DEN HELT NYE BMW M2 COUPÉ.

Din nye passionsopsparing.

DEN HELT NYE BMW M2 COUPÉ.

Din nye passionsopsparing.

Den helt nye BMW M2 Coupé. Din nye passionsopsparing.

Ydelse i hk (kW) ved omdr./min.

370 (272)/6.500

Maks. drejningsmoment (Nm) ved omdr./min.

465/1.400-5.560

Acceleration 0-100 km/t i sek.

4,5 (4,3 med 7-trins M DKG med Drivelogic (ekstraudstyr))

Tophastighed i km/t

250 (270 med M Driver's Package)

Designet og udviklingen af BMW M2 Coupé har rødder langt tilbage i BMW M GmbH-historien. Modellen forener suveræn ydelse og klassisk baghjulstræk med den præcision og dynamik, der kendetegner M modellerne. Karakteristiske for- og bagkofangere optimerer lufttilførslen og aerodynamikken. Den sportsligt konfigurerede undervogn og en kraftfuld 6-cylindret M TwinPower Turbo-benzinrækkemotor leverer begejstrende performance.

KØREDYNAMIK OG EFFEKTIVITET.

Manuel 6-trins M gearkasse eller M dobbeltkoblingsgearkasse med Drivelogic, aktivt M differentiale og spontan acceleration med op til 500 Nm moment – sådan ser værdierne for en toptrimmet sportsvogn ud, og det er helt i tråd med traditionerne hos BMW M GmbH.

Motorsportskarakter.

Køreglæden i BMW M2 Coupé udspringer af højtudviklet teknologi, som er testet under de mest krævende forhold, man kan tænke sig. Resultatet er en autentisk køreoplevelse, som kun en M model kan byde på. Med en vægtfordeling tæt på de ideelle 50/50, en fantastisk undervogn og et udstyrsniveau, der er inspireret af motorsporten.

7-trins M DKG med Drivelogic.

Skift gear uden at bryde kraftoverførslen, uden at koble ud og uden at slippe speederen. 7-trins M dobbeltkoblingsgearkassen med Drivelogic gør det muligt. Geartrinene kan skiftes en fuldautomatisk eller manuelt via enten gearskiftekontakter på rattet eller med gearvælgeren. Launch Control giver dig endvidere mulighed for at opleve maksimal acceleration.

Aktivt M differentiale.

Det aktive M differentiale optimerer vejgrebet og kørestabiliteten ved retningsskift og acceleration ud af svinget, ved høj fart gennem svinget samt ved kørsel på blandede vejunderlag. Traktionsoptimeringen sker via en elektronisk styret lamelspærre, som reducerer forskellene i omdrejningshastighed mellem baghjulene.

M kompoundbremser.

Ved at anvende en række forskellige materialetyper opnår M kompoundbremserne ikke alene imponerende bremseværdier, høj slidstyrke og lang levetid, men også en lav kampvægt, som påvirker smidigheden, køredynamikken og accelerationsevnen i positiv retning. Kompoundbremseanlægget kendes på de metalblå bremsekalibre med M logo.

M POWER WORLD.

M Power World er mødestedet for alle, der deler fascinationen af verdens stærkeste bogstav.

DESIGN.

BMW M2 Coupés design emmer af kraft og dynamik. Den sportslige coupélinje, de muskuløse former og førerpladsen med autentiske motorsportsdetaljer præger bilens dynamiske fremtoning.

Brændstofforbrug og CO2-udledning for BMW M2 Coupé:
Brændstofforbrug i km/liter (blandet kørsel): 11,8 til 12,7
CO2-udledning i g/km (blandet kørsel): 185 til 199.