DEN HELT NYE BMW M2 COUPÉ.

Din nye passionsopsparing.

DEN HELT NYE BMW M2 COUPÉ.

Din nye passionsopsparing.

Den helt nye BMW M2 Coupé. Din nye passionsopsparing.

Ydelse i hk (kW) ved omdr./min.

370 (272)/6.500

Maks. drejningsmoment (Nm) ved omdr./min.

465/1.400-5.560

Acceleration 0-100 km/t i sek.

4,5 (4,3 med 7-trins M DKG med Drivelogic (ekstraudstyr))

Tophastighed i km/t

250 (270 med M Driver's Package)

Designet og udviklingen af BMW M2 Coupé har rødder langt tilbage i BMW M GmbH-historien. Modellen forener suveræn ydelse og klassisk baghjulstræk med den præcision og dynamik, der kendetegner M modellerne. Karakteristiske for- og bagkofangere optimerer lufttilførslen og aerodynamikken. Den sportsligt konfigurerede undervogn og en kraftfuld 6-cylindret M TwinPower Turbo-benzinrækkemotor leverer begejstrende performance.

UDSTYR.

Download oversigter for BMW standardudstyr og prislister for BMW ekstraudstyr på nedenstående links.

KØREDYNAMIK OG EFFEKTIVITET.

Manuel 6-trins M gearkasse eller M dobbeltkoblingsgearkasse med Drivelogic, aktivt M differentiale og spontan acceleration med op til 500 Nm moment – sådan ser værdierne for en toptrimmet sportsvogn ud, og det er helt i tråd med traditionerne hos BMW M GmbH.

Motorsportskarakter.

Køreglæden i BMW M2 Coupé udspringer af højtudviklet teknologi, som er testet under de mest krævende forhold, man kan tænke sig. Resultatet er en autentisk køreoplevelse, som kun en M model kan byde på. Med en vægtfordeling tæt på de ideelle 50/50, en fantastisk undervogn og et udstyrsniveau, der er inspireret af motorsporten.

7-trins M DKG med Drivelogic.

Skift gear uden at miste fremdrift, uden at bruge koblingen og uden at miste fart: 7-trins M dobbeltkoblingsgearkassen med Drivelogic. Gearene kan skiftes automatisk eller manuelt ved hjælp af gearskiftekontakter på rattet eller via gearvælgeren. Launch Control sikrer maksimal acceleration fra stående start.

Aktivt M differentiale.

Det aktive M differentiale optimerer vejgrebet og stabiliteten ved vognbaneskift, når du accelererer ud af et sving eller kører gennem svinget med høj fart og på skiftende vejunderlag. Vejgrebet optimeres ved hjælp af en elektronisk styret enhed, der reducerer forskellen i omdrejninger mellem baghjulene.

M kompoundbremser.

Takket være brugen af forskellige materialer opnår M kompoundbremserne imponerende decelerationsværdier, samtidig med at de er ekstremt stabile og slidstærke. De vejer også mindre, hvilket har en positiv effekt på dynamikken og accelerationen. De højtydende M bremser kendes på de metalblå kalibre med M signatur.

NÅR FOR MEGET PASSER HELT PERFEKT.

BMW-M.com – Verdens mest potente bogstav har fået en ny hjemmeside.

DESIGN.

BMW M2 Coupés design emmer af kraft og dynamik. Den sportslige coupélinje, de muskuløse former og førerpladsen med autentiske motorsportsdetaljer præger bilens dynamiske fremtoning.

  • Brændstofforbrug og CO2-udledning for BMW M2 Coupé:

    Brændstofforbrug i km/liter (blandet kørsel): 11,8 til 12,6

    CO2-udledning i g/km (blandet kørsel): 185 til 199

    Yderligere oplysninger om det officielle brændstofforbrug og den officielle CO2-udledning for nye personbiler fås på adressen www.hvorlangtpaaliteren.dk.