USYNLIGE CO-DRIVERE.

Assistentsystemer fra BMW ConnectedDrive i BMW M2 Coupé.

I en M model er fokus altid på ren køreglæde. Alt andet kan uddelegeres. Intelligente systemer såsom Driving Assistant og vejstribealarmen holder øje med potentielle farer. Og navigationssystemet Professional gør det let at finde rundt, også uden for racerbanen. Bakkameraet gør det lettere at parkere og manøvrere med bilen.

NAVIGATIONSSYSTEM PROFESSIONAL.

Navigationssystemet Professional inkl. håndfri samtalefunktion, USB-indgang, 8,8" LCD-farvedisplay og radio BMW Professional med dvd-afspiller leveres med 3D-kortvisning og 20 GB indbygget hukommelse. Systemet betjenes intuitivt via iDrive Touch-controlleren eller touch-skærmen. Kortopdateringer er gratis hos din i tre år.

  • iDrive Touch-controller

    iDrive Touch-controlleren (en del af navigationssystem Professional) sikrer intuitiv og komfortabel betjening af iDrive-systemet. Overfladen på controlleren er en touchpad, som giver brugeren mulighed for at indtaste adresser til navigationssystemet ved simpelthen af skrive med fingeren. Teksten vises i bilens kontroldisplay.

DRIVING ASSISTANT.

Sikkerhedsudstyret Driving Assistant gør dig opmærksom ved utilsigtede vognbaneskift eller påkørselsrisiko og bremser automatisk i nødstilfælde.

Vejstribealarm.

Vejstribealarmen holder øje med vejstriberne og advarer dig med en let vibration i rattet, hvis bilen utilsigtet er på vej over i en anden vognbane ved hastigheder over 70 km/t. Hvis blinklyset er aktiveret, og vognbaneskiftet er tilsigtet, udebliver advarslen naturligvis.

Påkørselsalarm.

Afstandsalarmen med City-bremsefunktion holder øje med bilerne, mens fodgængeralarmen med City-bremsefunktion passer på fodgængerne. Hvis en forankørende bil bremser hårdt, reagerer din BMW øjeblikkeligt, når afstandsalarmen er aktiveret. Bilen advarer dig først med et advarselssymbol, dernæst med et blinkende symbol og et alarmsignal, og ved hastigheder op til maks. 60 km/t reagerer bilen i sidste instans automatisk ved at bremse let ned.

Fodgængeralarm.

Fodgængeralarmen arbejder ved hastigheder mellem 10 og 60 km/t og advarer dig ved akut fare. Når systemet advarer om en mulig kollision, sættes også bremserne i højeste beredskab, så reaktionstiden forkortes. I yderste konsekvens bremser systemet automatisk. Systemet kan have begrænset effekt i mørke og i tåget vejr.

BAKKAMERA.

BAKKAMERA.

Bakkameraet giver dig overblik over området bag ved bilen, når du bakker med maks. 15 km/t, fx ved parkering. Bakkameraet viser området bag ved bilen i kontroldisplayet. De interaktive sporlinjer viser afstande og vendediameter, og eventuelle forhindringer farvemarkeres.

  • Brændstofforbrug og CO2-udledning for BMW M2 Coupé:

    Brændstofforbrug i km/liter (blandet kørsel): 11,8 til 12,6

    CO2-udledning i g/km (blandet kørsel): 185 til 199

    Yderligere oplysninger om det officielle brændstofforbrug og den officielle CO2-udledning for nye personbiler fås på adressen www.hvorlangtpaaliteren.dk.