ADRENALIN MED FIRE SÆDER.

BMW M

Den helt nye BMW M4 CS.

ADRENALIN MED FIRE SÆDER.

Den helt nye BMW M4 CS.

ADRENALIN MED FIRE SÆDER.Den helt nye BMW M4 CS.

Acceleration 0-100 km/t i sek.

3,9*

Ydelse i hk (kW) ved omdr./min.

460 (338)/6.250*

Brændstofforbrug i km/liter, blandet kørsel

11,9*

CO2-udledning i g/km, blandet kørsel

197*

Den nye BMW M4 CS er en specialmodel fra BMW M GmbH og seneste skud på stammen af high performance biler, der kan føres tilbage til BMW M3 Evolution-modellen fra E30-serien. BMW M4 CS fremstilles i et begrænset styktal, og bilen bærer generne fra BMW M4 GTS, som her forenes med de praktiske aspekter af den firesæders BMW M4 Coupé. Denne sporty model er fyldt med innovative M teknologier og effektive, letvægtskomponenter i ren kulfiber, og det gør den i stand til at gennemføre den legendariske "Nordschleife" på Nürburgringen på imponerende 7 min. 38 sek., samtidig med at den sagtens kan begå sig i hverdagen også. High performance på gadeplan – i helt ny fortolkning.


BMW M4 CS:
Brændstofforbrug i km/liter (blandet kørsel): 11,9*
CO2-udledning i g/km (blandet kørsel): 197*


* Foreløbige, endnu ikke officielt bekræftede værdier. Ændringer kan forekomme.


Værdierne for brændstofforbrug er beregnet på grundlag af NEDC-kørselscyklussen og afhænger af den valgte fælg- og dækstørrelse. De viste modeller omfatter ekstraudstyr.

FANTASTISK AT SE PÅ. VIDUNDERLIG AT KØRE.

Ren dynamik.

Den karakteristiske forende udsender sporty signaler via den lave dobbeltnyre med sorte dobbeltribber og de iøjnefaldende dobbelte LED-forlygter. Det tredelte frontskørt med store luftindtag understreger modellens dynamiske ambitioner og sikrer effektiv køling af både den sekscylindrede performance-motor og M kompoundbremserne eller de kulfiber-keramiske M bremser*, der fås som ekstraudstyr. Den nye, modelspecifikke frontsplitter af kulfiber er rykket frem i lyset. Frontsplitteren er godkendt til gadebrug og reducerer opdriften på forakslen, hvilket sikrer ekstra køredynamik.

* Afhængigt af driftsforholdene og brugsmønsteret kan der forekomme driftsstøj fra bremserne, lige inden bilen holder helt stille, særligt ved våde vejforhold. Dette skyldes egenskaberne hos de anvendte materialer. Påvirkningen fra fugt og vejsalt kan medføre, at anlæggets bremseevne reduceres til at være på højde med et traditionelt bremseanlæg. Dette kan kortvarigt opleves som en reduceret bremseevne, som kan modvirkes ved at træde kraftigere på bremsepedalen, hvis dette er påkrævet.

Fremdrift.

Den 6-cylindrede M Performance TwinPower Turbo-benzinrækkemotor i BMW M4 CS sikrer performance på supersportsvognsniveau. Med 460 hk og 600 Nm leverer high performance-motoren en acceleration fra 0 til 100 km/t på kun 3,9* sekunder og en elektronisk begrænset tophastighed på 280 km/t.

* Foreløbige, endnu ikke officielt bekræftede værdier. Ændringer kan forekomme.

Sporty letvægtskonstruktion.

Innovative letvægtskomponenter kendetegner de sporty linjer på BMW M4 CS. Motorhjelmen af kulfiberforstærket plast (CFRP) kendes fra BMW M4 GTS og vejer hele 25 procent mindre end den vægtoptimerede motorhjelm i aluminium fra BMW M4 Coupé. CFRP-taget er konstrueret en smule lavere og hele seks kilo lettere end et tilsvarende metaltag, og det medvirker til at sænke bilens tyngdepunkt til gavn for køreegenskaberne. Den integrerede kant på bagspoileren – kaldet gurney flap – er ligeledes fremstillet af kulfiber, og den reducerer opdriften på bagakslen i forhold til M4 med Competition-pakken.

Perfekt vejgreb.

Letmetalfælgene med ti eger i Orbit Grey er designet specielt til BMW M4 CS og tager afsæt i designet af den succesrige M4 racer, der stiller til start i det tyske standardvognsmesterskab (DTM). De smedede, vægtoptimerede fælge er standard på modellen og leveres med forskellige dækstørrelser på for- og bagakslen: Michelin Pilot Sport Cup 2 i størrelsen 265/35 R 19 foran og 285/30 R 20 på baghjulene. Som ekstraudstyr kan du vælge Michelin sportsdæk med kraftigere profil, som gør bilen endnu mere anvendelig i hverdagen.

Karakteristisk bagende.

Den muskuløse bagende på BMW M4 CS er kendetegnet ved en spoiler med en gurney flap af kulfiber. Spoilerkanten reducerer mængden af opdrift på bagakslen og optimerer derved køreegenskaberne, særligt ved høj hastighed. M diffusoren af kulfiberforstærket plast (CFRP) giver bagenden en iøjnefaldende afslutning. M logoet figurerer også på de rustfri M afgangsrør, der er en del af det sporty dobbelte udstødningsanlæg på BMW M4 CS. Som på BMW M4 GTS anvender de L-formede baglygter fremtidssikret OLED-teknologi og fascinerer med dynamisk lysanimation og 3D-effekter.

SPORTY FRA START TIL MÅL.

Interiøret bidrager ligeledes til den eksklusive, sportslige stil i BMW M4 CS. Allerede inden du tager plads, byder de lækre indstigningslister i aluminium med M4 CS-logo dig velkommen. Det førerorienterede cockpit er bygget op omkring M læderrattet. Du kan også vælge et M rattet i Alcantara, der er beklædt med eksklusivt, antracitfarvet Alcantara med blå og røde M syninger samt modelbetegnelse i klokken-12-positionen – så er du sikret et perfekt greb i alle situationer. Der er frit udsyn til de runde instrumenter i klassisk M stil. Dette lækre Alcantara-udstyr prydes af en iøjnefaldende og eksklusiv CS-detalje.


M letvægtssportssæderne, samme model som i BMW M4 Coupé med Competition-pakken, er i BMW M4 CS betrukket med Merino-læder og Alcantara. De sikrer perfekt pasform ved krævende kørsel på racerbanen, men sikrer samtidig fremragende komfort på lange distancer. Kabinen i BMW M4 CS er indrettet med innovative letvægtskomponenter. Den vægtoptimerede midterkonsol vejer ca. 30 procent mindre end den sammenlignelige standardmodel, og den er betrukket med Alcantara og mørkegrå kontrastsyninger. De ultra lette dørbeklædninger og dørstroppen med M striber er et karakteristisk touch, der bidrager til den unikke stemning i denne special edition-model.

ANIMERET HIGHLIGHT INKLUDERET.

OLED-lygtedesign.


Baglygterne på BMW M4 CS er designet med fremtidssikret lysteknologi baseret på moderne OLED-teknologi, der sikrer et klart og ekstremt homogent lys. Baglygternes dynamiske 3D-lysanimation er med til at fremhæve bagendens bredde, og de giver sportscoupé-modellen et både kraftfuldt og karakteristisk look såvel om dagen som om natten.

Brændstofforbrug og CO2-udledning.

 • BMW M4 CS:
  Brændstofforbrug i km/liter (blandet kørsel): 11,9*
  CO2-udledning i g/km (blandet kørsel): 197*

  * Foreløbige, endnu ikke officielt bekræftede værdier. Ændringer kan forekomme.

  Værdierne for brændstofforbrug er beregnet på grundlag af NEDC-kørselscyklussen og afhænger af den valgte fælg- og dækstørrelse. De viste modeller omfatter ekstraudstyr.

  Værdierne angives ikke for et bestemt køretøj og er ikke en del af tilbuddet, men har alene til formål at gøre det muligt at sammenligne forskellige biltyper. Den CO2-udledning, der genereres ved fremstilling og levering af brændstof eller andre energikilder, indgår ikke i beregningen af CO2-udledningen, hvilket er i tråd med bestemmelserne i EF-direktivet 1999/94/EF.