BMW i3

DEN 100 % ELDREVNE BMW i3.

Den nye køreglæde.

DEN 100 % ELDREVNE BMW i3.Den nye køreglæde.

Verden er i konstant bevægelse. Vi er i konstant bevægelse. Og bevægelse fører altid noget spændende med sig. Forandring. Vi stiller i dag i stigende grad spørgsmålstegn ved vores værdier og tænker over, hvordan vi kan træffe mere bevidste valg.
Med BMW i er vi på vej ind i en ny æra, hvor biler for første gang udvikles med fokus på bæredygtig mobilitet. BMW i3 er således mere end blot en bil. Den er beviset på, at ansvarlighed og køreglæde bestemt er forenelige værdier. Nu er det tid til at handle. Og til at opleve den nye køreglæde.

BMW i

HVORDAN FØLES DET AT KØRE BMW i3?

Har du også været nysgerrig efter at vide, hvordan det føles at køre BMW i3? Find ud af det med BMW i3 Experience. Se filmklip fra Milano, London, Berlin og Oslo.

HVIS MAN VIL VISE VEJEN FREM, MÅ MAN TÆNKE I NYE BANER.

BMW har tradition for udviklinger, der peger fremad. Det er en del af pionerånden hos BMW Group. Men med mærket BMW i har BMW Group alligevel foretaget et virkelig stort skridt mod fremtiden. Startskuddet til BMW i lød tilbage i 2007 med ”project i”. Inden for rammerne af dette DNA-projekt blev der stillet spørgsmålstegn ved hele konceptet ”bil” samt den viden, der er opnået gennem årtiers arbejde med konstruktion af biler, for at kunne tænke i nye baner og udvikle et fremadpegende mobilitetskoncept.

Udviklingen af BMW i3.

Den praktiske test. 

THE BORN ELECTRICS.

THE BORN ELECTRICS.

BMW i har gjort helt almindelige mennesker fra alle hjørner af verden helt elektriske siden 2013. Disse pionerer ved således bedre end nogen anden, hvor unik denne følelse af eldrevet køreglæde er. The Born Electrics. Her kan du læse om deres erfaringer.

KØREGLÆDE I NY FORKLÆDNING.

KØREGLÆDE I NY FORKLÆDNING.

Den fuldelektriske BMW i3 er den første seriefremstillede bil i verden, hvor alt lige fra udviklingen og fremstillingen til anvendelsen i hverdagen tager afsæt i bæredygtighedstanken. Som fuldelektrisk bil udvikler den hverken lugt eller udledning under kørslen, og det gør den til den perfekte bil til byen.
Men BMW i3 er meget mere end blot endnu en ”grøn bil”. De dynamiske køreegenskaber og accelerationen fra 0 til 100 km/t på kun 7,3 sek. vidner frem for alt om glæden ved at køre. Når du kører af sted, behøver du kun at træde ganske let på speederen for at accelerere kraftfuldt og nærmest helt lydløst.

BORN ELECTRIC.

Få mere at vide om det visionære mobilitetskoncept fra BMW i.

BMW eDrive.

Oplev ren eldrevet køreglæde: Den innovative drivlinje BMW eDrive sikrer, at du når dynamisk frem til dit mål uden nogen form for udledning.

Rækkevidde.

BMW i3 (94 Ah) har en reel eldrevet rækkevidde på op til 300 km.

Bæredygtig.

Gennemført overbevisende: Hele produktions- og livscyklussen for BMW i3 er tilrettelagt med bæredygtighed som udgangspunkt.

Opladning.

Hvad enten du er hjemme eller på farten: det innovative opladningskoncept i BMW i3 sikrer, at du kan lade bilen op på et par timer.
BMW og bæredygtighed

BMW OG BÆREDYGTIGHED.

100 års erfaring og alligevel helt grønne. Dow Jones Sustainability Index har kåret BMW som verdens mest bæredygtige bilmærke for 11. gang.

 

 

 

 

 

Brændstofforbrug og CO2-udledning.

 • Strømforbrug og CO2-udledning for BMW i3 (60 Ah):
  Brændstofforbrug i km/liter (blandet kørsel): 0
  CO2-udledning i g/km (blandet kørsel): 0
  Strømforbrug i kWh/100 km: 12,9

  Strømforbrug og CO2-udledning for BMW i3 (94 Ah):
  Brændstofforbrug i km/liter (blandet kørsel): 0
  CO2-udledning i g/km (blandet kørsel): 0
  Strømforbrug i kWh/100 km: 12,6* / 13,1**

  Strømforbrug og CO2-udledning for BMW i3 (60 Ah) med Range Extender:
  CO2-udledning i g/km (blandet kørsel): 13
  Strømforbrug i kWh/100 km (blandet kørsel): 13,5
  Brændstofforbrug i km/liter (blandet kørsel): 166,7

  Strømforbrug og CO2-udledning for BMW i3 (94 Ah) med Range Extender:
  CO2-udledning i g/km (blandet kørsel): 12* / 13**
  Strømforbrug i kWh/100 km (blandet kørsel): 11,3* / 11,9**
  Brændstofforbrug i km/liter (blandet kørsel): 166,7

  * Hjulgruppe 1: 19-tommer-hjul
  ** Hjulgruppe 2: 20-tommer-hjul, vinterdæk

  Tallene for brændstofforbrug, CO2-udledning og strømforbrug afhænger af den valgte fælg- og dækstørrelse.

  Specifikationerne afhænger af en række faktorer: personlig kørestil, rutevalg, vejrforhold, brug af varmeanlæg/klimaanlæg og forvarmning.