BMW i

TILBEHØR OG TJENESTER TIL BMW i3.

Et bæredygtigt helhedskoncept.

BMW i har udviklet et bæredygtigt servicekoncept, som kommer hele vejen rundt om BMW i3 – både før og efter købet. Stol trygt på vores løsninger. Bæredygtigt fremstillede tilbehørsprodukter med smarte funktioner i BMW i design.

Originalt BMW i tilbehør.

Vi har udviklet en række smarte tilbehørsløsninger til BMW i3, som følger princippet ”Less Is More” og anvender bæredygtige kvalitetsmaterialer. Lad funktionaliteten og formsproget med BMW i design begejstre dig hver eneste dag.

 • BMW i Wallbox

  Den fremadpegende og ergonomisk designede BMW i Wallbox er en ladestation til private hjem til opladning af BMW i3, som sikrer en hurtig og enkel opladningsproces. Den giver dig mulighed for at genoplade BMW i3 (94 Ah) på under tre timer. Alle tre BMW i Wallbox-modeller er designet til optimalt samspil med BMW i modellerne.
  Inden opsætning af en BMW i Wallbox hjemme hos dig modtager du omfattende rådgivning, og teknikere vil gennemgå husets eksisterende el-infrastruktur og evt. foretage nødvendige udvidelser. Det er det nemmeste for dig ,da det er samme installatør, der klarer alt lige fra rådgivning til opsætning. BMW i tager også hånd om denne del af køreoplevelsen.
  Med et online pre-check kan du selv undersøge, om forudsætningerne for at installere en BMW i Wallbox hjemme hos dig er opfyldt

 • AC-hurtigladekabel (opladning ude)

  AC-hurtigladekablet kan anvendes til opladning ved offentlige ladestander med op til tre gange den normale hastighed – afhængigt af den lokale strøminfrastruktur – og er let at håndtere takket være spiralsnoningen.

 • Helårsmåtter

  Den originale universalmåtte med 3D-look har et innovativt design, som passer perfekt til det gennemgående fodrum, og så er den nøje afstemt til kabinedesignet i BMW i. Det smuds- og vandafvisende materiale er meget skridsikkert takket være det innovative fastgørelsesprincip fra BMW og fremstillet af en nyudviklet, bæredygtig plastkombination, der kan genbruges 100 %. Også det affaldsmateriale, der opstår ved produktionen, kan genanvendes 100 %.

 • Opbevaringstaske

  Den lækre opbevaringstaske i BMW i design holder styr på ladekabler, værktøj og diverse bilplejeprodukter. Den robuste taske er skræddersyet til at passe i bagageskålen under motorhjelmen på BMW i3, så den er nem og hurtig at tage op og sætte på plads Ladekablet og stikkene beskyttes effektivt mod snavs og fugt. Opbevaringstasken leveres med fleksibelt rumdelermodul samt originale BMW værkstedshandsker.

 • Foldekasse

  Den praktiske foldekasse i BMW i-design er fremstillet af et vævet tekstilmateriale, der består af genbrugte plastflasker. Kassen passer perfekt i bagagerummet på BMW i3 og rutsjer ikke rundt under kørslen. På denne måde beskytter du også bagagerummet mod snavs. Når kassen er foldet sammen, fylder den næsten ingenting. Foldet ud passer den perfekt ned i indkøbsvognen, og de to store rum plus to mindre nøglerum sørger for at holde orden.

Tjenester hele vejen rundt om BMW i Wallbox og BMW i Wallbox Pro.

BMW i tilbyder en attraktiv servicepakke i forbindelse med installationen af en BMW i Wallbox eller en BMW i Wallbox Pro: Med et online pre-check kan du hurtigt finde ud af, om mulighederne for at installere en ladestation er til stede. Du kan få foretaget testen hos din BMW i agent. Med en BMW i Wallbox-installationsgennemgang, som du bestiller direkte hos din BMW i agent, kan du være sikker på, at din el-installation er klar til en Wallbox. Sidste trin er selve installationen af BMW i Wallbox via installationstjenesten, som du bestiller hos din BMW i agent, som herefter udfører ordren via en af vores samarbejdspartnere. Hvis du ønsker det, kan du udvide aftalen til også at omfatte levering af grøn strøm, så du kan være sikker på at lade din BMW i3 op med strøm fra bæredygtig produktion.

BMW i Service Inclusive.

BMW i Service Inclusive med omfattende service- og reparationsydelser er det perfekte supplement til BMW i Assistance Services. Med en engangsbetaling er du dækket ind med omfattende serviceydelser fra BMW i Service og originale BMW i reservedele. Ordningen gælder hos alle autoriserede BMW i værksteder i ind- og udland, der deltager i ordningen. Her får du fuld gennemsigtighed og er beskyttet mod prisstigninger og ubehagelige overraskelser i hele aftaleperioden. BMW i Service Inclusive-pakkerne gælder fra første registreringsdato og slutter, når aftaleperioden ophører, eller når det aftalte kilometerantal er nået.
Du kan naturligvis altid opgradere produktpakken, både hvad angår aftaleperiode, kilometerantal og ydelsesomfang. Og hvis bilen skifter ejer, følger BMW i Service Inclusive-pakken naturligvis med bilen. Få mere at vide om servicepakkerne hos din BMW i agent.

 • BMW i Service Inclusive

  BMW i Service Inclusive-pakken omfatter de vigtigste service- og vedligeholdelsespunkter i form af serviceeftersyn ifølge servicebogen samt udskiftning af mikrofilter og bremsevæske. Hvis din BMW i3 er udstyret med en Range Extender, er olieservice inkl. efterfyldning samt service af brændstoffilter, luftfilter og tændrør ligeledes en del af pakken – det første skridt mod grænseløs køreglæde.

 • BMW i Service Inclusive Plus

  BMW i Service Inclusive Plus-pakken er din garanti for ren køreglæde. I forhold til BMW i Service Inclusive-pakken omfatter Plus-pakken også slidreparationer af bremseklodser og bremseskiver samt en årlig udskiftning af viskerblade.

BMW i Assistance Services.

BMW i Assistance Services er et udvalg af specialudviklede tjenester til 100 % eldrevne biler, som leverer ren køreglæde, allerede inden du tager plads bag rattet i din BMW i3. Med BMW Teleservices misser du aldrig en serviceaftale. Hvis der opstår et problem med din BMW i3 eller med opladningssystemet, så hjælper mobilitetstjenesten BMW i Mobile Care dig videre – også ved behov for service eller reparation.

 • BMW Teleservices

  BMW Teleservices er en omfattende pakke med kommunikationstjenester, hvor BMW i3 automatisk sender besked til bilens fører eller BMW i agenten for at gøre opmærksom på et servicebehov og samtidig overfører de relevante data. Bilens fører får automatisk besked, når det igen er tid til serviceeftersyn, og har også mulighed for selv at kontakte BMW i agenten eller BMW vejhjælpen og overføre bildata manuelt. På denne måde løses eventuelle problemer hurtigt og nemt via et telefonopkald til BMW i agenten eller direkte på værkstedet.

 • Mobilitetshjælp

  BMW i sørger for, at du altid er mobil. Når bilen er til service eller på værksted for at blive repareret, sørger vi for, at du kan komme videre, fx med en billet til bus eller tog, en taxibon, shuttle service eller en lånebil. Vores hente-bringeservice er specielt til dig, der bor langt fra nærmeste BMW i agent.
  Med købet af en BMW i3 følger også den omfattende mobilitetsordning BMW i Mobile Care. Ved et problem med bilen eller opladningsinfrastrukturen kan du få professionel hjælp via telefonen eller direkte på stedet, hvis det er nødvendigt. Hvis uheldet er ude, lader vi bilen op på stedet og transporterer den til nærmeste ladestander eller ved behov eller ønske herom direkte til BMW i agenten. De mange tilbud om reservemobilitet sikrer, at du kan holde dig i bevægelse, hvis uheldet er ude.

Brændstofforbrug og CO2-udledning.

 • Strømforbrug og CO2-udledning for BMW i3 (60 Ah):
  Brændstofforbrug i km/liter (blandet kørsel): 0
  CO2-udledning i g/km (blandet kørsel): 0
  Strømforbrug i kWh/100 km: 12,9

  Strømforbrug og CO2-udledning for BMW i3 (94 Ah):
  Brændstofforbrug i km/liter (blandet kørsel): 0
  CO2-udledning i g/km (blandet kørsel): 0
  Strømforbrug i kWh/100 km: 12,6* / 13,1**

  Strømforbrug og CO2-udledning for BMW i3 (60 Ah) med Range Extender:
  CO2-udledning i g/km (blandet kørsel): 13
  Strømforbrug i kWh/100 km (blandet kørsel): 13,5
  Brændstofforbrug i km/liter (blandet kørsel): 166,7

  Strømforbrug og CO2-udledning for BMW i3 (94 Ah) med Range Extender:
  CO2-udledning i g/km (blandet kørsel): 12* / 13**
  Strømforbrug i kWh/100 km (blandet kørsel): 11,3* / 11,9**
  Brændstofforbrug i km/liter (blandet kørsel): 166,7

  * Hjulgruppe 1: 19-tommer-hjul
  ** Hjulgruppe 2: 20-tommer-hjul, vinterdæk

  Tallene for brændstofforbrug, CO2-udledning og strømforbrug afhænger af den valgte fælg- og dækstørrelse.

  Specifikationerne afhænger af en række faktorer: personlig kørestil, rutevalg, vejrforhold, brug af varmeanlæg/klimaanlæg og forvarmning.