Acceleration 0-100 km/t i sek.

4.4

Gennemsnitligt brændstofforbrug i km/liter

47,6

CO2-udledning ved blandet kørsel i g/km

49

Rækkevidde eldrevet i km

op til 37

Fremtidens sportsvogn. Mere effektiv – for eksempel med intelligent letvægtskonstruktion i kulfiber og aerodynamisk design. Mere bæredygtig – takket være avanceret BMW eDrive-teknologi og genanvendelige materialer i kabinedesignet. Uden at det påvirker bilens dynamiske køreegenskaber og sportslige kvaliteter. Ingen kompromiser - kun den optimale kombination af køreglæde og ansvarlighed. BMW i8 er en plug-in-hybrid, som forener fordelene ved innovativ elteknologi og forbrændingsmotorteknologi. Resultatet er en unik køreoplevelse kombineret med et ekstremt lavt forbrug og lav udledning.

En ny definition af sportsvognsbegrebet: BMW i8.

Progressiv køreglæde.

BMW i8 er klar til at revolutionere en helt bilklasse. Den første fuldblods sportsvogn med forbrugs- og udledningsværdier som en kompakt model. Plug-in-hybrid teknologiens styrke er blandt andet den perfekte synkronisering af elmotoren og forbrændingsmotoren, som udmønter sig i overlegen effektivitet og køredynamik, BMW i8 er den første sportsvogn, der giver dig en forsmag på fremtiden.

Udstyr.

Download oversigt over standardudstyr til BMW i8.

Design.

Hele konceptet bag BMW i8 er udtryk for virkeliggørelsen af visionen om en moderne og miljøvenlig sportsvogn. Det emotionelle design viser tydeligt, hvilke kvaliteter BMW i8 har at byde på. Og det er langt mere end blot begejstrende sportsvogns-performance. Bilens æstetik har også et mere funktionelt sigte, nemlig bedre aerodynamik for at optimere effektiviteten.

Fremdrift.

BMW i8 giver dig mere end sportslige køreoplevelser. Med sit unikke motorkoncept giver den dig en helt ny form for sportslig mobilitet. Det kraftige plug-in hybrid-system med kombinationen af BMW eDrive-teknologi og en 3-cylindret BMW TwinPower Turbo-benzinmotor på 1,5 liter forener fordelene ved henholdsvis elmotoren og benzinmotoren til en helt unik køreoplevelse.

Diodelygtedesign med laserlys.

Laserlysteknologi (ekstraudstyr) til fjernlyslygterne forlænger rækkevidden og sikrer bedre oplysning af vejen. Samtidig bruger teknologien kun en brøkdel af den mængde energi, som traditionelle forlygter kræver.