BMW i

FINANSIERINGSLØSNINGER TIL BMW i3.

Skræddersyet til individuel elmobilitet.

BMW Financial Services tilbyder et stort udvalg af skræddersyede finansieringsløsninger til BMW i3, som ligger i perfekt forlængelse af BMW i mobilitetskonceptet. BMW Financial Services Electrify omfatter attraktive pakkeløsninger med finansiering, leasing, forsikring, bilrelaterede tjenester og mobilitetstjenester. 

BMW FINANCIAL SERVICES ELECTRIFY-PROGRAMMET.

Electrify-programmet fra BMW Financial Services er skræddersyet til BMW i kunderne og deres mobilitetsbehov. Programmet omfatter attraktive pakkeløsninger med finansiering, leasing, forsikring, bilrelaterede tjenester og mobilitetstjenester. Vær opmærksom på, at tilbuddene fra BMW Financial Services og BMW Add-on Mobility kan variere fra land til land. Besøg din nationale BMW hjemmeside og se, hvilke tilbud der gælder, der hvor du bor.

BMW i agenten hos forhandleren*.

BMW i agenten er rygraden i salgsorganisationen hos BMW i. Vores forhandlernetværk bygger på udvalgte forhandlere, der har omfattende viden om både elbilsteknologierne generelt og om BMW i. Er du nysgerrig efter at vide mere om vores produkter? Eller har du allerede besluttet dig for at købe? Vores eksperter hjælper dig gerne videre.

En anden vigtig søjle i BMW i netværket er vores BMW i Brand Stores i storbyer som Tokyo, Paris og Bruxelles, hvor du altid finder vores nyeste modeller udstillet.

BMW i Customer Interaction Center*.

Hverdagen er ikke længere koncentreret om få, faste destinationer. Fleksibilitet er det nye sort og efterspurgt som aldrig før. Customer Interaction Center er fremtidens salgskanal, hvor disse krav allerede er opfyldt. Her er man perfekt udstyret til at opfylde alle ønsker, vores moderne BMW i kunder måtte have. Specialuddannede produkteksperter rådgiver og guider dig pr. telefon, e-mail eller live chat. Som en nyhed er det nu også muligt at foretage en bilkøb direkte via et Customer Interaction Center.

BMW i Mobile Sales Advisor*.

Mobile Sales Advisor er navnet på BMW i's mobile salgsstyrke. BMW i eksperten kommer ud til dig, når du har tid, hvis du skulle være forhindret i at komme til os. Han gennemgår fordelene ved BMW i bilerne med dig, rådgiver dig om konfiguration og finansiering og tager dig eventuelt også med på en prøvetur. BMW i skyder således fremtidens forhandlernetværk i gang. Vi har fokus på kunderne, uanset hvor de måtte befinde sig.

BMW i ONLINE STORE*.

BMW i giver dig også mulighed for at shoppe i vores Online Store, hvor du med ganske få klik kan være på vej i din helt egen BMW i. Her kan du i ro og mag sammensætte præcis den bil, du drømmer om, og derefter sende oplysningerne direkte til BMW i. Vores Online Store har døgnåbent. Når vi har modtaget din konfiguration, bliver du kontaktet af en af vores produkteksperter, som rådgiver dig det sidste stykke og afklarer eventuelle spørgsmål, du måtte have.
 • * Fås ikke i alle lande. Hvis du vil vide mere om disse tjenester, kan du klikke dig ind på din nationale BMW hjemmeside eller spørge din BMW forhandler til råds.

Brændstofforbrug og CO2-udledning.

 • Strømforbrug og CO2-udledning for BMW i3 (60 Ah):
  Brændstofforbrug i km/liter (blandet kørsel): 0
  CO2-udledning i g/km (blandet kørsel): 0
  Strømforbrug i kWh/100 km: 12,9

  Strømforbrug og CO2-udledning for BMW i3 (94 Ah):
  Brændstofforbrug i km/liter (blandet kørsel): 0
  CO2-udledning i g/km (blandet kørsel): 0
  Strømforbrug i kWh/100 km: 12,6* / 13,1**

  Strømforbrug og CO2-udledning for BMW i3 (60 Ah) med Range Extender:
  CO2-udledning i g/km (blandet kørsel): 13
  Strømforbrug i kWh/100 km (blandet kørsel): 13,5
  Brændstofforbrug i km/liter (blandet kørsel): 166,7

  Strømforbrug og CO2-udledning for BMW i3 (94 Ah) med Range Extender:
  CO2-udledning i g/km (blandet kørsel): 12* / 13**
  Strømforbrug i kWh/100 km (blandet kørsel): 11,3* / 11,9**
  Brændstofforbrug i km/liter (blandet kørsel): 166,7

  * Hjulgruppe 1: 19-tommer-hjul
  ** Hjulgruppe 2: 20-tommer-hjul, vinterdæk

  Tallene for brændstofforbrug, CO2-udledning og strømforbrug afhænger af den valgte fælg- og dækstørrelse.

  Specifikationerne afhænger af en række faktorer: personlig kørestil, rutevalg, vejrforhold, brug af varmeanlæg/klimaanlæg og forvarmning.