STÆRK OG KOMPAKT.

BMW M2 Coupé: Design.

STÆRK OG KOMPAKT.

BMW M2 Coupé: Design.

Den eneste M model i denne bilklasse. Modellen er sprængfyldt med pulserende energi og i enhver henseende tro mod sin oprindelse i motorsporten. BMW M2 Coupé udstråler kraft og dynamik fra inderst til yderst. Det er en bil, som er bygget til at prøve grænser af. Født på racerbanen, i sit rette element overalt.

STÆRK OG KOMPAKT.BMW M2 Coupé: Design.

Den eneste M model i denne bilklasse. Modellen er sprængfyldt med pulserende energi og i enhver henseende tro mod sin oprindelse i motorsporten. BMW M2 Coupé udstråler kraft og dynamik fra inderst til yderst. Det er en bil, som er bygget til at prøve grænser af. Født på racerbanen, i sit rette element overalt.

Læs mere

UDVENDIGT DESIGN.

En kompakt bil, der er perfekt til hurtige accelerationer og høj fart i svingene – BMW M2 Coupé udstråler stort kraftoverskud, dynamik og præcision ned til den mindste detalje. Store luftindtag i frontskørtet leverer den nødvendige køling til den stærke M motor. Bilens atletiske coupélinje starter ved motorhjelmen, der emmer af sportslig dynamik og ser ekstremt potent ud, ikke mindst set fra siden. Air Curtain-elementerne og M bagspoileren bidrager begge til den imponerende aerodynamik. Den klassiske M kølergril med dobbeltribber og klassisk M luftindtag i sideskærmene giver BMW M2 Coupé endnu større sporty overskud. Full LED-forlygternes imponerende lygtekraft sikrer et suverænt look om dagen og en perfekt oplyst vejbane om natten.

Den præcise bagaksel i letvægtskonstruktion og ekstra brede dæk giver bilen en bred sporvidde og et solid vejgreb. Full LED-baglygternes progressive design forstærker bagendens stærke design. En diffusor i bagskørtet med to integrerede afgangsrør runder det dynamiske look af.

INDVENDIGT DESIGN.

Kabinen i BMW M2 Coupé byder bilens fører og forsædepassager velkommen med sportssæder betrukket med sort Dakota-læder. Alle sæder har et præget M logo under nakkestøtterne samt kontrastsyninger i Polar Blue. Den elegante, matte instrumentgruppe med Black Panel-teknologi imponerer: Så snart tændingsnøglen drejes, toner alle relevante instrumenter frem. Interiørlisterne af rå kulfiber, M læderrattet og de to instrumenture med røde visere understreger bilens sporty natur. Udstyr som den antracitgrå BMW Individual-loftsbeklædning eller M sikkerhedsselerne med detaljer i M farverne* vævet ind i selve selen (ekstraudstyr) forstærker det unikke udtryk.

*Forventet lancering i fjerde kvartal 2017

19-TOMMER M DOBBELTEGERFÆLGE 437 M.

19-TOMMER M DOBBELTEGERFÆLGE 437 M.

19-tommer M dobbeltegerfælg 437 M med Run Flat-teknologi og forskellige dækstørrelser, glansdrejet, smedet, sort: 9J x 19, 245/35 R 19 på forakslen, 10J x 19, 265/35 R 19 på bagakslen.

BMW M PERFORMANCE-TILBEHØR.

BMW M er kendetegnet ved suveræn køredynamik, innovative teknologier og årtiers erfaring inden for motorsporten. Tilbehøret fra BMW M Performance overfører viden og knowhow fra racerbanen direkte til din BMW. Med eftermonteringskomponenter fra områderne aerodynamik, motor og førerplads kan du trimme din BMW M2 Coupé til kompromisløs sportslighed.

Læs mere

Udstødningsanlæg.

Lyden af lidenskab. Udstødningsanlægget forstærker lyden fra bilens 6-cylindrede motor til en unik lydoplevelse. Selve udstødningen er fremstillet af ekstra vejrbestandigt rustfrit stål.
Læs mere

Afgangsrør i kulfiber.

BMW M Performance-afgangsrøret i kulfiber forstærker bilens individuelle karakter. Det termisk afkoblede afgangsrør sikrer tårnhøj kvalitet, og det prægede M logo understreger bilens sportslighed. Kun i kombination med en BMW M Performance-udstødning. Fås også i titanium.
Læs mere

Bagspoiler i kulfiber.

Dynamik i sin smukkeste form: Bagspoileren er fremstillet i 100 % kulfiber. Det stilsikre og dynamiske design fremhæver bagendens i forvejen sportslige og maskuline karakter.
Læs mere
  • Brændstofforbrug og CO2-udledning for BMW M2 Coupé:

    Brændstofforbrug i km/liter (blandet kørsel): 11,8 til 12,6

    CO2-udledning i g/km (blandet kørsel): 185 til 199

    Yderligere oplysninger om det officielle brændstofforbrug og den officielle CO2-udledning for nye personbiler fås på adressen www.hvorlangtpaaliteren.dk.