GØR KORT PROCES MED SKARPE SVING.

BMW M2 Coupé: Køredynamik og effektivitet.

GØR KORT PROCES MED SKARPE SVING.

BMW M2 Coupé: Køredynamik og effektivitet.

Bygget til spontan acceleration og hurtige sving. En ekstrem køreoplevelse, som efterlader et varigt indtryk. Med suveræn smidighed og dynamik og en markant lydkulisse, som gør BMW M2 Coupé til en ægte M model. Som ekstraudstyr med 7-trins M dobbeltkoblingsgearkasse til ekstra hurtige gearskift. Med M kompoundbremser, der er udviklet til at tåle ekstremt høje belastninger. Aktivt M differentiale til maksimal stabilitet og vejgreb er standardudstyr. Det er en bil, der dominerer hver eneste kilometer.

GØR KORT PROCES MED SKARPE SVING.BMW M2 Coupé: Køredynamik og effektivitet.

Bygget til spontan acceleration og hurtige sving. En ekstrem køreoplevelse, som efterlader et varigt indtryk. Med suveræn smidighed og dynamik og en markant lydkulisse, som gør BMW M2 Coupé til en ægte M model. Som ekstraudstyr med 7-trins M dobbeltkoblingsgearkasse til ekstra hurtige gearskift. Med M kompoundbremser, der er udviklet til at tåle ekstremt høje belastninger. Aktivt M differentiale til maksimal stabilitet og vejgreb er standardudstyr. Det er en bil, der dominerer hver eneste kilometer.

GEARKASSER.

6-trins M gearkasse.

Den manuelle 6-trins M gearkasse er designet til at være både let og kompakt. Indvendigt i gearkassen sikrer nye kulfiberforinger i synkroniseringsringene højere komfort ved gearskift, og et tørsumpsmøringssystem sikrer en mere effektiv olieforsyning.

7-trins M DKG med Drivelogic.

Skift gear uden at miste fremdrift, uden at bruge koblingen og uden at miste fart: 7-trins M dobbeltkoblingsgearkassen med Drivelogic. Gearene kan skiftes automatisk eller manuelt ved hjælp af gearskiftekontakter på rattet eller via gearvælgeren. Launch Control sikrer maksimal acceleration fra stående start.

M AFGANGSRØR

M AFGANGSRØR

Den klassiske M udstødning med to dobbelte afgangsrør har et lavt modtryk, som optimerer M motorens ydelse og miljøvenlighed. Elektronisk styrede udstødningsspjæld trimmer den karakteristisk sportslige lyd til perfektion.

AKTIVT M DIFFERENTIALE.

Det aktive M differentiale med variabel momentfordeling optimerer vejgrebet og kørestabiliteten ved dynamiske retningsskift og acceleration ud af svinget, ved høj hastighed i sving samt på forskellige vejunderlag, endda på sne, grus og is. Selv ved ekstreme tværaccelerationer er differentialet garant for præcise køreegenskaber. Den permanente, trinløse differentialespærre sikrer mere harmoniske køreegenskaber og gør det således lettere at kontrollere bilen i ekstreme situationer.

 

Traktionsoptimeringen sker via en elektronisk styret lamelspærre, som reducerer forskellene i omdrejningshastighed mellem baghjulene. Systemet, der har rødder i motorsporten, er via en elektronisk styreenhed koblet sammen med Dynamic Stability Control (DSC) og kan således proaktivt dosere spærremomentet trinløst mellem 0 og 100 % afhængigt af forholdene, hvorved selv ganske små forskelle i drejningsmoment mellem de drivende hjul kan neutraliseres – uden at dette medfører en tendens til understyring. På denne måde sikrer det aktive M differentiale et optimalt vejgreb samt præcis sporing og perfekte køreegenskaber, idet motorens trækkraft konverteres til fremdrift nærmest helt tabsfrit.

MOTORSPORTSKARAKTER.

Uimodståelig dynamik, begejstrende smidighed, præcise køreegenskaber: Det er tre kvaliteter, som er uløseligt knyttet til M modellerne. Køreglæden i BMW M2 Coupé udspringer af højtudviklet teknologi, som er testet under de mest krævende forhold, man kan tænke sig. Bilen er altid klar til den perfekte sprint og har altid det bedst mulige vejgreb. Centrale komponenter er optimeret til at blive brugt under motorsportslignende forhold og testet til maksimal ydeevne. DSC med M Dynamic-funktion, den elektriske servostyring med M specifik Servotronic og letvægtskonceptet på for- og bagakslen gør dette spændende bilkoncept komplet.

 • I sit es på racerbanen

  Belastningen på racerbanen i form af kraftig længde- og tværacceleration stiller store krav til olieforsyningen. Ingeniørerne fra BMW M GmbH besidder masser af motorsportsknowhow og ved også, hvordan man konstruerer en olieforsyning, der virker både på racerbanen og i hverdagen.

 • M Dynamic Mode

  M Dynamic Mode er en underfunktion til Dynamic Stability Control (DSC), som tillader en vis mængde hjulspin, hvorved køredynamikken får et markant løft. Hvor DSC modvirker understyring og overstyring, giver M Dynamic Mode mulighed for at udforske bilens fulde køredynamiske potentiale. Dog er der stadig adgang til hjælpen fra DSC-systemet.

 • M Servotronic

  M Servotronic tilpasser mængden af servohjælp til hastigheden og sikrer, at styreresponsen er direkte og præcis ved selv høj fart. Systemet sikrer høj styrekomfort ved at minimere de kræfter, der behøves for at dreje rattet, så parkering, manøvrering og kørsel på snævre og snoede veje altid foregår med maksimal smidighed.

M KOMPOUNDBREMSER.

M KOMPOUNDBREMSER.

Takket være brugen af forskellige materialer opnår M kompoundbremserne imponerende decelerationsværdier, samtidig med at de er ekstremt stabile og slidstærke. De vejer også mindre, hvilket har en positiv effekt på dynamikken og accelerationen. De højtydende M bremser kendes på de metalblå kalibre med M signatur.

INTELLIGENT LETVÆGTSKONSTRUKTION.

Letvægtsforaksel.

Ved at reducere den ikke-affjedrede masse sikrer letvægtsforakslen øget køredynamik, bedre vejgreb og højere affjedringskomfort. Den optimerer også vægtfordelingen på akslerne, hvilket sikrer neutrale køreegenskaber og bedre kontrol i vanskelige situationer.

Letvægtsbagaksel.

Letvægtsbagakslen bidrager til at sænke bilens totalvægt, den sikrer større smidighed, bedre dynamik og kraftigere acceleration. Samtidig sikrer reduktionen af ikke-affjedrede masser optimeret vejgreb og affjedringskomfort.

BMW EFFICIENTDYNAMICS-TEKNOLOGIER.

BMW EFFICIENTDYNAMICS-TEKNOLOGIER.

Få mere ud af hver eneste liter brændstof med BMW EfficientDynamics: Højere ydelse, bedre effektivitet og en større køreoplevelse. Tekniske innovationer sænker brændstofforbruget, samtidig med at de skruer op for køreglæden, så du kan opleve den begejstrende køredynamik i alle vores biler.

 • Brændstofforbrug og CO2-udledning for BMW M2 Coupé:

  Brændstofforbrug i km/liter (blandet kørsel): 11,8 til 12,6

  CO2-udledning i g/km (blandet kørsel): 185 til 199

  Yderligere oplysninger om det officielle brændstofforbrug og den officielle CO2-udledning for nye personbiler fås på adressen www.hvorlangtpaaliteren.dk.