ADRENALIN MED FIRE SÆDER.

BMW M

Den helt nye BMW M4 CS.

ADRENALIN MED FIRE SÆDER.

Den helt nye BMW M4 CS.

ADRENALIN MED FIRE SÆDER.Den helt nye BMW M4 CS.

Acceleration 0-100 km/t i sek. (BMW M4 CS)

3,9

Ydelse i hk (kW) ved omdr./min. (BMW M4 CS)

460 (338)/6.250

Brændstofforbrug ved blandet kørsel i km/liter (BMW M4 CS)

11,9

CO2-udledning in g/km ved blandet kørsel (BMW M4 CS)

197

Den nye BMW M4 CS er en specialmodel fra BMW M GmbH og seneste skud på stammen af high performance biler, der kan føres tilbage til BMW M3 Evolution-modellen fra E30-serien. BMW M4 CS fremstilles i et begrænset styktal, og bilen bærer generne fra BMW M4 GTS, som her forenes med de praktiske aspekter af den firesæders BMW M4 Coupé. Denne sporty model er fyldt med innovative M teknologier og effektive, letvægtskomponenter i ren kulfiber, og det gør den i stand til at gennemføre den legendariske "Nordschleife" på Nürburgringen på imponerende 7 min. 38 sek., samtidig med at den sagtens kan begå sig i hverdagen også. High performance på gadeplan – i helt ny fortolkning.

FANTASTISK AT SE PÅ. VIDUNDERLIG AT KØRE.

Ren dynamik.

Den karakteristiske forende udsender sporty signaler via den lave dobbeltnyre med sorte dobbeltribber og de iøjnefaldende dobbelte LED-forlygter. Det tredelte frontskørt med store luftindtag understreger modellens dynamiske ambitioner og sikrer effektiv køling af både den sekscylindrede performance-motor og M kompoundbremserne eller de kulfiber-keramiske M bremser*, der fås som ekstraudstyr. Den nye, modelspecifikke frontsplitter af kulfiber er rykket frem i lyset. Frontsplitteren er godkendt til gadebrug og reducerer opdriften på forakslen, hvilket sikrer ekstra køredynamik.

* Afhængigt af driftsforholdene og brugsmønsteret kan der forekomme driftsstøj fra bremserne, lige inden bilen holder helt stille, særligt ved våde vejforhold. Dette skyldes egenskaberne hos de anvendte materialer. Påvirkningen fra fugt og vejsalt kan medføre, at anlæggets bremseevne reduceres til at være på højde med et traditionelt bremseanlæg. Dette kan kortvarigt opleves som en reduceret bremseevne, som kan modvirkes ved at træde kraftigere på bremsepedalen, hvis dette er påkrævet.
Læs mere

Fremdrift.

Den 6-cylindrede M Performance TwinPower Turbo-benzinrækkemotor i BMW M4 CS sikrer performance på supersportsvognsniveau. Med 460 hk og 600 Nm leverer high performance-motoren en acceleration fra 0 til 100 km/t på kun 3,9* sekunder og en elektronisk begrænset tophastighed på 280 km/t.

* Foreløbige, endnu ikke officielt bekræftede værdier. Ændringer kan forekomme.
Læs mere

Sporty letvægtskonstruktion.

Innovative letvægtskomponenter kendetegner de sporty linjer på BMW M4 CS. Motorhjelmen af kulfiberforstærket plast (CFRP) kendes fra BMW M4 GTS og vejer hele 25 procent mindre end den vægtoptimerede motorhjelm i aluminium fra BMW M4 Coupé. CFRP-taget er konstrueret en smule lavere og hele seks kilo lettere end et tilsvarende metaltag, og det medvirker til at sænke bilens tyngdepunkt til gavn for køreegenskaberne. Den integrerede kant på bagspoileren – kaldet gurney flap – er ligeledes fremstillet af kulfiber, og den reducerer opdriften på bagakslen i forhold til M4 med Competition-pakken.
Læs mere

Perfekt vejgreb.

Letmetalfælgene med ti eger i Orbit Grey er designet specielt til BMW M4 CS og tager afsæt i designet af den succesrige M4 racer, der stiller til start i det tyske standardvognsmesterskab (DTM). De smedede, vægtoptimerede fælge er standard på modellen og leveres med forskellige dækstørrelser på for- og bagakslen: Michelin Pilot Sport Cup 2 i størrelsen 265/35 R 19 foran og 285/30 R 20 på baghjulene. Som ekstraudstyr kan du vælge Michelin sportsdæk med kraftigere profil, som gør bilen endnu mere anvendelig i hverdagen.
Læs mere

Karakteristisk bagende.

Den muskuløse bagende på BMW M4 CS er kendetegnet ved en spoiler med en gurney flap af kulfiber. Spoilerkanten reducerer mængden af opdrift på bagakslen og optimerer derved køreegenskaberne, særligt ved høj hastighed. M diffusoren af kulfiberforstærket plast (CFRP) giver bagenden en iøjnefaldende afslutning. M logoet figurerer også på de rustfri M afgangsrør, der er en del af det sporty dobbelte udstødningsanlæg på BMW M4 CS. Som på BMW M4 GTS anvender de L-formede baglygter fremtidssikret OLED-teknologi og fascinerer med dynamisk lysanimation og 3D-effekter.
Læs mere

SPORTY FRA START TIL MÅL.

Interiøret bidrager ligeledes til den eksklusive, sportslige stil i BMW M4 CS. Allerede inden du tager plads, byder de lækre indstigningslister i aluminium med M4 CS-logo dig velkommen. Det førerorienterede cockpit er bygget op omkring M læderrattet. Du kan også vælge et M rattet i Alcantara, der er beklædt med eksklusivt, antracitfarvet Alcantara med blå og røde M syninger samt modelbetegnelse i klokken-12-positionen – så er du sikret et perfekt greb i alle situationer. Der er frit udsyn til de runde instrumenter i klassisk M stil. Dette lækre Alcantara-udstyr prydes af en iøjnefaldende og eksklusiv CS-detalje.


M letvægtssportssæderne, samme model som i BMW M4 Coupé med Competition-pakken, er i BMW M4 CS betrukket med Merino-læder og Alcantara. De sikrer perfekt pasform ved krævende kørsel på racerbanen, men sikrer samtidig fremragende komfort på lange distancer. Kabinen i BMW M4 CS er indrettet med innovative letvægtskomponenter. Den vægtoptimerede midterkonsol vejer ca. 30 procent mindre end den sammenlignelige standardmodel, og den er betrukket med Alcantara og mørkegrå kontrastsyninger. De ultra lette dørbeklædninger og dørstroppen med M striber er et karakteristisk touch, der bidrager til den unikke stemning i denne special edition-model.

ANIMERET HIGHLIGHT INKLUDERET.

OLED-lygtedesign.


Baglygterne på BMW M4 CS er designet med fremtidssikret lysteknologi baseret på moderne OLED-teknologi, der sikrer et klart og ekstremt homogent lys. Baglygternes dynamiske 3D-lysanimation er med til at fremhæve bagendens bredde, og de giver sportscoupé-modellen et både kraftfuldt og karakteristisk look såvel om dagen som om natten.

Brændstofforbrug og CO2-udledning.

 • Værdierne uden parentes gælder for standardmodellen med standardgearkasse, værdier i parentes gælder for samme model, men med en anden gearkasse.

  Det anførte brændstofforbrug og CO₂-udledning er fastsat i henhold til Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EF) 715/2007 af 20. juni 2007 gældende på tidspunktet for typegodkendelsen af det pågældende køretøj. De anførte tal er baseret på et køretøj med det standardudstyr, som køretøjet leveres med, og det viste interval er baseret på de forskellige konfigurationsmuligheder (standardudstyr og ekstraudstyr). De modeller, der er afbildet, afspejler biler, der forhandles på det tyske marked. Der kan dermed forekomme afvigelser fra de beskrevne modelvarianter og det beskrevne udstyr i forhold til biler, der forhandles i Danmark. Du kan få yderligere oplysninger hos din BMW forhandler.

  * Brændstofforbruget, CO₂-udledningerne og strømforbrug er fastsat ud fra den nye WLTP-norm (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure). Registreringsafgiften er baseret på, bland andet, bilens brændstofforbrug. Beregningen af registreringsafgiften baseres i Danmark, til og med 31. december 2020, på en korreleret værdi af det opnåede WLTP-testresultat.

  Mere information om udledninger og WLTP-kørecyklussen findes på www.bmw.dk/wltp.

  En oversigt over brændstofforbrug, CO₂-udledninger og strømforbrug for alle nye personbilmodeller fås gratis på alle salgssteder, og kan derudover ses på Trafikstyrelsens hjemmeside www.bilviden.dk.

   

  Generelle vilkår og ansvarsfraskrivelse.

  Vi tager forbehold for fejl og mangler. Vi tilstræber, at indholdet er ajour, men vi kan ikke garantere, at indholdet til enhver tid er korrekt. BMW.dk kan ikke betragtes som en komplet guide til vores produkter og ydelser.

  BMW Danmark A/S forbeholder sig retten til når som helst at foretage ændringer i priser, specifikationer og udstyr. For mere information om bilernes standard- og ekstraudstyr se www.bmw.dk/udstyr.