GRÆNSELØS KØREGLÆDE.

BMW M2 Coupé: Sikkerhed og komfort.

Når det drejer sig om aktiv og passiv sikkerhed, er der ingen plads til kompromiser. BMW M2 Coupé er udstyret med teknologier, der er klar til enhver udfordring. Samtidig sikrer det førerorienterede M cockpit, at du kan reagere lynhurtigt på racerbanen og i hverdagen, uden at gå ned på komforten. Og med de skræddersyede pakker fra BMW Service Inclusive kan du være sikker på, at bilen altid er i tiptop stand.

FØRERORIENTERET M COCKPIT.

M modellernes ergonomiske koncept omfatter også den eksklusive cockpitindretning med førerorienteret M profil. Samtlige betjeningselementer er konsekvent orienteret mod bilens fører. Fokus er her, som altid inden for motorsporten, på at give bilens fører de absolut bedste betingelser samt fuld og intuitiv kontrol over bilen.


Cockpit-feeling, perfekt sædeergonomi, knæpude, direkte adgang til alle køredynamisk relevante betjeningselementer, BMW Head-Up Display med M profil, M gearvælger og speciel M instrumentgruppe – alt sammen centrale elementer i den sportslige og ergonomiske førerorienterede koncept. M læderrattet huser gearskiftekontakter fra motorsporten, som lader dig foretage hurtige og meget komfortable gearskift.


Komfort-, kommunikations- og underholdningsfunktioner såsom fx klimaanlæg, navigation og radio styres til højre for førersædet, så forsædepassageren også har mulighed for at betjene indstillingerne. Så kan bilens fører nemlig koncentrere dig om det, der virkelig tæller – ren køreglæde.

PASSIV SIKKERHED.

En pakke med intelligente sikkerhedsforanstaltninger sørger i alle BMW modeller for målrettet at minimere skadesrisikoen i forbindelse med ulykker – og giver samtidig en god følelse af at være godt beskyttet. Ekstremt stærke og kraftigt dimensionerede strukturer samt den intelligente anvendelse af specialstål af bedste kvalitet skaber en optimalt afstivet kabinekonstruktion, som samtidig holder vægten nede.


Kollisionsenergien ledes rundt om kabinekonstruktionen til andre dele af karrosseriet, fx bundgruppen, siderammer, torpedopladen og tagkonstruktionen, og optages af deformationszonerne for og bag. Ved en sidekollision yder forstærkede strukturer i B-stolperne og vangerne, kraftige sidekollisionselementer i dørene samt stabile tværdragere under sæderne optimal beskyttelse.


Bilens forende huser forskellige teknologier, som øger fodgængerbeskyttelsen. Mellem kofangerophæng og kofangerbeklædning er der indbygget en stødabsorber, som reducerer skadesbilledet i forbindelse med en personpåkørsel. Endvidere er motorhjelmen udstyret med deformationselementer, som optager kollisionsenergien og dermed fungerer som deformationszone.

BMW SERVICE INCLUSIVE.

Med BMW Service Inclusive behøver du ikke at skænke udgifter til service og vedligeholdelse af bilen en tanke i den valgte periode. Med BMW Service Inclusive er disse ydelser og originale BMW reservedele nemlig allerede betalt. Vel at mærke ikke blot på dit lokale autoriserede BMW værksted, men på alle autoriserede BMW værksteder i ind- og udland. Hvis du tænker på at sælge din BMW, så overdrages BMW Service Inclusive-pakken automatisk til den nye ejer, og det er med til at øge gensalgsværdien af din bil. Du kan vælge mellem flere BMW Service Inclusive-pakker.


BMW Service Inclusive omfatter regelmæssige eftersyn inkl. olieservice med oliefilter og motorolie, service/udskiftning af mikrofilter, brændstoffilter, luftfilter og tændrør samt udskiftning af bremsevæske, servicetjek af bilen samt en række andre punkter iht. BMW’s servicestrategi.


Med pakken BMW Service Inclusive Plus er reparation af følgende sliddele også omfattet: Udskiftning af bremseklodser og -skiver for og bag, udskiftning af kobling (ved behov) samt udskiftning af viskerblade (ved behov, i forbindelse med olieservice). Du kan vælge Service Inclusive-aftalen med løbetider fra tre til ti år og kilometeraftaler fra 40.000 til 200.000 km.

  • Brændstofforbrug og CO2-udledning for BMW M2 Coupé:
    Brændstofforbrug i km/liter (blandet kørsel): 11,8 til 12,7
    CO2-udledning i g/km (blandet kørsel): 185 til 199