EN INNOVATIV IMPULS.

BMW i8

Kompletudstyrspakken Pure Impulse.

EN INNOVATIV IMPULS.

Kompletudstyrspakken Pure Impulse.

First movers følger ikke med strømmen, men baner vejen for andre. Kompletudstyrspakken Pure Impulse omfatter således ikke kun alt tilgængeligt ekstraudstyr, men gør også BMW i8 endnu mere luksuriøs med en række eksklusive indvendige og udvendige designdetaljer. Kvaliteten af de enkelte udstyrselementer og det innovative materialevalg i kabinen vækker begejstring. Lyse læderoverflader med detaljer i BMW i Blue slår tonen an for kompletudstyrspakken Pure Impulse, mens elegante pyntelister i Amido Metallic skaber et helt unikt og innovativt look.

EN INNOVATIV IMPULS.Kompletudstyrspakken Pure Impulse.

First movers følger ikke med strømmen, men baner vejen for andre. Kompletudstyrspakken Pure Impulse omfatter således ikke kun alt tilgængeligt ekstraudstyr, men gør også BMW i8 endnu mere luksuriøs med en række eksklusive indvendige og udvendige designdetaljer. Kvaliteten af de enkelte udstyrselementer og det innovative materialevalg i kabinen vækker begejstring. Lyse læderoverflader med detaljer i BMW i Blue slår tonen an for kompletudstyrspakken Pure Impulse, mens elegante pyntelister i Amido Metallic skaber et helt unikt og innovativt look.

INDVENDIGT DESIGN CARPO CARUM GREY.

Designet Carpo Carum Grey fås kun i forbindelse med Pure Impulse og begejstrer med innovativ æstetik og eksklusive designløsninger. Lyse, delvist perforerede læderoverflader i Carum Grey står i elegant kontrast til den antracitgrå loftsbeklædning og udvalgte naturlæderelementer. Diskrete detaljer i BMW i Blue, fx på sikkerhedsselerne eller som dobbeltsyninger på sæder og måtter, fremhæver BMW i8’s sportslige kvaliteter og skaber samtidig en udsøgt kabineoplevelse. Lakerede overflader i Amido Metallic på instrumentbrættet, midterkonsollen og dørene sætter prikken over i’et. Sammen med diskrete detaljer i perleglans og krom gør det Pure Impuls-pakken til en unik og individuel design- og komfortoplevelse.

 • Sidepaneler

  Dørsiderne er beklædt med antracitgråt naturlæder, som får kabinen til at fremstå endnu mere sportslig og rummelig. Igen bidrager blå detaljestriber til at skabe æstetiske kontraster og et nærmest tredimensionelt udtryk. Samspillet med det lyse læder på sidepanelerne fremhæver BMW i8’s lethed, moderne design og dynamiske kvaliteter.

 • Sikkerhedssele

  Sikkerhedsselerne i kompletudstyrspakken til BMW i8 bryder med kabinens moderne klassiske stil, men gør det med en uimodståelig sportslig charme. Selernes friske farve henter inspiration i dobbeltsyningernes lyse BMW i Blue og står samtidig i flot kontrast til det lyse naturlæder på sæderne. Denne kontrastvirkning giver selerne karakter af et moderigtigt designtilbehør, når de er spændt over bilens fører og forsædepassager. En dynamisk og eksklusiv detalje.

PRÆGEDE SÆDER.

Det er de stilfulde detaljer, der adskiller det konventionelle fra det unikke. Prægningen ”i8” på nakkestøtten er en eksklusiv detalje, der kun fås til det indvendige design Carpo Carum Grey i kombination med Pure Impulse-pakken. Den eksklusive og meget diskrete detalje er udført med en forarbejdningskvalitet, der understreger bilens nye premiumkvalitet.

BREMSER.

Viser, hvad den er lavet af. Signaturen ”BMW i” og den tilhørende detalje i BMW i Blue på bremsekalibrene sikrer BMW i8 en fremtoning som selvsikker sportsvogn. Denne dynamiske detalje sender ikke alene sportslige signaler udadtil. Bremsekalibrenes suveræne materiale- og forarbejdningskvalitet er lige så meget et vidnesbyrd om den innovative og fremadpegende køredynamik, der gennemsyrer BMW i8.

KERAMISKE DETALJER PÅ GEARVÆLGEREN.

KERAMISKE DETALJER PÅ GEARVÆLGEREN.

Dette luksuriøse udstyr til gearvælgeren består af en dybsort, ultra hård og ridsebestandig keramisk zirkoniumoxid-detalje, som giver hele BMW i8-kabinen et eksklusivt løft. Samtidig giver materialets kølige kvalitet en unik brugeroplevelse både før og under kørslen.

INDSTIGNINGSLISTE.

Tag skridtet fra hverdagen til fremtiden. Når du åbner døren til BMW i8, springer indstigningslisten i øjnene som noget at det første. Den moderne ”i8”-signatur begejstrer med sit eksklusive look. Effekten er opnået med avanceret lasergravering, som afslører de forskellige farver i de mange laklag.

AFDÆKNINGER.

Set gennem ruden formidler motorafdækningen i sort læder et elegant kvalitetsindtryk. Et indtryk, der ledsages af en behagelig og eksklusiv betjeningskomfort, når du placerer rejsetaskerne i bagagerummet.
Stilfuld kvalitet. Måtterne med kontrastsyning i BMW i Blue er endnu en udstyrsdetalje, der er forbeholdt kompletudstyrspakken Pure Impulse.

EN VERDEN FYLDT MED INSPIRATION OG PRIVILEGIER.

I forbindelse med kompletudstyrspakken modtager du også et BMW i Pure Impulse Card. Dette kort er din personlige adgangsbillet til en verden fyldt med inspiration og privilegier. Som medlem af BMW i Pure Impulse Experience-programmet kan du opleve innovative ideer og trends inden for forskellige områder som bolig, kultur, gourmetgastronomi, design og meget andet.
Alt sammen som udtryk for en ny vision om en tidstypisk og ansvarsbevidst livsstil. En moderne, progressiv og ikke mindst bæredygtig livsstil til den krævende entusiast. Som medlem kan du se frem til at modtage det eksklusive Club-magasin med spændende og velskrevne artikler om trends fra hele verden samt tilbud om lokale, regionale og globale arrangementer. Det kan være muligheden for at deltage i et specielt event, opleve et nyt malerisk øko-resort eller prøve et nyt designkoncept i en førsteklasses restaurant. Der venter dig masser af ideer og muligheder, som er skræddersyet til medlemmernes individuelle interesseområder. Velkommen til BMW i Pure Impulse-programmet – velkommen til Next Premium.

FLERE UDSTYRSHØJDEPUNKTER.

Ud over de eksklusive design-highlights indeholder kompletudstyrspakken Pure Impulse også alt tilgængeligt ekstraudstyr. Alarmanlægget yder eksempelvis ekstra sikkerhed, og BMW Head-Up Displayet sørger sammen med Driving Assistant-funktionerne og belysningspakken for afslappet køreglæde.

 • Andet ekstraudstyr

  Kompletudstyrspakken Pure Impulse indeholder ud over ovenstående også følgende ekstraudstyr:
  • Aflægningspakke
  • Alarmanlæg
  • BMW Head-Up Display
  • Loftsbeklædning antracitgrå
  • Driving Assistant
  • Hi-fi-højttalersystem Harman Kardon
  • Komforttelefoni med udvidet smartphonetilslutning
  • Diodeforlygter med udvidet funktionalitet
  • Belysningspakke
  • Park Distance Control (PDC)
  • 20-tommer BMW i W-eger-fælge 470 med forskellige dækstørrelser for og bag