BMW i

CLEVER UNLIMITED. FRI STRØM, BARE KØR.

CLEVER og BMW har indgået et enestående partnerskab, der gør det at køre elbil endnu smartere. Et helt nyt koncept, der samler alt det, du og din elbil har brug for, i én samlet pris om måneden. CLEVER Unlimited er elbilernes svar på streamingtjenester - du betaler et fast månedligt beløb og kan bruge al den strøm du vil – fra ladeboksen derhjemme og via Skandinaviens største netværk af ladestandere.

 • Ingen grænser. Ultimativ frihed.

  Uanset hvor mange kilometer du kører, så er udgiften til strøm den samme, for dig, der vælger CLEVER Unlimited. Du får den ultimative frihed og økonomiske tryghed. For en fast pris om måneden giver CLEVER Unlimited adgang til ubegrænset strømforbrug på CLEVERs ladenetværk, der består af flere end 750 ladepunkter i både Danmark, Sverige og Tyskland samt ubegrænset strømforbrug fra den ladeboks, du kan få opsat derhjemme.

 • Gør det nemt, trygt og gennemsigtigt.

  Når du vælger en BMW plug-in-hybrid model, får du Unlimited for 299 kroner om måneden. Hvis du ikke ønsker en ladeboks derhjemme (fx hvis du bor i lejlighed) og udelukkende vil benytte CLEVERs ladenetværk, koster det kun 399 kroner om måneden for fri strøm på hele CLEVERs ladenetværk ved køb af en ny BMW elbil, og 199 kroner om måneden for en BMW plug-in-hybrid model.

360° ELECTRIC – KOMFORTABEL E-MOBILITET UANSET TID OG STED.

Opladning af BMW i8.

Den omfattende servicepakke 360° ELECTRIC indeholder ud over forskellige Assistance Services og fleksible mobilitetstilbud også et innovativt opladningskoncept. Du kan lade BMW i8 op derhjemme med BMW i Wallbox. Når du er på farten, kan du lade batteriet op ved et stigende antal offentlige ladestandere, hvor det eneste, du behøver, er dit ChargeNow-kort. BMW i8 kender allerede vejen til nærmeste ladestation, når du bruger de netværksbaserede BMW i ConnectedDrive-navigationstjenester.

ALL-ROUND ELECTRIC.

360° Electric.

Se filmen om 360° ELECTRIC.

OPLADNING HJEMME.

Når du er hjemme, kan du lade din BMW i8 op via din egen BMW i Wallbox. Disse ladestationer, der monteres på husvæggen eller i garagen, følger ikke alene samme grundlæggende designlinje som BMW i8 modellerne, men kan også lade bilen op meget hurtigere end med det kabel, der følger med bilen ved levering – med en BMW i Wallbox kan du lade BMW i8 op til 80 % af den maksimale batterikapacitet på to timer.

Installationstjenesten fra BMW i hjælper dig gerne med at finde ud af, om der kan monteres og tilsluttes en BMW i Wallbox hjemme hos dig. Autoriserede elinstallatører, der samarbejder med BMW i, klarer også levering, opsætning og opstart af ladestationen, hvis du ønsker det. BMW i er fortaler for bæredygtighedstanken inden for e-mobilitet og kan således tilbyde en forsyningsaftale vedr. grøn strøm via udvalgte BMW i agenter, eller du kan vælge at lade din BMW i op med egenproduceret strøm fra en carport med solfangeranlæg, som BMW i kan hjælpe dig med at etablere.
* Afhænger af det lokale elforsyningsnet.

 • BMW i Wallbox

  BMW i Wallbox, BMW i Wallbox Plus og BMW i Wallbox Connect er alle tre ladestationer til privat brug, der giver dig adgang til sikker, nem og hurtig opladning af din BMW i8.

  Med en BMW i Wallbox er ladeprocessen altid overskuelig og pålidelig. Selve opladningen af bilens batteri starter automatisk, så snart bilen sluttes til BMW i Wallbox via ladekablet. Det tager fx under tre timer* at lade BMW i8 op til 80 % af batteriets maks.-kapacitet.

  BMW i Wallbox Connect giver dig også mulighed for at anvende grøn strøm og egenproduceret solenergi, så opladningen bliver både hurtig og endnu mere bæredygtig.

  *Afhænger af det lokale elforsyningsnet.

 • BMW Digital Charging Service

  BMW Digital Charging Service (DCS) gør det endnu mere effektivt at lade BMW i3 op via en BMW i Wallbox. Med udgangspunkt i den indstillede kilowattpris finder DCS det bedste tidspunkt at lade bilen op på, og elektronikken styrer selv ladeprocessen, så du opnår størst muligt udbytte af evt. lavere takster på visse tidspunkter af døgnet. DCS sørger selvfølgelig altid for, at bilen er fuldt opladet og klar på det afgangstidspunkt, du har angivet. DCS er en del af ConnectedDrive Services og kan som sådan betjenes helt enkelt via en mobilenhed og de velkendte frontends (iDrive, ConnectedDrive-portalen, BMW Connected-app).

 • Green Energy

  Med en grøn strømaftale får du mulighed for at tanke din BMW i8 op med bæredygtig strøm, så du ikke kun kører udledningsfrit, men også undgår udledninger af enhver art under opladningen. Produkterne fra BMW Green Energy giver dig mulighed for at følge helhedskonceptet helt til dørs. Din BMW i agent hjælper gerne med at formidle kontakt til vores samarbejdspartner, Natur-Energi.

OPLADNING UDE.

BMW i har udviklet et innovativt koncept, som sikrer dig optimale muligheder for at lade din BMW i8 op, når du er på farten. ChargeNow er en mobilitetstjeneste fra BMW i og den største sammenslutning af udbydere af offentlige ladestandere, som kan levere strøm til din BMW i8. Navigationssystemet i BMW i8 hjælper dig med at lede efter egnede opladningsmuligheder, når du er undervejs, og disse vises både i bilen, i BMW i Remote App og på BMW ConnectedDrive-internetportalen.

 • ChargeNow

  ChargeNow giver dig adgang til offentlige ladestandere, der drives af BMW i samarbejdspartnere CLEVER og E.ON. BMW i har etableret ChargeNow-netværket sammen med en lang række udbydere for sikre enkel og optimal udnyttelse af de mange forskellige tilbud og teknologier. ChargeNow-kortet er din adgangsbillet. Du modtager en månedlig afregning, som viser dig alle dine opladninger via ChargeNow-kortet. Med BMW i ConnectedDrive får du vist alle tilgængelige ladestationer via BMW i ConnectedDrive-navigationstjenesterne.

OPLADNING UNDER KØRSLEN.

Når du ikke kører fuldelektrisk, lades højvoltbatteriet op ved hjælp af benzinmotoren, så batteriet er klar til at varetage boostfunktionen ved behov. Opladningen er kraftigst i køreprogrammet SPORT, hvor også genvindingsfunktionen fra påløb og nedbremsning arbejder mest effektivt. I COMFORT-mode og ECO PRO-mode generes der mindre strøm til højvoltbatteriet. Når du vælger køreprogrammet HYBRID, er det alene genvinding af bremseenergi, der bidrager til at lade højvoltbatteriet op.

INDIVIDUEL KØRESTIL.

Det faktiske forbrug i BMW i8 er meget afhængigt af, hvordan bilen bruges og køres. Anvendelsen af en elmotor betyder, at kørestil har væsentligt større indflydelse på brændstofforbruget end ved traditionelle biler med forbrændingsmotor. Med fuldt opladet batteri kan du opnå en fuldelektrisk rækkevidde på 37 km. Trykker du på eDrive-knappen, kan du køre op til 120 km/t ved 100 % eldrift. I COMFORT-mode og ECO PRO-mode styrer den intelligente energistyringsfunktion, hvornår benzinmotoren skal tilkobles, bl.a. for at lade batteriet op. I køreprogrammet SPORT er benzinmotoren altid tilkoblet. Kørestil og tilbagelagt strækning påvirker forbruget i BMW i8. Jo oftere højvoltbatteriet oplades via en Wallbox, jo længere kan du køre fuldelektrisk, hvilket sænker det samlede forbrug.

 • Bykørsel

  Ved bykørsel kan BMW i8 for alvor udnytte fordelene ved plug-in hybrid-teknologien. Korte strækninger tilbagelægges fuldelektrisk, og ved kørsel i HYBRID-mode opnår du et gennemsnitligt forbrug på 47,6 km/liter og en CO2-udledning på kun 49 g pr. km. I byen ligger BMW i8 således langt under den magiske grænse på 33,3 km/liter, der kendetegner en super-økonomisk bil.

 • Hverdagsbrug

  Når du kører i BMW i8 til og fra arbejde hver dag, ca. 60 til 80 km, ligger benzinforbruget omkring 20 km/liter. Du kan således nyde glæden ved at køre i en fuldblods sportsvogn hver eneste dag og samtidig glæde dig over forbrugsværdier som en bil i kompaktklassen.

 • Lange ture

  På lange ture sætter BMW i8 helt nye standarder for effektiv kørsel. Afhængigt af højvoltbatteriets ladeniveau varierer benzinforbruget lidt, men turen sydpå klares helt sikkert med mindst 12,5 km/liter.

 • Sportslig kørsel

  Når du udnytter alle bilens kræfter til dynamisk kørsel i SPORT-mode, arbejder benzinmotoren også for at lade batteriet op, så du hele tiden har den samlede systemydelse til rådighed. Det sender det gennemsnitlige forbrug op i nærheden af 8,3 km/liter, hvilket er langt mere end hvad en traditionel sportsvogn med samme ydelse kan præstere.

ØVRIGE TILBUD.

Med 360° ELECTRIC har BMW i udviklet et bæredygtigt servicekoncept, som hjælper dig både i forløbet op til og efter købet af en BMW i8 – og som samtidig garanterer din fulde mobilitet under alle forhold.

 • Assistance Services

  BMW i Assistance Services er et udvalg af skræddersyede tjenester til BMW i modellerne, som leverer ren køreglæde, allerede inden du tager plads bag rattet i din BMW i8.