TOPATLET+

BMW M

Designet af BMW M4 Coupé.

TOPATLET+

Designet af BMW M4 Coupé.

TOPATLET+Designet af BMW M4 Coupé.

BMW M4 Coupé vækker begær ved første blik. Diodelygterne for og bag er en del af standardudstyret, og deres design er med til at fremhæve karrosseriets aerodynamiske form. De store luftindtag vidner om bilens sportslige ambitionsniveau på samme måde som de 20 tommer store letmetalfælge, der er en del af M Competition-ekstraudstyrspakken. Sporty elementer såsom de runde instrumenter slår en eksklusiv tone an ved førerpladsen. Alt ved denne sportsvogn emmer af power og dynamik.

Læs mere
BMW M

FASCINERENDE FORMSPROG.

Spændende design.

Kompromisløs sporty, med dynamisk styling og en håndgribelig intensitet, der er helt unik på vejen. Den imponerende forende med store luftindtag vidner om de potente kræfter i BMW M4 Coupé – på samme måde som de udtryksfulde letmetalfælge og den muskuløse bagende.
Læs mere

Sporty coupélinje.

Sporty styling med en typisk, faldende coupétaglinje er her kombineret med eksklusive letmetalfælge og aerodynamisk optimerede M sidespejle, som emmer af kraftoverskud. Den langstrakte silhuet afsluttes med et karakteristisk og kraftfuldt bagendedesign.
Læs mere

Kraftfuldt forendedesign.

Den fremadstormende forendes dybsort skinnende dobbeltnyre med M typiske dobbeltribber og voluminøse luftindsugningsåbninger flankeres af full LED-forlygterne med skarpt skåret, dynamisk design. Lygternes filigrane design og imponerende klarhed sikrer et beslutsomt udtryk om dagen og perfekt oplysning af vejen forude om natten.
Læs mere

Karakteristisk bagendedesign.

De muskuløse skærme er udtryk for de potente kræfter, der lurer lige under overfladen på BMW M4 Coupé. Den kulfiberforstærkede bagklap med integreret bagspoiler forener form og funktion. Nydesignede diodebaglygter sender signaler om robusthed og tyngde, hvad enten de er tændte eller slukkede. M diffusoren og de vinklede M afgangsrør er det perfekte match til bagskørtet med de karakteristiske luftafgange.

Læs mere

Aerodynamiske elementer.

De to lodrette indsugninger til Air Curtain-elementerne og de klassiske M grillelementer i forskærmene med integreret Air Breather-teknologi reducerer mængden af luftmodstand omkring hjulkasserne. Det er med til at optimere bilens aerodynamiske performance og samtidig sende pulsen i vejret.
Læs mere

Eksklusivt kulfibertag.

Kulfibertaget er opbygget af et kulfiberforstærket plastmateriale (CFRP) og er en del af BMW's letvægtskoncept Intelligent Lightweight, som hjælper med at reducere bilens vægt, samtidig med at tyngdepunktet rykkes længere ned. Resultatet er bedre smidighed og dynamik gennem svingene og ved både acceleration og nedbremsning.
Læs mere

Full LED-lygteteknologi.

Alle lygtefunktioner i baglygten varetages ligeledes af lysdioder. Lygtens langstrakte L-form med det ubrudte design skaber en harmonisk overgang til bagklappen og fremhæver det detaljeorienterede design.
Læs mere

UDTRYKSFULDE FÆLGDESIGN.

De vægtoptimerede hjul på BMW M4 Coupé sikrer, at bilen altid gør en selvsikker entre. Bilen ruller som standard på imponerende 18-tommer V-eger-fælge, og som ekstraudstyr kan du vælge de fantastiske 19-tommer M letmetalfælge med dobbeltegerstyling. Fælgene kan som ekstraudstyr vælges i Ferric Grey eller sort lakering, som er et fornemt udstillingsvindue for de stærke M kulfiber-keramiske bremser eller M kompoundbremserne med M logo. Det samme er de 20 tommer store stjerneegerfælge, som også fås i sort udførelse (ekstraudstyr). Uanset hvilken fælgmodel du vælger, så vil de forskellige dækstørrelser med bredere profil på baghjulene forstærke bagendens muskuløse look og samtidig forbedre styreegenskaberne og vejgrebet.

BMW INDIVIDUAL COLLECTION.

Et unikt udtryk for individuel stil – BMW Individual-værkstedet gør drømmen til virkelighed med BMW Individual Collection. Sammensæt din BMW M4 Coupé præcis som du altid har drømt om.

BMW M PERFORMANCE-TILBEHØR.

BMW M står for køredynamik, innovativ teknologi og årtiers erfaring fra motorsporten. Med komponenterne fra BMW M Performance kan du gøre BMW M4 Coupé endnu mere dynamisk og eksklusiv. Hvad enten det drejer sig om det indvendige eller det udvendige design, så er mulighederne så godt som uendelige.

 • Værdierne uden parentes gælder for standardmodellen med standardgearkasse, værdier i parentes gælder for samme model, men med en anden gearkasse.

  Det anførte brændstofforbrug og CO₂-udledning er fastsat i henhold til Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EF) 715/2007 af 20. juni 2007 gældende på tidspunktet for typegodkendelsen af det pågældende køretøj. De anførte tal er baseret på et køretøj med det standardudstyr, som køretøjet leveres med, og det viste interval er baseret på de forskellige konfigurationsmuligheder (standardudstyr og ekstraudstyr). De modeller, der er afbildet, afspejler biler, der forhandles på det tyske marked. Der kan dermed forekomme afvigelser fra de beskrevne modelvarianter og det beskrevne udstyr i forhold til biler, der forhandles i Danmark. Du kan få yderligere oplysninger hos din BMW forhandler.

  * Brændstofforbruget, CO₂-udledningerne og strømforbrug er fastsat ud fra den nye WLTP-norm (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure). Registreringsafgiften er baseret på, blandt andet, bilens brændstofforbrug. Beregningen af registreringsafgiften baseres i Danmark, til og med 31. december 2020, på en korreleret værdi af det opnåede WLTP-testresultat.

  Mere information om udledninger og WLTP-kørecyklussen findes på www.bmw.dk/wltp.

  En oversigt over brændstofforbrug, CO₂-udledninger og strømforbrug for alle nye personbilmodeller fås gratis på alle salgssteder, og kan derudover ses på Trafikstyrelsens hjemmeside www.bilviden.dk.

   

  Generelle vilkår og ansvarsfraskrivelse.

  Vi tager forbehold for fejl og mangler. Vi tilstræber, at indholdet er ajour, men vi kan ikke garantere, at indholdet til enhver tid er korrekt. BMW.dk kan ikke betragtes som en komplet guide til vores produkter og ydelser.

  BMW Danmark A/S forbeholder sig retten til når som helst at foretage ændringer i priser, specifikationer og udstyr. For mere information om bilernes standard- og ekstraudstyr se www.bmw.dk/udstyr.