SOM SKABT TIL IDEALLINJEN.

BMW M5 Sedans design.

SOM SKABT TIL IDEALLINJEN.

BMW M5 Sedans design.

BMW M5 Sedan er optimeret til maksimal ydelse over hele linjen. Lige fra den markante forende med brede luftindtag og den nye M dobbeltnyre med M emblem over de markante sidevanger til diffusorelementerne på bagenden. Hver enkelt detalje sikrer, at bilens enorme potentiale kommer til udtryk på en overbevisende og overlegen måde. Ekstremt sporty: Competition-pakken (ekstraudstyr) med imponerende motorsportsfeeling og endnu mere performance.

SOM SKABT TIL IDEALLINJEN.BMW M5 Sedans design.

BMW M5 Sedan er optimeret til maksimal ydelse over hele linjen. Lige fra den markante forende med brede luftindtag og den nye M dobbeltnyre med M emblem over de markante sidevanger til diffusorelementerne på bagenden. Hver enkelt detalje sikrer, at bilens enorme potentiale kommer til udtryk på en overbevisende og overlegen måde. Ekstremt sporty: Competition-pakken (ekstraudstyr) med imponerende motorsportsfeeling og endnu mere performance.

UDVENDIGT DESIGN.

BMW M5 Sedan. En elegant atlet, hvis imponerende ydeevne skinner igennem allerede ved første blik. Et bildesign, der kun bruger det mest eksklusive kunstneriske udtryk som målestok.
Forfra viser BMW M5 sin markante og kraftfulde karakter med den nye M dobbeltnyre, adaptive forlygter med diodeteknologi og den eksklusive karrosserifarve Frozen Blue Metallic. M performance-undervognens brede sporvidde fremhæves yderligere med Competition-pakkens eksklusive 20-tommer-letmetalfælge.
De vandrette linjer i de muskuløse sidepartier og den markante profillinje lader beskueren ane, hvilken dynamik der lurer under karrosseriet på denne bil. Bagendens dynamiske fremtoning understreges af M bagspoileren, diffusorelementerne, de nye baglygter og Competition-pakkens mørkforkromede dobbelte afgangsrør, som giver BMW M5 Sedan sit umiskendelige udtryk bagfra.

M DESIGN.

Her er rutine erstattet af hjerte og sjæl – BMW M5 Sedans design emmer af enestående æstetik og rendyrket motorsportsatmosfære.

M DESIGN.

Her er rutine erstattet af hjerte og sjæl – BMW M5 Sedans design emmer af enestående æstetik og rendyrket motorsportsatmosfære.

HJUL.

Fælgene er udviklet i perfekt forlængelse af BMW M5 Sedans markante, sportslige design og er optimalt egnede til at overføre sportsvognens mange kræfter til vejen. Du har valget mellem en række lækre M letmetalfælge i størrelsen 19 eller 20 tommer med forskellige dækstørrelser for og bag.
BMW M5 Sedan kører som standard på sportslige 19-tommer-dobbeltegerfælge 345 M med forskellige dækstørrelser for og bag, og de er den perfekte balance mellem sportsligt look og suveræn komfort. Derudover kan du som ekstraudstyr vælge endnu en eksklusiv og sporty letmetalfælg i form af de 20 tommer store M dobbeltegerfælge 343 M i tofarvet Ferric Grey-lakering med forskellige dækstørrelser: for 9 J x 20 med dækstørrelsen 265/35 R 19, bag 10 J x 20 med dækstørrelsen 295/30 R 20.
BMW M5 Sedan med Competition-pakken ruller som standard på eksklusive 20-tommer M dobbeltegerfælge 601 M i sportslig tofarvet lakering, der er udviklet specielt til Competition-pakken.

INDVENDIGT DESIGN.

Behagelig og uforfalsket motorsportsatmosfære: Den begejstring, som vækkes, når du betragter BMW M5 Sedan udefra, intensiveres blot, når dørene åbnes. Interiøret er perfekt indrettet til at kontrollere de enorme kræfter, der lurer under motorhjelmen, og sikrer samtidig udpræget nydelse kilometer efter kilometer.
Den ergonomiske kabine i BMW M5 Sedan skaber de perfekte forudsætninger for sammensmeltningen af bil og fører. M betjeningselementerne betjenes intuitivt i enhver situation. På den måde bliver bilens fører ét med bilen og vejen, hvilket sikrer en fantastisk intens køreoplevelse – både på gaden og på racerbanen. M læderrattet med nyt design, ergonomiske tommelhvilere og multifunktionsknapper ligger perfekt i hånden. De luksuriøse M lædersæder med kraftige sidevanger holder kroppen optimalt på plads under alle kørselsforhold, uden at kompromittere komforten for bilens fører, og de fås i en lang række eksklusive farver – lige fra sort over Silverstone til Sakhir Orange. Hver enkelt kabinedetalje i BMW M5 Sedan glider perfekt ind i den samlede komposition, og det sikrer en sporty køreoplevelse, der ikke lader noget tilbage at ønske.

FØRERPLADS.

Sportslige toppræstationer er kun mulige, når man koncentrerer sig om det væsentlige. Førerpladsen i BMW M5 Sedan giver dig et perfekt overblik over alle vigtige og M specifikke oplysninger og forfører med en køreoplevelse i absolut særklasse.
Takket være det nye M læderrat med ergonomiske tommelhvilere og gearskiftekontakter har bilens fører altid fuldstændig kontrol over de enorme kræfter i BMW M5 Sedan. Multifunktionsknapperne gør det muligt at styre de vigtigste betjeningselementer som fx M Drive-fartpiloten, telefonen og lydanlægget helt intuitivt og uden at skulle fjerne blikket fra vejen. Bilens fører får feedback via instrumentbrættet i M design med M emblem og røde instrumentnåle, som holder dig orienteret om M teknologien om bord såsom gearskiftindikatoren til M dobbeltkoblingsgearkassen, olietemperaturen og det valgte kørselsprogram via M Drive. På BMW M Head-Up Displayet, der fås som ekstraudstyr, kan du i den M specifikke visningsprofil se oplysninger om hastighed, omdrejningstal, gear, optimalt gearskiftepunkt samt Speed Limit Info. Hver enkelt detalje er skabt til at nyde sporty køreglæde – eksklusiv og uforfalsket.

BMW INDIVIDUAL.

Svarene på spørgsmålet om karakterfuld stil findes i detaljerne. Det er her, du finder nøglen til eksklusiv køreglæde. Din søgen efter den perfekte køreoplevelse er slut.

 • Karrosserifarver fra BMW Individual

  Kraftfulde og unikke. Karrosserilakeringerne fra BMW Individual til BMW M5 Sedan er udtryk for dynamik i sin suverænt smukkeste form. Deres sportslige elegance begejstrer ved første blik. Designerne hos BMW Individual lod sig inspirere af BMW Concept M5 ved udviklingen af karrosserifarven Pure Metal Silver. En eksklusiv lak, hvis æstetiske glans begejstrer. Mikroskopiske aluminiumpartikler i lakken giver denne lakering en dybde, som lader hver eneste centimeter af det markante karrosseri fremstå harmonisk. Denne unikke kvalitet får BMW M5 Sedan til at se om ikke forkromet, så i hvert fald unikt skinnende ud.
  Den matte overflade med lakeringen BMW Individual Frozen Blue metallak giver en unik glød, som får konturerne på BMW M5 til at stå endnu skarpere. Det er en effekt, som understreger bilens skulpturelle karakter.

 • BMW Individual-fuldlæderindtræk Merino

  Unikke kvaliteter finder man også i kabinen på BMW Individual M5. Det nye fuldlæderindtræk BMW Individual Merino i farven Nutmeg lever op til de højeste standarder for såvel udseende som overflade. Læderets jordfarve står i tiltalende kontrast til bilens udvendige sølvskær og tilfører kabinen en rumlig dybde. Merino-læderets åndbare og fløjlsbløde overflade sikrer overdådig komfort, hvilket kan føres tilbage til materialets naturlige rødder. Kun det bedste læder finder vej gennem nåleøjet, hvorefter de manuelt indfarves og forarbejdes til det eksklusive BMW Individual-fuldlæderindtræk Merino. Det er luksus i sin mest naturlige form. En bredt udvalg af farver, lige fra Silk Grey til Amaro Brown, giver dig mulighed for at lade din personlige stil komme til udtryk.

 • Interiørlister fra BMW Individual

  Interiørlisten BMW Individual sort pianolak runder billedet smukt af. Den dybsorte pianolak er udtryk for håndværk i sin mest perfekte form. Lakkens karakteristiske dybe glans opnås kun efter mange lag lak og mesterlige mellemslibninger. Resultatet er en interiørliste med samme potente udtryk som BMW M5.