BMW i3: DESIGN.

Opsigtsvækkende og innovativt.

BMW i3: DESIGN.

Opsigtsvækkende og innovativt.

BMW i3: DESIGN.Opsigtsvækkende og innovativt.

Det begyndte som et blankt stykke papir. For at kunne tænke så langt frem som muligt, var det nødvendigt at stille spørgsmålstegn ved alt omkring konceptet ”bil”. Det har skabt åbninger og muligheder, som tidligere ikke var til stede. Og fordi alle detaljer på en bil spiller sammen, antog den eldrevne køreglæde helt nyt former. Former, som afspejler en ny, urban livsstil, men også er udviklet til 100 % funktionel indsats i bymiljøet. BMW i3 er ganske vist umiddelbart let at identificere som en ægte BMW, men bilens opsigtsvækkende udvendige design er også vidne om, hvordan vores syn på mobilitet har ændret sig.
BMW i3 er blevet præmieret med talrige udmærkelser for sit design, der på én gang er både progressivt og bæredygtigt. Blandt dem anerkendte designpriser såsom IF gold product design award, World Green Car award og World Car Design of the year award.

BMW i

DESIGNKONCEPTET.

En bil, der er gearet til bæredygtig elektrisk mobilitet: Med LifeDrive-modulet skabte vi en helt ny bilarkitektur bestående af to uafhængige enheder: Life-modulet, som omfatter selve kabinekonstruktionen af kulfiber, og Drive-modulet af aluminium, som rummer undervognen og drivlinjen samt højspændingsbatteriet. Samtidig kommer bilens unikke karakter klart til udtryk i kabinedesignet: Innovative og bæredygtige materialer såsom kulfiber og træ finder ikke kun anvendelse, men bliver også smagfuldt fremhævet. På denne måde skaber BMW i3 nye værdier, som kan både ses og mærkes.

GIVER NUTIDEN BAGHJUL. DET INDVENDIGE DESIGN I BMW i3.

EFFEKTIV.

Eldrevet mobilitet er en gevinst, når man griber chancen for at skabe noget grundlæggende nyt. Den forholdsvis kompakte elmotor er således placeret bagest i bilen. Det gør det muligt for forhjulene at dreje skarpere, så både parkering og manøvrering med bilen gøres ekstra let. Et andet tegn på bilens bæredygtighed er de store, smalle dæk samt det aerodynamiske fælgdesign. Begge dele reducerer luftmodstanden og overfører ydelsen fra BMW i3 perfekt til vejen.

KULFIBERKONSTRUKTION.

Et andet eksempel er anvendelsen af kulfiber, der gør det muligt at designe kabinekonstruktionen mere åbent. Kulfiberkonstruktionen har givet os mulighed for at integrere B-stolpen i dørene og dermed integrere de modsathængslede Coach Doors, som giver fuldstændig fri adgang til kabinen. Den let forhøjede siddestilling og Streamflowet med de flydende rudepartier sikrer dig samtidig et endnu bedre udsyn hele vejen rundt.

FORLYGTER MED DIODETEKNOLOGI.

U-formede diodeforlygter sikrer, at udsynet også er perfekt, når dagen bliver til nat. De er udviklet specielt til BMW i3 og giver forenden et helt unikt look.

BLACK BELT.

Et andet markant kendetegn på BMW i3 er det såkaldte Black Belt, der strækker sig fra motorhjelmen, over taget og helt om på bagenden. Det et med til at fremhæve den innovative LifeDrive-arkitektur og får kabinekonstruktionen til at virke endnu lettere.

BMW i DOBBELTNYREN.

Selv en elmotor har brug for køling. Men behovet for køleluft er markant mindre end i biler med forbrændingsmotor, og derfor har det været muligt at designe den klassiske BMW dobbeltnyre lukket. Det er med til at understrege BMW i3’s moderne stil – særligt når den er udført med en kontrastfarve.

INDVENDIGT DESIGN.

Funktionel rummelighed. BMW i3 byder passagererne velkommen med et klart og harmonisk indvendigt design. Alt har et formål, hver eneste detalje har en bestemt form og funktion. Samtidig leverer BMW LifeDrive-arkitekturen et helt nyt kabinefeel med en innovativ og nærmest futuristisk stil: Her er der ingen kardantunnel, der deler kabinen i højre og venstre side. Der er ingen B-stolpe, da dørene er modsathængslede. I kabinen drejer alt sig om passagererne, som ved første blik formidler en generøs og åben fornemmelse.
Materialerne har en udpræget sanselighed. De understreger bilens bæredygtige koncept i kraft af at være udviklet af fornybare og genanvendte råmaterialer. Samtidig udstråler de en kvalitet i kraft af deres perfekt forarbejdning, som er med til at underbygge kabinens generøse, åbne stil.

KABINEDESIGN.

 • ATELIER

  Standardudstyrsvarianten ATELIER begejstrer med en autentisk materialeoplevelse i høj kvalitet. Farve- og materialekontraster understøtter det organiske indtryk af dette kabinedesign. Stofkombinationen ”Neutronic” Aragaz Grey fremhæver kabinens moderne stil.

 • LOFT

  Udstyrsvarianten LOFT er et studie i stilfuld balance. Med afsæt i den organiske sfære af kenaffibre skaber letvægtsmaterialer rammerne om en behageligt rolig kabineoplevelse. Målrettet placerede BMW i blå detaljer understreger det puritanske look, og det lyse instrumentbræt med BMW i struktur skaber en moderne stil i samspil med det lyse læderrat.

 • LODGE

  Interiørdesignet LODGE forener moderne eksklusivitet med naturlig æstetik. Lyse overflader skaber sammen med kombinationen af uldstof og naturlæder ”Solaric” Cassia en venlig og åben kabinestemning. Sortkalket, åbenporet eukalyptustræ fra certificeret bæredygtigt skovbrug er en innovativ ny måde at opleve dette naturmateriale på.

 • SUITE

  Dellæderindtrækket Stellaric i farven Dalbergia Brown består af naturligt garvet læder på instrumentbrættet og sæderne. Indtrækket er med til at give SUITE sit lækre premiumfeel. Ekstraudstyret sort, ludbehandlet eukalyptustræ med åbne porer imponerer som eksklusiv detalje. Matgalvaniserede detaljer i kabinen runder denne udstyrsversion af med stil.

BMW I3 I MR PORTER-DESIGN I BEGRÆNSET STYKTAL.

Hvad sker der, når BMW i og den prisvindende onlineplatform for den stilsikre mand, mrporter.com, indleder et samarbejde? Resultatet er en unik BMW i3 i MR PORTER-design, der sælges i et begrænset styktal. Denne unikke BMW i3 er den perfekte ledsager til modebevidste mænd, der sætter pris på det ekstravagante.
I denne designmodel er det BMW i-typiske kerneprodukt blevet udvidet med en række unikke highlights i samarbejde med designerne hos Mr Porter: Den eksklusive karrosserifarve Tuxedo Blue imponerer med hvide detaljer på sidespejlene, indstigningslisterne og dobbeltnyrerne. Et andet highlight er den håndmalede hvide detaljestribe med Mr Porter-signaturen. Konceptet rækker også ind i kabinen, hvor en hvid ring i rattet, hvide syninger på måtterne og en træliste i mørk eg med unik Mr Porter-gravering gør det eksklusive designkoncept perfekt.

Brændstofforbrug og CO2-udledning.

 • Strømforbrug og CO2-udledning for BMW i3 (60 Ah):
  Brændstofforbrug i km/liter (blandet kørsel): 0
  CO2-udledning i g/km (blandet kørsel): 0
  Strømforbrug i kWh/100 km: 12,9

  Strømforbrug og CO2-udledning for BMW i3 (94 Ah):
  Brændstofforbrug i km/liter (blandet kørsel): 0
  CO2-udledning i g/km (blandet kørsel): 0
  Strømforbrug i kWh/100 km: 12,6* / 13,1**

  Strømforbrug og CO2-udledning for BMW i3 (60 Ah) med Range Extender:
  CO2-udledning i g/km (blandet kørsel): 13
  Strømforbrug i kWh/100 km (blandet kørsel): 13,5
  Brændstofforbrug i km/liter (blandet kørsel): 166,7

  Strømforbrug og CO2-udledning for BMW i3 (94 Ah) med Range Extender:
  CO2-udledning i g/km (blandet kørsel): 12* / 13**
  Strømforbrug i kWh/100 km (blandet kørsel): 11,3* / 11,9**
  Brændstofforbrug i km/liter (blandet kørsel): 166,7

  * Hjulgruppe 1: 19-tommer-hjul
  ** Hjulgruppe 2: 20-tommer-hjul, vinterdæk

  Tallene for brændstofforbrug, CO2-udledning og strømforbrug afhænger af den valgte fælg- og dækstørrelse.

  Specifikationerne afhænger af en række faktorer: personlig kørestil, rutevalg, vejrforhold, brug af varmeanlæg/klimaanlæg og forvarmning.