TOPATLET+

BMW M

Designet af BMW M4 Coupé.

TOPATLET+

Designet af BMW M4 Coupé.

TOPATLET+Designet af BMW M4 Coupé.

BMW M4 Coupé vækker begær ved første blik. Diodelygterne for og bag er en del af standardudstyret, og deres design er med til at fremhæve karrosseriets aerodynamiske form. De store luftindtag vidner om bilens sportslige ambitionsniveau på samme måde som de 20 tommer store letmetalfælge, der er en del af M Competition-ekstraudstyrspakken. Sporty elementer såsom de runde instrumenter slår en eksklusiv tone an ved førerpladsen. Alt ved denne sportsvogn emmer af power og dynamik.
BMW M4 Coupé:
Brændstofforbrug i km/liter (blandet kørsel): 11,4 (12,0)
CO2-udledning i g/km (blandet kørsel): 204 (194)


Værdierne i parentes gælder modellerne med 7-trins M dobbeltkoblingsgearkasse med Drivelogic.


Værdierne for brændstofforbrug er beregnet på grundlag af NEDC-kørselscyklussen og afhænger af den valgte fælg- og dækstørrelse. De viste modeller omfatter ekstraudstyr.

FASCINERENDE FORMSPROG.

Spændende design.

Kompromisløs sporty, med dynamisk styling og en håndgribelig intensitet, der er helt unik på vejen. Den imponerende forende med store luftindtag vidner om de potente kræfter i BMW M4 Coupé – på samme måde som de udtryksfulde letmetalfælge og den muskuløse bagende.

Sporty coupélinje.

Sporty styling med en typisk, faldende coupétaglinje er her kombineret med eksklusive letmetalfælge og aerodynamisk optimerede M sidespejle, som emmer af kraftoverskud. Den langstrakte silhuet afsluttes med et karakteristisk og kraftfuldt bagendedesign.

Kraftfuldt forendedesign.

Den fremadstormende forendes dybsort skinnende dobbeltnyre med M typiske dobbeltribber og voluminøse luftindsugningsåbninger flankeres af full LED-forlygterne med skarpt skåret, dynamisk design. Lygternes filigrane design og imponerende klarhed sikrer et beslutsomt udtryk om dagen og perfekt oplysning af vejen forude om natten.

Karakteristisk bagendedesign.

De muskuløse skærme er udtryk for de potente kræfter, der lurer lige under overfladen på BMW M4 Coupé. Den kulfiberforstærkede bagklap med integreret bagspoiler forener form og funktion. Nydesignede diodebaglygter sender signaler om robusthed og tyngde, hvad enten de er tændte eller slukkede. M diffusoren og de vinklede M afgangsrør er det perfekte match til bagskørtet med de karakteristiske luftafgange.

Aerodynamiske elementer.

De to lodrette indsugninger til Air Curtain-elementerne og de klassiske M grillelementer i forskærmene med integreret Air Breather-teknologi reducerer mængden af luftmodstand omkring hjulkasserne. Det er med til at optimere bilens aerodynamiske performance og samtidig sende pulsen i vejret.

Eksklusivt kulfibertag.

Kulfibertaget er opbygget af et kulfiberforstærket plastmateriale (CFRP) og er en del af BMW's letvægtskoncept Intelligent Lightweight, som hjælper med at reducere bilens vægt, samtidig med at tyngdepunktet rykkes længere ned. Resultatet er bedre smidighed og dynamik gennem svingene og ved både acceleration og nedbremsning.

Full LED-lygteteknologi.

Alle lygtefunktioner i baglygten varetages ligeledes af lysdioder. Lygtens langstrakte L-form med det ubrudte design skaber en harmonisk overgang til bagklappen og fremhæver det detaljeorienterede design.

UDTRYKSFULDE FÆLGDESIGN.

De vægtoptimerede hjul på BMW M4 Coupé sikrer, at bilen altid gør en selvsikker entre. Bilen ruller som standard på imponerende 18-tommer V-eger-fælge, og som ekstraudstyr kan du vælge de fantastiske 19-tommer M letmetalfælge med dobbeltegerstyling. Fælgene kan som ekstraudstyr vælges i Ferric Grey eller sort lakering, som er et fornemt udstillingsvindue for de stærke M kulfiber-keramiske bremser eller M kompoundbremserne med M logo. Det samme er de 20 tommer store stjerneegerfælge, som også fås i sort udførelse (ekstraudstyr). Uanset hvilken fælgmodel du vælger, så vil de forskellige dækstørrelser med bredere profil på baghjulene forstærke bagendens muskuløse look og samtidig forbedre styreegenskaberne og vejgrebet.

BMW INDIVIDUAL COLLECTION.

Et unikt udtryk for individuel stil – BMW Individual-værkstedet gør drømmen til virkelighed med BMW Individual Collection. Sammensæt din BMW M4 Coupé præcis som du altid har drømt om.

BMW M PERFORMANCE-TILBEHØR.

BMW M står for køredynamik, innovativ teknologi og årtiers erfaring fra motorsporten. Med komponenterne fra BMW M Performance kan du gøre BMW M4 Coupé endnu mere dynamisk og eksklusiv. Hvad enten det drejer sig om det indvendige eller det udvendige design, så er mulighederne så godt som uendelige.

Brændstofforbrug og CO2-udledning.

  • Værdierne i parentes gælder modellerne med 7-trins M dobbeltkoblingsgearkasse med Drivelogic.

    Værdierne for brændstofforbrug er beregnet på grundlag af NEDC-kørselscyklussen og afhænger af den valgte fælg- og dækstørrelse. De viste modeller omfatter ekstraudstyr.

    Værdierne angives ikke for et bestemt køretøj og er ikke en del af tilbuddet, men har alene til formål at gøre det muligt at sammenligne forskellige biltyper. Den CO2-udledning, der genereres ved fremstilling og levering af brændstof eller andre energikilder, indgår ikke i beregningen af CO2-udledningen, hvilket er i tråd med bestemmelserne i EF-direktivet 1999/94/EF.