulle ske afvigelser fra ladeprocessen, eller hvis bilens lygter har været tændt for længe, efter du har forladt bilen. På denne måde forhindrer Battery Guard, at batteriet dybdeaflades. Skulle det alligevel ske, retter Battery Guard automatisk henvendelse til din BMW i agent.