Den nye BMW M135i xDrive i Sapphire Black metallic set fra siden let drejet, kørende.

SPRINTEKSPERT

BMW M

Der nye BMW M135i xDrive: 306 hk, 225 kW, 450 Nm.

Mere performance, mere stil, mere køreglæde: BMW M135i xDrive kommer ikke for at måle sig med andre – men for at sætte nye standarder. Det viser dens atletiske eksteriør med markante detaljer som den M135i xDrive specifikke dobbeltnyre i mesh-design og M hækspoileren eller de to afgangsrør på 100 mm med eftertryk. Men også ude på vejene er BMW M135i xDrive toneangivende: Kombinationen af M sportsdifferentiale som standardudstyr, BMW xDrive, Steptronic-sportsgearkasse og M sportsstyretøj gør den til klassens bedste bil i forhold til manøvredygtighed og kurveegenskaber. Den selvbevidste BMW M135i xDrive er drevet af en omdrejningsvillig 4-cylindret M TwinPower Turbo-benzinmotor og leverer således toppræstationer og køredynamik på et helt nyt niveau.

Læs mere
SPRINTEKSPERTDer nye BMW M135i xDrive: 306 hk, 225 kW, 450 Nm.

UDEN FOR KONKURRENCE

BMW M135i xDrives sportslige højdepunkter.

4-cylindret M TwinPower Turbo-benzinmotor i BMW M135i xDrive med 306 hk (225 kW).

KRAFTIG MOTOR

Med en slagvolumen på kun 1.998 liter frembringer BMW M135i xDrive imponerende 306 hk (225 kW) og et højt drejningsmoment på 450 Nm. Denne betydelige ydelse skyldes kombinationen af en større turbolader,  optimeret indsugningsføring, en højtydende kølepakke samt M Performance udstødningssystem med spjældstyring.

BMW M135i xDrive i Sapphire Black metallic set fra siden let drejet, parkerende.

MAKSIMAL KØREDYNAMIK

Samspillet mellem den dobbeltladede M TwinPower Turbomotor, den hurtigt reagerende 8-trins Steptronic-sportsgearkasse, M sportsundervognen med M sportsdifferentiale som standard samt BMW xDrive giver mulighed for køredynamiske præstationer på højeste niveau.

BMW M135i xDrive interiør med M læderrat og M sportssæder.

SPORTSLIGT INTERIØR

I BMW M135i xDrives kabine venter der passagererne premium-omgivelser af særlig sportslig karakter. Sammen med M læderrattet, der er godt at holde på, forstærker de nye M sportssæder den dynamiske køreoplevelse, og det hele omgives perfekt af det diskrete lys fra de belyste interiørlister. Den centrale del af det førerorienterede cockpit udgøres af BMW Live Cockpit Professional med to store og fuldt digitale display på 10,25" – med garanti for et perfekt overblik.

BMW M135i xDrive i Sapphire Black metallic set forfra let drejet, kørende med en kvinde i forgrunden.

REN ATLETIK.

Markant, sportslig, suveræn – fra den brede front med store luftindtag og M135i xDrive specifik dobbeltnyre i mesh-design over den dynamisk svagt hældende tagsilhuet med M hækspoiler til den udtryksfulde bagende med afgangsrør på 100 mm: I samspil med det markante udstyr i M aerodynamikpakken, der er standard, er BMW M135i xDrives eksteriørdesign et udtryk for atletik og køreglæde i højeste potens.

Atletiske M sportssæder med integreret nakkestøtte i BMW M135i xDrives kabine.

ATLETISKE M SPORTSSÆDER.

På pladserne, færdig, køreglæde: Med M sportssæderne til fører og passager med perfekt ergonomi er der ikke længere nogen kurve, der er for smal, og det er heller ikke længere muligt at køre for sportsligt. Med integreret nakkestøtte og M logo er de med til at styrke det visuelle udtryk i kabinen på BMW M135i xDrive. Samtidig kommer M sportssæderne med alsidige indstillingsmuligheder, så de kan indstilles perfekt alt efter kropsbygning og anvendelsesformål.

STÅR VED SIN STÆRKE SIDE.

BMW M135i xDrives udvendige og indvendige designhøjdepunkter.

Mere „wow“ pr. sekund: BMW M135i xDrives sportslige og progressive design er som skabt til lynhurtigt at tiltrække sig opmærksomhed. Den meget markante front med store luftindtag, den fremtrædende dobbeltnyre i mesh-design og de skråtstillede adaptive LED-forlygter sikrer et markant første indtryk. Imponerende 19'' letmetalfælge fremhæver bilens atletiske karakter i kombination med den dynamiske linjeføring. Bagenden domineres af den brede bagkofanger i diffusordesign og de to store afgangsrør på 100 mm i Cerium Grey. Og interiøret i BMW M135i xDrive overbeviser lige så hurtigt: M sportssæder, belyste pyntelister og det store panorama-glastag skaber en særlig dynamisk følelse af plads og luksus.
BMW M135i xDrive i Sapphire Black metallic set forfra let drejet, kørende med en kvinde i forgrunden.
BMW M135i xDrive i Sapphire Black metallic parkerende, set fra siden i fugleperspektiv.
BMW M135i xDrive i Sapphire Black metallic set bagfra parkerende.
BMW M135i xDrive premium-interiør med belyste interiørlister.
Video om den nye BMW M135i xDrive.
BMW M135i xDrive i Sapphire Black metallic set forfra let drejet, kørende med en kvinde i forgrunden.

ET ATLETISK UDTRYK.

Smalle adaptive LED-forlygter i et skarpt design, den karakteristiske M specifikke dobbeltnyre i Cerium Grey og mesh-design samt en markant M specifik forkofanger med store luftindtag præger BMW M135i xDrives enormt sportslige front.

BMW M135i xDrive i Sapphire Black metallic parkerende, set fra siden i fugleperspektiv.

MUSKULØS STATUR.

Set fra siden er BMW M135i xDrive kendetegnet ved et lavt tyngdepunkt, kraftfulde former og skarpt optrukne vandrette linjer. Sammen med den flydende taglinje og de udtryksfulde 19'’ fælge i letmetal skaber det et gennemgående dynamisk udtryk.

BMW M135i xDrive i Sapphire Black metallic set bagfra parkerende.

EN SMUK FINALE.

Den markante forkofanger i diffusordesign skaber i samspil med de to store udstødningsrør på 100 mm i Cerium Grey, de smalle LED-baglygter og M hækspoileren en markant bagende med et imponerende selvbevidst udtryk.

BMW M135i xDrive premium-interiør med belyste interiørlister.

PREMIUM-OMGIVELSER.

I BMW M135i xDrives rummelige kabine mødes man af premium-omgivelser og en konsekvent orientering mod føreren. Eksklusivt udstyr som M sportssæderne, de belyste interiørlister eller det store panorama-glastag skaber en åben og sportsligt eksklusiv atmosfære. Denne særlige kabineoplevelse afrundes af innovative teknologier som BMW Live Cockpit Professional eller BMW Intelligent Personal Assistant.

Video om den nye BMW M135i xDrive.