GRÆNSELØS KØREGLÆDE.

BMW M2 Coupé: Sikkerhed og komfort.

Når det drejer sig om aktiv og passiv sikkerhed, er der ingen plads til kompromiser. BMW M2 Coupé er udstyret med teknologier, der er klar til enhver udfordring. Samtidig sikrer det førerorienterede M cockpit, at du kan reagere lynhurtigt på racerbanen og i hverdagen, uden at gå ned på komforten. Og med de skræddersyede pakker fra BMW Service Inclusive kan du være sikker på, at bilen altid er i tiptop stand.

FØRERORIENTERET M COCKPIT.

M modellens ergonomikoncept omfatter et eksklusivt cockpit med M modellernes karakteristiske førerorienterede opbygning. Samtlige betjeningselementer og detaljer såsom M fodstøtten er let tilgængelige fra førerpladsen. Præcis som ved motorløb så er intuitiv kontrol over bilen samt korte reaktionstider absolutte nødvendigheder.

PASSIV SIKKERHED.

Ved at anvende nøje udvalgte materialer og en ekstremt afstivet karrosseristruktursikrer vi, at enhver BMW opfylder tårnhøje krav til passiv sikkerhed og passagerbeskyttelse ved hjælp af effektive tilbageholdelsessystemer. Bilerne er konstrueret med værdifuldt input fra crashtest foretaget af anerkendte sikkerhedsinstitutioner.

BMW SERVICE INCLUSIVE.

Med BMW Service Inclusive kan kunden vælge den ønskede dækningsperiode, hvor han eller hun ikke skal bekymre sig om udgifterne til service og vedligeholdelse af bilen. Tjenesterne omfatter: Olieskift, service af mikrofiltre, brændstoffiltre, luftfiltre og tændrør samt skift af bremsevæske, kontrol af servicepunkter og ekstra tjenester, der opfylder BMW's høje standarder.

  • Brændstofforbrug og CO2-udledning for BMW M2 Coupé:

    Brændstofforbrug i km/liter (blandet kørsel): 11,8 til 12,6

    CO2-udledning i g/km (blandet kørsel): 185 til 199

    Yderligere oplysninger om det officielle brændstofforbrug og den officielle CO2-udledning for nye personbiler fås på adressen www.hvorlangtpaaliteren.dk.