BMW i

INTELLIGENT OPKOBLING ER MED DIG HELE VEJEN.

Opkoblet mobilitet i BMW i3.

Konsekvent bæredygtig, konsekvent opkoblet: Takket være det integrerede SIM-kort er BMW i3 altid i forbindelse med omverden. Du kan således anvende tjenesterne fra BMW i ConnectedDrive til at komme sikkert frem. For at sikre at der er energi til hele turen, kan du trække på mobilitetstjenesten ChargeNow, der har verdens største netværk af offentlige ladestandere. Med carsharing-tjenesten DriveNow kan du ved behov altid finde en delebil i dit nærområde.

NETVÆRKSBASERET NAVIGATION

Navigationssystemet i BMW i3 er udviklet specielt til bilen for at gøre kørslen i BMW i3 endnu mere komfortabel og effektiv. Det dynamiske rækkeviddekort giver dig for eksempel et hurtigt overblik over, hvor langt du kan køre i bilen. Hvis batteriet ikke har kapacitet nok, får du forslag til, hvordan du kan nå hen til dit mål. Samtidig får du vist ledige ladestandere på navigationskortet. Intermodal routing er en praktisk funktion, der kan spare dig vigtig tid, hvis trafikken går i stå. Du får anbefalet alternative transportformer og guider dig til Park & Ride-parkeringspladser.

BMW i navigation

Oplev det intelligente navigationssystem i BMW i3.

 • BMW i navigation

  For at nå i mål med bæredygtighedstanken måtte vi skræddersy navigationsfunktionen til elbilskonceptet. Med tilvalget af et navigationssystem får du muligheden for hurtigt at orientere dig om, hvilke kørselsmål der ligger inden for din rækkevidde. Beregningen tager højde for batterikapaciteten, kørestil, geografiske forhold og aktuelle trafikinformationer. Det gør oplysningerne ekstra præcise. Hvis batterikapaciteten ikke er tilstrækkelig, giver rækkeviddeassistenten dig tre anbefalinger til, hvordan du alligevel kan nå hen til dit mål. Ofte kan det være tilstrækkeligt at følge anbefalingen om at skifte til et mere effektivt køreprogram. Derudover får du vist ledige ladestandere, hvor du kan tanke BMW i3 op med frisk energi.

 • Intermodal Routing

  I byerne er det ikke altid bilen, der er den hurtigste vej fra A til B. I stedet for at holde i kø kan det nogle gange godt svare sig at bruge alternative transportformer såsom bus, S-tog eller lignende. Funktionen analyserer trafikken og tager højde for udbuddet af offentlige transportmidler i rutevejledningen. Det giver dig muligheden for at vælge den hurtigste vej inden du kører, men også når du allerede er på farten. Skiftet til bus eller S-tog kunne ikke være lettere: Systemet viser dig nemlig de aktuelle køreplaner. Du kan også bede systemet om at guide dig til nærmeste p-plads i forhold til stoppestedet.

Appen BMW i Remote.

Elbilens tidsalder giver dig muligheder, som førhen var helt utænkelige. Med appen BMW i Remote har du altid din BMW i3 lige ved hånden via smartphone eller smartwatch og kan orientere dig om, hvordan det står til med batterikapaciteten og den eldrevne rækkevidde. Når BMW i3 er sluttet til en ladestation, kan du fjernstyre opladningen. Du kan indstille, hvornår BMW i3 skal være fuldt opladet, forvarmet og klar til afgang. Appen kan endda analysere, hvor effektiv din kørestil er.

Roger om tilslutningsmuligheder.

Kundeerfaring med BMW i Connectivity.

STYR BILEN VIA DIT SMARTWATCH.

Med Apple Watch har du nu endnu en adgang til funktionerne i appen BMW i Remote. Uret er en smart forlængelse af den opkoblede smartphone, som giver dig mange relevante statusoplysninger. Eksempelvis om bilens elektriske rækkevidde, batteristatus eller oplysninger om åbne døre eller ruder samt en række praktiske fjernbetjeningsfunktioner og alternative ruter – præsenteret i overskueligt format på håndleddet.

SMART HOME.

Styr hjemmet, når du er på farten – med appen Smart Home fra Telekom. Nu kan du betjene dine Smart Home-apparater derhjemme via appen og display- og betjeningssystemet i din BMW. Styr varmen, lyset eller alarmsystemet direkte fra førersædet. Du kan også programmere forskellige situationer som fx et ”Coming Home”-scenarie. Bilens specialudviklede funktioner aktiverer automatisk profilen ”Hjemme”, så snart du er på vej hjemad. Oplysningerne vises i overskueligt format i kontroldisplayet i BMW Head-Unit, så du altid kommer hjem til præcis de varme- og belysningsforhold m.m., du foretrækker.

Intelligent bygningsstyring.

Nu kan du styre hjemmet, mens du er på farten.

CHARGENOW – ALTID ENKEL OPLADNING.

CHARGENOW – ALTID ENKEL OPLADNING.

ChargeNow hjælper dig med opladningsmuligheder på farten via verdens største netværk af offentlige ladestandere. Ladestanderne i ChargeNow-netværket vises via BMW i ConnectedDrive-tjenesterne i bilens navigationsenhed, via appen BMW i Remote eller via ChargeNow-appen. Du betaler ved standeren med dit ChargeNow-kort – helt uden kontanter. Én gang om måneden modtager du en detaljeret oversigt over prisen for at lade bilen op.

DRIVENOW – TAG BILEN, NÅR DU HAR BRUG FOR DEN.

DriveNow er en carsharing-tjeneste, der udbydes i samarbejde mellem BMW i, MINI og Sixt. Kunderne kan reservere og leje biler, præcis der hvor de er, og når de har brug for dem. Tilgængelige biler findes let med appen DriveNow, via hjemmesiden eller direkte på gaden. Kundekortet eller appen fungerer som elektronisk nøgle.

København. Born Electric.

Den nye BMW i3 DriveNow-bilflåde til Danmarks hovedstad.

Brændstofforbrug og CO2-udledning.

 • Strømforbrug og CO2-udledning for BMW i3 (60 Ah):
  Brændstofforbrug i km/liter (blandet kørsel): 0
  CO2-udledning i g/km (blandet kørsel): 0
  Strømforbrug i kWh/100 km: 12,9

  Strømforbrug og CO2-udledning for BMW i3 (94 Ah):
  Brændstofforbrug i km/liter (blandet kørsel): 0
  CO2-udledning i g/km (blandet kørsel): 0
  Strømforbrug i kWh/100 km: 12,6* / 13,1**

  Strømforbrug og CO2-udledning for BMW i3 (60 Ah) med Range Extender:
  CO2-udledning i g/km (blandet kørsel): 13
  Strømforbrug i kWh/100 km (blandet kørsel): 13,5
  Brændstofforbrug i km/liter (blandet kørsel): 166,7

  Strømforbrug og CO2-udledning for BMW i3 (94 Ah) med Range Extender:
  CO2-udledning i g/km (blandet kørsel): 12* / 13**
  Strømforbrug i kWh/100 km (blandet kørsel): 11,3* / 11,9**
  Brændstofforbrug i km/liter (blandet kørsel): 166,7

  * Hjulgruppe 1: 19-tommer-hjul
  ** Hjulgruppe 2: 20-tommer-hjul, vinterdæk

  Tallene for brændstofforbrug, CO2-udledning og strømforbrug afhænger af den valgte fælg- og dækstørrelse.

  Specifikationerne afhænger af en række faktorer: personlig kørestil, rutevalg, vejrforhold, brug af varmeanlæg/klimaanlæg og forvarmning.