BMW M135i xDrive i Sapphire Black metallic set bagfra let drejet parkerende foran en beboelsesejendom.

BMW M135i xDRIVE.

BMW M

BMW M135i xDrive repræsenter BMW 1-seriens sportslige højdepunkt. Med hver eneste detalje vidner dens kraftfulde design om denne ledende rolle – understøttet af en omfattende pakke af eksklusive funktioner og avancerede teknologier. Oplev interiør- og eksteriørdetaljer, køredynamikkomponenter og innovativt udstyr, eller kast et blik på de tekniske specifikationer for at få information om BMW M135i xDrives fremragende ydeevne og effektive forbrugsværdier.

Læs mere
BMW M135i xDRIVE.

DESIGN OG PERFORMANCE.

BMW M135i xDrives designudstyr, køredynamikfunktioner og M sportsstyretøj.

Trang til at komme fremad – allerede ved første øjekast fornemmer man tydeligt BMW M135i xDrives dynamiske evner. Under Design kan du opleve et eksklusivt udvalg af sportslige udstyrsmuligheder til denne fascinerende BMW 1-serie M models interiør og eksteriør. Under Køredynamik kan du læse mere om ekstraudstyrs- og standardudstyrskomponenter inden for områderne motorer og undervogne – for maksimal performance og manøvredygtighed.
BMW M135i xDrive i Sapphire Black metallic set forfra let drejet kørende.
BMW M135i xDrive i Sapphire Black metallic med BMW nyre i mesh-design i Cerium Grey.

BMW nyre i mesh-design.

BMW nyren i mesh-design er holdt komplet i Cerium Grey og er udstyret med et eksklusivt gitter indvendigt. Gitterstrukturen er inspireret af motorsport og tilfører fronten dybde og elegance og skaber et både eksklusivt og dynamisk udtryk.
BMW M135i xDrive i Sapphire Black metallic set bagfra med M aerodynamikpakke.

M aerodynamikpakke.

M aerodynamikpakken med M specifik forkofanger og bagkofanger og M specifikt sideskørt skaber et fantastisk dynamisk udtryk og understreger bilens sportslige karakter. Beklædningsdelene er lakeret i karrosseriets farve og er udstyret med indsatser i Dark Shadow.
BMW M135i xDrive i Sapphire Black metallic set bagfra med M hækspoiler.

M hækspoiler

M hækspoileren fremhæver bilens sporty profil og øger mængden af downforce på bagakslen. Ved at skabe downforce på bagakslen tilføres bilen endnu mere kørestabilitet.
BMW M135i xDrive interiør med M sikkerhedsseler.

M sikkerhedsseler.

M sikkerhedsselerne med selestrammer og selekraftbegrænser er forsynet med en fin indvævet detalje i de typiske M farver og fremhæver de både eksklusive og sportslige omgivelser i kabinen.
BMW M135i xDrive cockpit med M læderrat.

M læderrat

M læderrattet med multifunktionsknapper, M emblem og integreret airbag er designet med tre eger. Ratkransen er betrukket med sort 'Walknappa'-læder med sorte syninger og har kraftige tommelprofiler, der sikrer et godt greb og sporty styreoplevelser.
BMW M135i xDrive interiør med M sportssæder til fører og passager.

M-sportssæder til fører og passager.

M-sportssæderne med integrerede nakkestøtter og dybe siddeflader med høje sidevanger giver fører og passager optimal støtte – også ved hurtig kørsel i sving. Derudover kan sædet indstilles individuelt til den enkelte førers eller passagers størrelse takket være den integrerede funktion til justering af ryglænets bredde.
BMW M135i xDrive i Sapphire Black metallic set bagfra med rørhaler i højre og venstre side i Cerium Grey.

Rørhaler.

Eksklusivt til M135i xDrive: Skrå udstødningsrør i højre og venstre side samt i farven Cerium Grey. Dermed sætter rørhalerne et visuelt statement og fremhæver M135i xDrives sportslighed.
BMW M135i xDrive interiør med belyste interiørlister 'Illuminated Boston'.

Interiørlister 'Illuminated Boston'.

Interiørlisterne 'Illuminated Boston' med detaljen 'Mesh' på instrumentpanel og dørbeklædning tilfører kabinen et progressivt udtryk med høj kvalitetsfornemmelse. Mønsteret på listerne med diskret baggrundsbelysning skaber en både attraktiv og behagelig stemning i bilen.
4-cylindret M TwinPower Turbo-benzinmotor i BMW M135i xDrive.

BMW M135i xDrive-motor.

En topatlet, der formidler ren køreglæde: Den 4-cylindrede M TwinPower Turbo-benzinmotor i BMW M135i xDrive er ekstra kraftig, fordi den er udstyret med nye stempler, en større turbolader, optimeret indsugningsføring, en højtydende kølepakke samt M Performance udstødningssystem med spjældstyring.
BMW M135i xDrive med Steptronic-sportsgearkasse.

Steptronic-sportsgearkasse.

8-trins Steptronic-sportsgearkassen giver mulighed for et yderst sportsligt gearskifte. Både automatisk og manuelt ved hjælp af gearskifter eller vippekontakt – for en komfortabel, glidende kørestil eller for en meget dynamisk kørestil. I SPORT-modus med gearskifteren i venstre gearkulisse S/M er gearskiftet konfigureret til maksimal performance.
BMW M135i xDrive med M sportsundervogn.

M SPORTUNDERVOGN.

M sportsundervognen er kendetegnet ved en sænkning af bilen på ca. ti millimeter. Den er desuden udstyret med kortere fjedre og en mere stram dæmperindstilling samt hårdere stabilisatorer. Samlet set giver det en endnu mere direkte undervognsdimensionering, der gør det muligt at køre ekstra sportsligt.
BMW M135i xDrive med M sportsbremse.

M-sportsbremse.

M sportsbremserne med flerstemplede bremsekalibre i mørkeblå og M logo har en særligt høj bremseydelse. Idet de er tilpasset til bilens meget store dynamiske potentiale, er de også garant for en fremragende opbremsning ved en udpræget sportslig køremåde og i vådt føre.
BMW M135i xDrive med M sportsstyretøj.

M sportsstyretøj.

M sportsstyretøjet med Servotronic sikrer direkte og smidige køreegenskaber ved mindre styreindsats. Din bil kan styres endnu mere målrettet og byder især på sportslige manøvreringsegenskaber på strækninger med kurver.
BMW M135i xDrive med intelligent BMW firehjulstræk xDrive.

BMW xDrive.

Det intelligente firehjulstræk BMW xDrive fordeler trækkraften hurtigt og fleksibelt mellem for- og baghjul og sikrer dermed optimalt vejgreb samt maksimal køredynamik og sikkerhed uanset vejforholdene. Den elektronisk styrede kraftfordeling sørger for at forhindre over- eller understyring i svingene.
BMW M135i xDrive i Sapphire Black metallic med M Performance pakke set forfra let drejet.

BMW M135i xDRIVE MED M PERFORMANCE PAKKE.

M Performance pakken* øger bilens sportslige potentiale yderligere. Vægtreduktionen, der opnås ved hjælp af undervognstiltag, tiltag i kabinen og brugen af 18'' letvægtssmedefælge garanterer en maksimal accelerationsevne og øger de køredynamiske kvaliteter mærkbart. Samtidig sørger M Performance pakken for, at den forbedrede ydeevne også markeres tydeligt udadtil med markante designelementer holdt i sort som sidespejle, BMW nyre i mesh-design og rørhaler.

 

* Forventes at være tilgængelig fra 11/2019

INNOVATIVE TEKNOLOGIER.

Konnektivitet og digitale tjenester i BMW M135i xDrive.

Digitale egenskaber, BMW Intelligent Personal Assistant, BMW Live Cockpit Professional, der frit kan programmeres, og den praktiske Remote Software Upgrade: Helt nye konnektivitetsteknologier og innovative digitale tjenester sikrer dig optimal komfort og konnektivitet, når du er på farten i din BMW M135i xDrive .
BMW M135i xDrive med BMW Live Cockpit Professional.

BMW LIVE COCKPIT PROFESSIONAL.

BMW Live Cockpit Professional med navigationsfunktion har både et berøringsfølsomt højopløst 10,25'' stort kontroldisplay og et digitalt 10,25'' stort instrumentdisplay. Das BMW Operating System 7.0 kan bl.a. betjenes via iDrive Touch Controller.
BMW M135i xDrive med BMW Intelligent Personal Assistant.

BMW Intelligent Personal Assistant.

"Hey, BMW. Who are you?"* Ville det ikke være fantastisk, hvis din personlige assistent også var at finde i din BMW? *Sprogfunktionen er ikke tilgængelig på dansk. Kommunikér med din BMW via BMW Intelligent Personal Assistant. Den kender dig, bliver hele tiden bedre og hjælper i mange situationer. Og du kan give den et personligt aktiveringsord, som du selv bestemmer. Den kan forklare dig alt om bilen og hjælpe dig med at lære din BMW bedre at kende.
BMW M135i xDrive med Remote Software Upgrade.

Remote Software Upgrade.

Skal din BMW være up to date og udstyret med den nyeste software? Med Remote Software Upgrade er din BMW altid helt up to date. Så er du sikret optimal komfort og sikkerhed, uden at du behøver at bekymre dig om at skulle besøge din BMW-servicepartner. Opgraderingerne installeres ”over the air”, som du kender det fra din smartphone.
Remote Services i BMW M135i xDrive.

Remote Services.

Fik jeg låst bilen? Hvor var det lige, jeg parkerede? Med Remote Services får du fjernadgang til bilen via appen BMW Connected. Blink med forlygterne, tænd for klimaanlægget, eller lås bilens døre – alt sammen via din smartphone.
Telefoni med trådløs opladning i BMW M135i xDrive.

Telefoni med trådløs opladning.

Telefoni med trådløs opladning omfatter en trådløs ladedock og en ekstra mikrofon for en bedre talekvalitet for dig og dine passagerer. Tagantennen sikrer optimal mobilmodtagelse. Der er mulighed for at forbinde to mobiltelefoner og en audioplayer på samme tid. Udstyret omfatter desuden en teknisk forberedelse til et WLAN-hotspot.
BMW M135i xDrive med WLAN-hotspot.

WLAN-hotspot.

Deltag i videokonferencer via din tablet, eller stream det seneste afsnit af din yndlingsserie på din smartphone. WLAN-hotspottet sørger via bilens SIM-kort for, at du har 4G-bredbånd (i det omfang det er tilgængeligt). Så kan du og dine medrejsende surfe på op til ti enheder på samme tid.
BMW M135i xDrive forberedt til Apple CarPlay®.

Forberedt til Apple CarPlay®.

Hvorfor undvære funktionerne i din iPhone, når du kører i din BMW, når nu du kan fortsætte som hidtil? Med forberedelsen til Apple CarPlay® har du fjernadgang til telefoni og apps såsom iMessage, WhatsApp, TuneIn, Spotify og Apple Music. Med stemmestyringsknappen på rattet får du direkte adgang til Siri, Apples assistentfunktion.

BMW M135i xDRIVE TEKNISKE SPECIFIKATIONER.

Motor

Cylindre/ ventiler pr. cylinder 4 / 4
Volumen i cm³ 1.998
Slaglængde/boring i mm 94,6 / 82
Forbrændingsmotorens effekt i kW (hk) 225 (306) / 5000-6250
Max. drejningsmoment (Nm) ved omdr./min. 450 / 1800-4500
Kompressionsforhold 9,5

Præstationer

Tophastighed (km/h) 250
Acceleration (sek 0-100 km/h) 4,8

Målinger

Længde / bredde / højde 4.319 / 1.799 / 1.434
Bredde inkl. spejle (fører / passagerside) i mm 2081 (1045 / 1036)
Akselafstand i mm / Vendediameter i m 2.670 / 11,4
Ground clearance in mm 153

Vægt

Egenvægt tom i kg 1.600
Vægt maks. i kg 2.085
Tilladt nyttelast i kg 560
Tilladt akseltryk for/bag i kg 1.120 / 1.020
Bagagevolumen min.-maks. i l 380 - 1200

Hjul

Dæk for 225/40 R18 92 Y XL
Dæk bag 225/40 R18 92 Y XL
Fælgstørrelse for 8Jx18 LM
Fælgstørrelse bag 8Jx18 LM

Forbrug

Blandet kørsel i l/100 km 7,3 - 7,8
Tankindhold i liter 50

CO₂-emissioner

Blandet kørsel i g/km 167 - 178

Sammenlign model

BMW hjul og dæktilbehør, EU-dækmærke, nærbillede

BMW HJUL OG DÆK.

Vi udsætter dækkene på vores køretøjer for strenge test med op til 50 forskellige kvalitetskriterier – betydeligt mere end de standardiserede dækmærkningskrav, der forskrives i EU-lovgivningen. Her finder du oplysninger om egenskaberne ved de dæk, der anvendes af BMW.

BMW M135i xDrives brændstofforbrug og CO₂-udledning.

 • Værdierne uden parentes gælder for standardmodellen med standardgearkasse, værdier i parentes gælder for samme model, men med en anden gearkasse.

  Det anførte brændstofforbrug og CO₂-udledning er fastsat i henhold til Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EF) 715/2007 af 20. juni 2007 gældende på tidspunktet for typegodkendelsen af det pågældende køretøj. De anførte tal er baseret på et køretøj med det standardudstyr, som køretøjet leveres med, og det viste interval er baseret på de forskellige konfigurationsmuligheder (standardudstyr og ekstraudstyr). De modeller, der er afbildet, afspejler biler, der forhandles på det tyske marked. Der kan dermed forekomme afvigelser fra de beskrevne modelvarianter og det beskrevne udstyr i forhold til biler, der forhandles i Danmark. Du kan få yderligere oplysninger hos din BMW forhandler.

  * Brændstofforbruget, CO₂-udledningerne og strømforbrug er fastsat ud fra den nye WLTP-norm (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure). Registreringsafgiften er baseret på, blandt andet, bilens brændstofforbrug. Beregningen af registreringsafgiften baseres i Danmark, til og med 31. december 2020, på en korreleret værdi af det opnåede WLTP-testresultat.

  Mere information om udledninger og WLTP-kørecyklussen findes på www.bmw.dk/wltp.

  En oversigt over brændstofforbrug, CO₂-udledninger og strømforbrug for alle nye personbilmodeller fås gratis på alle salgssteder, og kan derudover ses på Trafikstyrelsens hjemmeside www.bilviden.dk.

   

  Generelle vilkår og ansvarsfraskrivelse.

  Vi tager forbehold for fejl og mangler. Vi tilstræber, at indholdet er ajour, men vi kan ikke garantere, at indholdet til enhver tid er korrekt. BMW.dk kan ikke betragtes som en komplet guide til vores produkter og ydelser.

  BMW Danmark A/S forbeholder sig retten til når som helst at foretage ændringer i priser, specifikationer og udstyr.