ALTID ET GODT GREB OM SIKKERHEDEN.

Sikkerhed og komfort i BMW M5 Sedan.

Altid sikkert og komfortabelt på vej. BMW M5 Sedan er vært ved sikkerhed og komfort på højeste niveau. Og med serviceaftalen BMW Service Inclusive, der omfatter en lang række service- og vedligeholdelsesarbejder, er du godt på vej til at opleve grænseløs køreglæde.

SÆDER.

SÆDER.

De ergonomisk perfekt udformede M sæder i BMW M5 Sedan er en uundværlig detalje ved sportslige køreoplevelser på højt niveau. De tilpasser sig optimalt til bilens fører og inviterer derfor til en særligt dynamisk kørestil.

M sæderne med kraftig sidestøtte og eldrevet indstilling af ryglænsbredden har stor andel i den unikke køreglæde, du finder i BMW M5 Sedan. Sæderne yder perfekt beskyttelse mod sideaccelerationskræfter og støtter bilens fører i alle sving. Indtrækket fås i en række farver, herunder Black og Silverstone, og begejstrer med sin eksklusive og robuste karakter. Indstillingshukommelsen giver dig mulighed for at gemme indstillingerne af sædehøjden, sædepositionen og vinklen på ryglænet. Særlige skulderpuder, som kun findes på M sæderne, yder endnu bedre sidestøtte.

M multifunktionssæderne, der fås som ekstraudstyr, giver derudover mulighed for aktiv sædeventilation og en massagefunktion i førersædet. Det er med til at reducere risikoen for træthed.

AKTIV OG PASSIV SIKKERHED

Målet? At passe bedst muligt på ikke alene bilens passagerer, men også medtrafikanterne. Måden? En effektiv kombination bestående af intelligent teknik og nyudviklede ståltyper.
Sikkerhedskonceptet Active Protection fra BMW ConnectedDrive, der fås som ekstraudstyr til BMW M5 Sedan, anvender proaktiv teknik til at beskytte bilens fører og passagerer mod kvæstelser, hvis uheldet er ude. Aktive selestrammere på forsæderne forbedrer selefunktionen, mens automatisk lukning af sideruderne maksimerer sideairbaggenes effektivitet.
BMW M5 Sedan får også topkarakter i passiv sikkerhed. Multifasestål og varmvalset stål er kombineret på intelligent vis, så de sikrer bilens passagerer maksimal beskyttelse i kabinen. Samtidig optager de store mængder kollisionsenergi og frigiver den som målrettet deformation – det bidrager også til modpartens beskyttelse. Ved sammenstød med fodgængere løfter et automatisk system motorhjelmen, som på den måde kan afbøde kollisionen.

KOMFORTADGANG.

KOMFORTADGANG.

Enkelt, sikkert og gennemtænkt. Med komfortadgang kan du åbne dørene og tage plads i BMW M5 Sedan og derefter starte motoren uden at tage tændingsnøglen op af lommen.Når du nærmer dig bilen, udsender nøglen et kodet signal. Tag fat i dørgrebet, og dørene låses automatisk op, hvorefter indstigningslyset oplyser dørområdet i 20 sekunder, så du kan tage plads i sikker stil. Bagklappen er endnu et eksempel på avanceret teknik, der letter hverdagen. Når den indbyggede sensor registrerer en kort og målrettet bevægelse med foden under bagkofangeren, åbner bagklappen sig automatisk – fås ikke i forbindelse med anhængerkobling og anhængertræk. Når det hele er på plads, skal du blot trykke på startknappen for at starte motoren og nyde køreglæden.Komfortadgang hjælper dig også, når du skal låse BMW M5 Sedan igen. Et kort tryk på det udvendige dørgreb aktiverer automatisk bilens centrallås, hvorefter du trygt kan gå fra bilen. En praktisk detalje: Så længe nøglen befinder sig i kabinen, er låsemekanismen spærret. Du undgår dermed at låse nøglen inde i bilen ved en fejl.

BMW SERVICE INCLUSIVE.

Med BMW Service Inclusive betaler du en engangsydelse for service- og vedligeholdelse inden for et antal kilometer eller en aftalt periode – og ordningen gælder i hele verden.
Med BMW Service Inclusive tager du første skridt mod grænseløs køreglæde. De vigtigste service- og vedligeholdelsesarbejder er nemlig inkluderet i denne servicepakke. Med BMW Service Inclusive kan du servicere din BMW efter alle kunstens regler, så ofte den måtte have brug for det inden for de aftalte kilometer eller den aftale periode. Vel at mærke over hele verden.
Ordningen omfatter følgende: Motorolieservice inkl. efterfyldning (forudsætter regelmæssig motorolieservice på autoriseret BMW værksted), service af mikrofilter, brændstoffilter, luftfilter og tændrør, bremsevæskeskift, funktionsafprøvning og andre ydelser iht. bilens servicebog.