DESIGNET PÅ BMW i8.

BMW i8

Tid til et nyt ideal.

DESIGNET PÅ BMW i8.

Tid til et nyt ideal.

En sportsvogn ved første blik. Ekstremt lav og bred front, en lav profil, kraftfulde overflader og præcise linjer. Ved andet og tredje blik springer det gennemtænkte bilkoncept i øjnene. Med et design, der kun har én eneste funktion: At forene bæredygtighed og effektivitet med dynamik og sportslige køreegenskaber. På vejen viser BMW i8 samspillet mellem disse idealer. Her vil du opleve de klassiske BMW kvaliteter helt tæt mod asfalten.

DESIGNET PÅ BMW i8. Tid til et nyt ideal.

En sportsvogn ved første blik. Ekstremt lav og bred front, en lav profil, kraftfulde overflader og præcise linjer. Ved andet og tredje blik springer det gennemtænkte bilkoncept i øjnene. Med et design, der kun har én eneste funktion: At forene bæredygtighed og effektivitet med dynamik og sportslige køreegenskaber. På vejen viser BMW i8 samspillet mellem disse idealer. Her vil du opleve de klassiske BMW kvaliteter helt tæt mod asfalten.

BMW i

DESIGNFILOSOFI.

Udformningen af BMW i8 tager konsekvent udgangspunkt i BMW i designfilosofien, som sikrer en unik symbiose mellem fremadpegende miljøvenlighed og premiumkvalitet. Hertil hører også det såkaldte ”Black Belt”, der strækker sig i hele bilens længde fra forenden, over taget og til bagenden, og er en designsignatur for alle BMW i modeller. Det dynamiske Streamflow-design, Air Curtains og karakteristiske detaljer som det U-formede diodekørelys og diodebaglygterne er ligeledes typiske designdetaljer for BMW i. I kabinen udmønter designfilosofien sig i målrettet anvendelse af letvægtsmaterialer med en bæredygtig profil. Hvor det er muligt, er der konsekvent anvendt materialer fremstillet af fornybare ressourcer.

UDVENDIGT DESIGN.

Stor akselafstand, korte udhæng, lav frihøjde og altid på spring. BMW i8 har alle de kvaliteter, der kendetegner en ægte fuldblods sportsvogn. Forenden er ekstremt lav og bred. Alt er orienteret mod optimal aerodynamik. Samtidig er den flade, men iøjnefaldende dobbeltnyre et bevis på modellens BMW DNA. Det såkaldte ”Black Belt” starter som V-form på motorhjelmen og fortsætter derefter i dynamisk stil på langs af hele karrosseriet frem til bagenden.
Set i profil understreger den ekstreme kileform, en langstrakt linjeføring og den flade silhuet sportsvognens overlegne dynamik. Brugen af layering-design, hvor flader og linjer griber ind i og overlapper hinanden, skaber et gennemført sportsligt look. Alle flader føjer sig harmonisk sammen og skaber en kompakt og utroligt smidig fremtoning. Alt virker helstøbt, og det er med til at give BMW i8 sin imponerende og kraftfulde fremtoning.

 • Karrosserifarver

  BMW i8 fås i fire forskellige farvevarianter:
  Sophisto Grey brillanteffekt med detalje i BMW i Blue eller Frozen Grey metallak
  Ionic Silver metallak med detalje i BMW i Blue
  Protonic Blue med detalje i Frozen Grey metallak
  Crystal White perleeffekt med detalje i BMW i Blue eller Frozen Grey metallak

DIODELYGTEDESIGN MED LASERLYS.

BMW i8 er som standard udstyret med forlygter med diodeteknologi, som passer perfekt til det unikke sportsvognskoncept. Alle lygtekomponenter er forsynet med lysdioder. Forlygterne er designet med den for BMW i typiske U-form, som huser kørelyset og har integreret blinklys. Med ekstraudstyret laserlysteknologi til fjernlyset er lygten udført med endnu en bred lygtebøjle, som har til formål at differentiere designet. Udførelsen med laser forlænger desuden fjernlysets rækkevidde og forbedrer samtidig lysfordelingen. Et passiv belyst blåt bånd er udtryk for lygteenhedens innovative teknologi. Helhedsindtrykket fra lygtekonceptet: Unik BMW i8.

VINGEDØRE.

Opsving med luft under vingerne. BMW i8’s unikke sportsvognskvaliteter kommer ikke mindst til udtryk gennem de spektakulære vingedøre. De iøjnefaldende vingedøre er et designmæssigt højdepunkt, som desuden er perfekt integreret i karrosseriets aerodynamisk svungne linjer. Dørene svinger opad ved åbning. Set fra førersædet fremhæver dørene det indvendige designs sportslige kvaliteter. Opbygningen i aluminium, kulfiber og termoplast reducerer vægten til ca. det halve af en konventionel dørkonstruktion. De er således nemme at åbne og lukke fra kabinen. Dørgrebet har et lækkert design og sidder ergonomisk perfekt indvendigt på dørpanelet.

INDVENDIGT DESIGN.

Det udvendige designs konsekvente sportslighed fortsætter i kabinen på BMW i8. Alle elementer er lette og dynamiske. Layering-princippet sammenføjer funktionalitet og klar formgivning i kabinen på en ny og innovativ måde. Letvægtskonstruktionen og BMW i8’s lave egenvægt er gjort håndgribelig ved hjælp af synlige kulfiberkomponenter i dørområdet.
De klassiske sportsvognsdyder og det førerorienterede cockpit, der kendetegner alle BMW modeller, kommer fuldt ud til udtryk. Midterkonsollen er vinklet ind mod førerpladsen. Alle instrumenter og selve instrumentbrættet med de to store, digitale displays er fantastisk lette at både aflæse og betjene. Passagererne sidder dybt i de smalle letvægtssæder, som byder på suveræn støtte og høj komfort, selv når det går hurtigt gennem svingene. Fra positionen på midterkonsollen, der rent optisk deler bilen i to zoner, er iDrive-controlleren let at betjene.

 • Bæredygtige materialer

  Både farvevalg og materialedesign støtter op om det unikke, bæredygtige sportsvognskoncept. Ved målrettet at anvende materialetyper såsom letvægtsplast fra genbrugte drikkeflasker og andre ressourceskånende materialer, er det lykkedes at gøre selve bæredygtighedstanken håndgribelig. Samtidig signalerer hver eneste detalje moderne sportslighed og premiumkvalitet – vel at mærke ved alle tre kabinedesign.

 • Ambient Light-kabinelys

  Med det udvidede kabinelys Ambient Light kan du skabe lige præcis den lysstemning, du ønsker. Kabinelyset er udført med diodeteknologi, som understreger det luksuriøse design. Vælg mellem de tre lysstemninger EfficientDynamics Blue, Amber Yellow og White. Det skaber en helt speciel glødende effekt, der emmer fra konturlinjerne i dørene, instrumentbrættet og rattet og helt ned til fodrummene.

KABINEDESIGN.

Unik, sportslig og bæredygtig. Ideen bag fremtidens sportsvogn kommer tydeligt til udtryk i kabinens designudtryk, farvevalg og materialekvalitet. Vælg mellem de tre unikke designlinjer HALO, CARPO og NESO. Alle tre designlinjer beviser, at bæredygtighed og premiumkvalitet ikke er modsætninger, men derimod skaber fremadpegende harmoni. Brugen af lette genbrugsmaterialer og læder, der er garvet 100 % naturligt ved hjælp af udtræk fra olivenblade, er gode eksempler på denne tankegang.

 • NESO

  Designlinjen NESO er et klart udtryk for fremtidens sportslige mobilitet. Brugen af genbrugsmaterialer med klare kontraster samt stofindsatser i dørene og sidepanelerne skaber et levende kabinemiljø, som tydeligt fremhæver bæredygtighedstanken bag BMW i8. Som smagfuld kontrast til overfladerne i sort eksklusivlæder og sort valknappalæder efterlader det lette læderindtræk Spheric i den lyse farve Carum Grey et klart, let og moderne indtryk i kabinen.

 • CARPO

  Fuldlæderindtrækket CARPO kombinerer det elegante letvægtslæder Spheric på sæderne inkl. perforerede detaljer med sort eksklusivlæder på instrumentbrættet og dørsiderne samt sort valknappalæder. På denne måde opstår der et elegant og sportsligt indtryk, som passer perfekt til BMW i8’s overordnede koncept. Læderrattet med detaljer i perleglanskrom og satineret sølv runder konceptet af sammen med de lakerede detaljer i mørkegrå Amido metallak.
  CARPO fås i to forskellige versioner. Udførelsen i Ivory White lever af den klassiske farvekontrast med sorte flader i eksklusivlæder. De dynamisk svungne, lyse læderflader i dørene, på instrumentbrættet og på sæderne fremhæver kabinens lette og transparente design. Udførelsen med læderindtræk i den antracitgrå farve Amido giver kabinen et sportsligt og moderne præg i kombinationen med eksklusivlæderet.

 • HALO

  Udstyret HALO definerer luksus på en ny og bæredygtig måde. Dette fuldlæderindtræk forener tårnhøj premiumkvalitet med naturlig æstetik. Det 100 % vegetabilsk garvede eksklusivlæder i nuancen Dalbergia Brown har detaljer i Carum Grey. Sammen med de blå BMW i detaljer ved syninger, seler og på læderrattet medvirker det til at fremhæve det slanke designudtryk i den eksklusive kabine. Kraftige kontraster mellem lyst og mørkt i dørene, på sidepanelerne og på instrumentbrættet efterlader et sportsligt indtryk. Detaljerne i farven Amido metallak understreger BMW i modellernes tekniske kvaliteter.

TASKESÆT FRA LOUIS VUITTON.

Unik rejsebagage til en unik bil. Louis Vuitton har designet en unik bagageserie i ren kulfiber, som matcher det unikke kabinemiljø i til BMW i8. Det vævede hightech-materiale er ekstremt let og stabilt og samtidig meget slidstærkt. Som BMW i8 begejstrer taskesættet med sit unikke design, der er både elegant og maskulint i sit udtryk.
Taskesættet er skræddersyet til bilen og udnytter derfor bagagepladsen optimalt. Den store rejsetaske, der bæres over skulderen eller i hånden, passer perfekt ned i bagagerummet på BMW i8. Tøjposen ligger perfekt på hattehylden. Den stabile businesskuffert med hård yderskal egner sig også til en notebook og ligger perfekt på bagsædet, og den lille rejsetaske placeres oven på businesskufferten. Alle dele af taskesættet har greb og navneskilt i læder og naturligvis den berømte hængelås fra Louis Vuitton.