STÆRK OG KOMPAKT.

BMW M2 Coupé: Design.

STÆRK OG KOMPAKT.

BMW M2 Coupé: Design.

Den eneste M model i denne bilklasse. Modellen er sprængfyldt med pulserende energi og i enhver henseende tro mod sin oprindelse i motorsporten. BMW M2 Coupé udstråler kraft og dynamik fra inderst til yderst. Det er en bil, som er bygget til at prøve grænser af. Født på racerbanen, i sit rette element overalt.

STÆRK OG KOMPAKT.BMW M2 Coupé: Design.

Den eneste M model i denne bilklasse. Modellen er sprængfyldt med pulserende energi og i enhver henseende tro mod sin oprindelse i motorsporten. BMW M2 Coupé udstråler kraft og dynamik fra inderst til yderst. Det er en bil, som er bygget til at prøve grænser af. Født på racerbanen, i sit rette element overalt.

UDVENDIGT DESIGN.

En kompakt bil, der er som skabt til hurtig acceleration og høj fart gennem svingene – BMW M2 Coupé begejstrer med overlegne kræfter, dynamik og præcision, uanset hvad vejen måtte byde på. Store luftindtag i frontskørtet sikrer, at den potente M motor får al den køleluft, den har brug for. Motorhjelmen er startskuddet til den sportslige coupélinje, som giver bilen sit dynamiske design og en profil, der fremhæver det muskuløse formsprog. Air Curtain og M bagspoileren optimerer den fremragende aerodynamik. Samtidig signalerer den klassiske M dobbeltnyre med dobbeltribber og M luftindtagselementerne i forskærmen endnu mere sport.


Den præcise letvægtsbagaksel og ekstra brede dæk giver bilen en stor sporvidde, som får bilen til at ligge endnu bedre på vejen. Diffusorelementet i bagkofangeren, der også huser to integrerede dobbelte afgangsrør, runder den dynamiske totaloplevelse af.

BMW M2 COUPÉ PÅ FILM

BMW M2 Coupé spiller med motorsportsmusklerne.

INDVENDIGT DESIGN.

Kabinen i BMW M2 Coupé modtager chaufføren og co-driveren med sportssæder med sort Dakota-læder. Alle sæder har et præget M logo under nakkestøtterne samt polarblå kontrastsyninger. Betjeningselementerne er konsekvent orienteret ind mod førerpladsen og giver således hurtig og præcis adgang til betjening af de vigtigste funktioner. Interiørlisterne i åbenporet kulfiber, M læderrattet og de to runde instrumenter med røde visere udsender ligeledes sportslige signaler. Talrige detaljer såsom fx den antracitgrå loftsbeklædning fra BMW Individual er med til at løfte det sportslige design til nye højder.

19-TOMMER M DOBBELTEGERFÆLGE 437 M.

19-TOMMER M DOBBELTEGERFÆLGE 437 M.

19-tommer M dobbeltegerfælg 437 M med Run Flat-teknologi og forskellige dækstørrelser, glansdrejet, smedet, sort: 9J x 19, 245/35 Z R 19 (93Y) på forakslen, 10J x 19, 265/35 Z R 19 (98Y) på bagakslen.

BMW M PERFORMANCE-TILBEHØR.

BMW M er kendetegnet ved suveræn køredynamik, innovative teknologier og årtiers erfaring inden for motorsporten. Tilbehøret fra BMW M Performance overfører viden og knowhow fra racerbanen direkte til din BMW. Med eftermonteringskomponenter fra områderne aerodynamik, motor og førerplads kan du trimme din BMW M2 Coupé til kompromisløs sportslighed.

Udstødningsanlæg.

Lyden af lidenskab. Udstødningsanlægget forstærker lyden fra bilens 6-cylindrede motor til en unik lydoplevelse. Selve udstødningen er fremstillet af ekstra vejrbestandigt rustfrit stål.

Afgangsrør i kulfiber.

BMW M Performance-afgangsrøret i kulfiber forstærker bilens individuelle karakter. Det termisk afkoblede afgangsrør sikrer tårnhøj kvalitet, og det prægede M logo understreger bilens sportslighed. Kun i kombination med en BMW M Performance-udstødning. Fås også i titanium.

Bagspoiler i kulfiber.

Dynamik i sin smukkeste form: Bagspoileren er fremstillet i 100 % kulfiber. Det stilsikre og dynamiske design fremhæver bagendens i forvejen sportslige og maskuline karakter.

BMW dobbeltnyre, sort.

Et udtryk, der gør et varigt indtryk. Pyntegitteret i sort højglans giver bilen et beslutsomt og ekstremt sportsligt forendedesign. Den skinnende sorte ramme får åbningen til at fremstå endnu større og endnu mere markant.

Alcantararat II.

Motorsport til gadebrug. Ratkransen i lækkert Alcantara sikrer et godt greb uanset temperatur, og uanset hvor sportsligt det måtte gå for sig. Race Displayet med moderne OLED-teknologi og de tofarvede LED-gearskifteindikatorer på begge sider af displayet rykker motorsporten ind i hverdagen.

Indbyggede knapper ved tommelhvilerne lader dig vælge mellem programmerne Race, Sport og EfficientDynamics. Stopuret (i Race-programmet med 1/100-sekundvisning) og G-måleren til længde- og tværacceleration leverer motorsportsrelevante data om kørslen. Du har mulighed for at gemme op til 50 omgangstider og topværdier for hastighed og længde- og tværacceleration. Detaljer i åbenporet kulfiber bidrager med et unikt og sportsligt look.

Kulfiberdetalje til gearvælger.

Innovativt og unikt design i åbenporet kulfiber. Denne nyt teknologi formidler den direkte kontakt til hightech-materialet kulfiber. Med firefarvet BMW M logo. Eksklusiv motorsport, du kan røre ved.
  • Brændstofforbrug og CO2-udledning for BMW M2 Coupé:
    Brændstofforbrug i km/liter (blandet kørsel): 11,8 til 12,7
    CO2-udledning i g/km (blandet kørsel): 185 til 199.