GRÆNSELØS+

BMW M

BMW M4 Cabriolet. Radikalt mere.

GRÆNSELØS+

BMW M4 Cabriolet. Radikalt mere.

GRÆNSELØS+BMW M4 Cabriolet. Radikalt mere.
BMW M

Acceleration 0-100 km/t i sek. (BMW M4 Cabriolet3)

4,6 [4,4]

Ydelse i hk (kW) ved omdr./min. (BMW M4 Cabriolet3)

431 [317]/5.500–6.500

Brændstofforbrug ved blandet kørsel i km/liter (BMW M4 Cabriolet3)

9,8–9,9 [10,4–10,5]

CO2-udledning in g/km (BMW M4 Cabriolet3)

233–230

Egenvægt (EU) i kg (BMW M4 Cabriolet3)

1.865 (1.890)

Adrenalin under åben himmel. Med ultra præcise styreegenskaber, imponerende smidighed og begejstrende dynamik. Med en motor, der på overlegen vis demonstrerer overskud. Med en vifte af teknologier, der har bevist sit værd inden for motorsporten. Og med en selvsikker stil, der ses på dit brede smil, når metalfoldetaget er nede. BMW M4 Cabriolet er essensen af ambitiøs frihed på fire hjul.

UDSTYR.

Download oversigter for BMW standardudstyr og prislister for BMW ekstraudstyr på nedenstående links.

Read more

FASCINERENDE FORMSPROG.

Design med sjæl.

BMW M4 Cabriolet inspirerer med ægte sportsappeal, en dynamisk profil og et metalfoldetag, der sikrer grænseløs køreglæde året rundt. Designhighlights omfatter også M dobbeltnyren med dobbeltribber og M4-emblem, de klassiske M grillelementer i forskærmene og de vinklede, dobbelte M afgangsrør.
Read more

Coupélinjer.

BMW M4 Cabriolet har et kraftfuldt, sporty look med sine langstrakte linjer og muskuløse skærme. Den langstrakte silhuet afsluttes med et karakteristisk og kraftfuldt bagendedesign, der emmer af overskud. Hvad enten taget er oppe eller nede.
Read more

Kraftfuldt forendedesign.

BMW M4 Cabriolets fremadstormende forendes dybsort skinnende dobbeltnyre med M typiske dobbeltribber og voluminøse luftindsugningsåbninger flankeres af full LED-forlygter. Lygternes filigrane design og imponerende klarhed sikrer et beslutsomt udtryk om dagen og perfekt oplysning af vejen forude om natten.
Read more

Karakteristisk bagendedesign.

De muskuløse skærme er udtryk for de potente kræfter, der lurer lige under overfladen på BMW M4 Cabriolet. Nydesignede diodebaglygter sender signaler om robusthed og tyngde, hvad enten de er tændte eller slukkede. M diffusoren og de vinklede M afgangsrør er det perfekte match til bagskørtet med de karakteristiske luftafgange.
Read more

Aerodynamiske elementer.

De to lodrette indsugninger til Air Curtain-elementerne og de klassiske M grillelementer i forskærmene med integreret Air Breather-teknologi reducerer mængden af luftmodstand omkring hjulkasserne. Det er med til at optimere bilens aerodynamiske performance og samtidig sende pulsen i vejret.
Read more

Metalfoldetag.

Så snart metalfoldetaget er kørt på plads i kalecheboksen efter ca. 20 sekunder og ved hastigheder op til 18 km/t, mærker du den helt unikke og intense køreglæde, som du kun finder i en åben bil. Med taget på plads over dig skifter profilen karakter i retning af et coupélignende design, hvor sikkerheden får et ekstra nøk opad, og hvor lydniveauet i kabinen er mere behageligt ved meget høje hastigheder.
Read more

Full LED-lygteteknologi.

Alle lygtefunktioner i baglygten varetages ligeledes af lysdioder. Lygtens langstrakte L-form med det ubrudte design skaber en harmonisk overgang til bagklappen og fremhæver det detaljeorienterede design.
Read more

M COMPETITION-PAKKE.

Rendyrkede racing-oplevelser: M Competition-pakken til BMW M4 Cabriolet leverer endnu bedre performance takket være optimeret motorydelse, en specialkonfigureret adaptiv M undervogn, ny kalibrering af Dynamic Stability Control (DSC), det aktive M differentiale og 20-tommer M letmetalfælge med forskellige dækstørrelser for og bag.

Ydelsen fra den 6-cylindrede M TwinPower Turbo-benzinmotor er øget til 450 hk (331 kW). M sportsudstødningen leverer en ekstremt kraftfuld og karakteristisk motorlyd med gåsehudsgaranti. På racerbanen og i hverdagen sikrer den specialudviklede adaptive M undervogn og de ekstremt sportslige styreegenskaber, at bilen lystrer dit mindste vink med knivskarp præcision. M sikkerhedsselerne yder den bedst mulige beskyttelse og er udført med flotte M striber.

M Competition-pakken tilfører det udvendige design eksklusive, smedede og højglansdrejede 20-tommer M stjerneegerfælge 666 M med forskellige dækstørrelser. Bilens sporty stil fremhæves med BMW Individual Shadow Line, som på denne model også omfatter sort højglans på dobbeltnyren, luftindtagene i forskærmen samt modelemblemet og rundes af med mørkforkromede afgangsrør.

GRÆNSELØS KØREGLÆDE.

BMW M

GRÆNSELØS KØREGLÆDE.

Der venter dig adrenalinpumpende øjeblikke af intens skønhed, når du jagter solen bag rattet i BMW M4 Cabriolet. Dels takket være motorens 431 hk, som leverer kræfterne i præcist afmålte doser, og dels takket være de mange teknologier, der er overført fra motorsporten, fx det aktive M differentiale og M Servotronic. Det giver dig mulighed for altid at reagere med maksimal præcision og teknisk perfektion, så du kan presse sig selv helt til grænsen. Og sende din puls i vejret.

Read more

6-CYLINDRET M TWIN POWER TURBO-BENZINRÆKKEMOTOR.

Den 3,0-liters 6-cylindrede M TwinPower Turbo-benzinrækkemotor kombinerer det bedste fra to verdener: Højomdrejningsteknologi med op til 7.600 omdr./min. og suveræn kraftudvikling med et maksimalt drejningsmoment på 550 Nm. Biturbo, direkte brændstofindsprøjtning og typisk M fintuning sikrer, at motoren reagerer spontant på selv den mindste berøring af speederen og med entusiastisk fremdrift og masser af moment. Talrige innovationer såsom en konstruktion uden foringer eller en smedet krumtapaksel i letvægtsudførelse fortsætter det intelligente letvægtskoncept, forbedrer bilens dynamik og acceleration, sænker forbruget og medvirker til at optimere vægtfordelingen, der nærmer sig ideelle 50/50. Belønningen får du i form af uhørt køredynamik med et imponerende lydspor fra den fantastiske M motor.

Brændstofforbrug og CO2-udledning.

 • Værdierne uden parentes gælder for standardmodellen med standardgearkasse, værdier i parentes gælder for samme model, men med en anden gearkasse.

  (1) Værdierne er gældende frem til 15. april 2018. Få mere at vide hos din BMW forhandler.

  Det anførte brændstofforbrug og CO2-udledningen er fastsat i henhold til Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EF) 715/2007 af 20. juni 2007 gældende på tidspunktet for typegodkendelsen af det pågældende køretøj. De anførte tal er baseret på et køretøj med det standardudstyr, som køretøjet leveres med på det tyske marked, og det viste interval er baseret på de forskellige størrelser af valgte fælge og dæk. De modeller, udstyrsvarianter og konfigurationsmuligheder (standardudstyr og ekstraudstyr), der er afbildet, afspejler de biler, der forhandles på det tyske marked. I andre EU-lande kan der forekomme afvigelser fra de beskrevne modelvarianter og det beskrevne udstyr. Du kan få yderligere oplysninger hos din BMW forhandler. Vi tager forbehold for ændringer i konstruktion og udstyr samt trykfejl i dette katalog. Med forbehold for trykfejl. Der er ikke taget højde for markedsspecifikt udstyr.

  Værdierne ved køretøjer med fodnoten (2) er foreløbige.

  Brændstofforbruget og CO2-udledningerne for køretøjer mærket med (3) er fastsat ud fra den nye WLTP-norm (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure) og er herefter omkonverteret til de tilsvarende værdier under NEDC-normen (New European Driving Cycle) for at sikre sammenlignelighed mellem køretøjer. Såfremt afgifter og beskatning af køretøjet er baseret på CO2-udledningen, kan der være afvigelse mellem den her angivne CO2-udledning for disse køretøjer og CO2-udledningen anvendt til beregning af beskatning og afgifter som følge af national lovgivning.

  Få mere at vide om udledninger og WLTP-kørecyklussen på www.bmw.dk/wltp.

  En oversigt over brændstoføkonomi, CO2-emissioner og strømforbrug med tal for alle nye personbilmodeller fås gratis på alle salgssteder og kan derudover ses på Trafikstyrelsens hjemmeside www.bilviden.dk.

   

  Generelle vilkår og ansvarsfraskrivelse.

  Vi tager forbehold for fejl og mangler. Vi tilstræber, at indholdet er ajour, men vi kan ikke garantere, at indholdet til enhver tid er korrekt. BMW.dk kan ikke betragtes som en komplet guide til vores produkter og ydelser.

  BMW Danmark A/S forbeholder sig retten til når som helst at foretage ændringer i specifikationer og udstyr. Vi giver ikke garanti eller hæfter for nøjagtigheden for informationer på BMW.dk.