FASCINATION+

BMW M

Designet af BMW M4 Cabriolet.

FASCINATION+

Designet af BMW M4 Cabriolet.

FASCINATION+Designet af BMW M4 Cabriolet.

BMW M4 Cabriolet viser sig altid som en high performance sportsvogn med mulighed for åben køreglæde. Det kraftfulde forendedesign og den lange motorhjelm med powerdome føjer udtryksfuld dynamik til den sporty profil. I kabinen dominerer det sportslige udtryk. Det førerorienterede cockpit er opbygget med runde instrumenter i bedste motorsportsstil og med perfekt grafik. Her finder du de perfekte forhold til folde taget tilbage og bare nyde glæden ved at køre under åben himmel.

Læs mere
BMW M

FASCINERENDE FORMSPROG.

Design med sjæl.

BMW M4 Cabriolet inspirerer med ægte sportsappeal, en dynamisk profil og et metalfoldetag, der sikrer grænseløs køreglæde året rundt. Designhighlights omfatter også M dobbeltnyren med dobbeltribber og M4-emblem, de klassiske M grillelementer i forskærmene og de vinklede, dobbelte M afgangsrør.
Læs mere

Coupélinjer.

BMW M4 Cabriolet har et kraftfuldt, sporty look med sine langstrakte linjer og muskuløse skærme. Den langstrakte silhuet afsluttes med et karakteristisk og kraftfuldt bagendedesign, der emmer af overskud. Hvad enten taget er oppe eller nede.
Læs mere

Kraftfuldt forendedesign.

BMW M4 Cabriolets fremadstormende forendes dybsort skinnende dobbeltnyre med M typiske dobbeltribber og voluminøse luftindsugningsåbninger flankeres af full LED-forlygter. Lygternes filigrane design og imponerende klarhed sikrer et beslutsomt udtryk om dagen og perfekt oplysning af vejen forude om natten.
Læs mere

Karakteristisk bagendedesign.

De muskuløse skærme er udtryk for de potente kræfter, der lurer lige under overfladen på BMW M4 Cabriolet. Nydesignede diodebaglygter sender signaler om robusthed og tyngde, hvad enten de er tændte eller slukkede. M diffusoren og de vinklede M afgangsrør er det perfekte match til bagskørtet med de karakteristiske luftafgange.
Læs mere

Aerodynamiske elementer.

De to lodrette indsugninger til Air Curtain-elementerne og de klassiske M grillelementer i forskærmene med integreret Air Breather-teknologi reducerer mængden af luftmodstand omkring hjulkasserne. Det er med til at optimere bilens aerodynamiske performance og samtidig sende pulsen i vejret.
Læs mere

Metalfoldetag.

Så snart metalfoldetaget er kørt på plads i kalecheboksen efter ca. 20 sekunder og ved hastigheder op til 18 km/t, mærker du den helt unikke og intense køreglæde, som du kun finder i en åben bil. Med taget på plads over dig skifter profilen karakter i retning af et coupélignende design, hvor sikkerheden får et ekstra nøk opad, og hvor lydniveauet i kabinen er mere behageligt ved meget høje hastigheder.
Læs mere

Full LED-lygteteknologi.

Alle lygtefunktioner i baglygten varetages ligeledes af lysdioder. Lygtens langstrakte L-form med det ubrudte design skaber en harmonisk overgang til bagklappen og fremhæver det detaljeorienterede design.
Læs mere

UDTRYKSFULDE FÆLGDESIGN.

De vægtoptimerede hjul på BMW M4 Cabriolet sikrer, at bilen altid gør en selvsikker entre. Bilen ruller som standard på imponerende 18-tommer V-eger-fælge, og som ekstraudstyr kan du vælge de fantastiske 19-tommer M letmetalfælge med dobbeltegerstyling. Fælgene kan som ekstraudstyr vælges i Ferric Grey eller sort lakering, som er et fornemt udstillingsvindue for de stærke M kulfiber-keramiske bremser eller M kompoundbremserne med M logo. Det samme er de 20 tommer store stjerneegerfælge, som også fås i sort udførelse (ekstraudstyr). Uanset hvilken fælgmodel du vælger, så vil de forskellige dækstørrelser med bredere profil på baghjulene forstærke bagendens muskuløse look og samtidig forbedre styreegenskaberne og vejgrebet.

METALFOLDETAG.

Metalfoldetaget forener ægte cabriolet-køreglæde med fordelene ved et hårdt tag, der egner sig til brug året rundt. Taget åbner og lukker hurtigt og kan endda betjenes ved lave hastigheder op til 18 km/t. Set udefra har modellen en coupétypisk lav og langstrakt taglinje. I kabinen kan du nyde den gode hovedhøjde på alle pladser.

BMW INDIVIDUAL COLLECTION.

Et unikt udtryk for individuel stil – BMW Individual-værkstedet gør drømmen til virkelighed med BMW Individual Collection. Sammensæt din BMW M4 Cabriolet præcis som du altid har drømt om.

BMW M PERFORMANCE-DELE.

BMW M står for køredynamik, innovativ teknologi og årtiers erfaring fra motorsporten. Med komponenterne fra BMW M Performance kan du gøre BMW M4 Cabriolet endnu mere dynamisk og eksklusiv. Hvad enten det drejer sig om det indvendige eller det udvendige design, så er mulighederne så godt som uendelige.