KØR DINE EGNE VEJE. OG TAG HELE VERDEN MED.

Services og apps i BMW M5 Sedan.

Altid tilgængelig, altid opdateret og altid underholdt – Services og apps i BMW M5 Sedan gør det muligt. Lige fra Bluetooth Office og internet i bilen til webbaserede mobilitetstjenester og services.

CONNECTED DRIVE SERVICES

Udstyret ConnectedDrive Services er forudsætningen for de intelligente BMW ConnectedDrive-tjenester, der holder dig forsynet med nyheder, underholdning og servicetilbud.
En af dem er BMW Online, som giver dig adgang til dugfriske, lokalitetsbaserede oplysninger såsom vejrudsigter, nyheder, onlinesøgninger eller Office-funktioner. Derudover kan du sammensætte individuelle tjenester og funktioner som fx webcams, parkeringsoplysninger samt rejse- og hotelguider.
Den komfortable, sikre og tidsubegrænsede anvendelse af smartphoneapps såsom BMW Connected er også en del af pakken.

BMW M LAPTIMER APP.

Med appen BMW M Laptimer kan du få sat præcise tal på banekørslen og efterfølgende analysere dataene for at forbedre dine egne køreevner. Målingerne kan du lægge på Facebook eller Twitter som snapshot, og du kan vælge at modtage en e-mail med nøgletal for speeder, styrevinkel, g-påvirkning og bedste omgangstid, som du så kan dele med dine venner.

DIKTERINGSFUNKTION OG BLUETOOTH OFFICE.

Tag kontoret med. Med Office-funktionen kan du anvende e-mail og sms fra din smartphone direkte i bilen via en Bluetooth-forbindelse til telefonen. Dikteringsfunktionen* gør det muligt at konvertere talebeskeder til tekstbeskeder, som du efterfølgende kan sende som e-mail eller sms via Bluetooth-forbindelsen til din smartphone.
Med et navigationssystem Professional, Bluetooth-forbindelsen og ConnectedDrive Services behøver du ikke længere at gribe fat i mobiltelefonen for at bruge den. På www.bmw.dk/bluetooth kan du se, om Bluetooth-funktionen i din smartphone er kompatibel med dette udstyr.
* Funktionen tilbydes ikke i Danmark.
Med Bluetooth Office kan du bruge tiden i bilen endnu mere effektivt. Muligheden for at tilslutte Bluetooth- og USB-enheder til bilen giver dig frie hænder til at koordinere din hverdag. E-mail, aftaler, opgaver og sms vises i bilens kontroldisplay eller læses op via bilens højttalere og den indbyggede tekst til tale-funktion (ikke på dansk).
Se en liste med kompatible mobilenheder på www.bmw.dk/bluetooth

CONCIERGE SERVICE.

Har du nogen sinde tænkt på, hvordan det ville være at have en personlig assistent? Nu har du muligheden! Oplev en ganske særlig form for service – Concierge Service fra BMW ConnectedDrive.
Med et enkelt tryk på en knap opretter tjenesten Concierge Service fra BMW ConnectedDrive en forbindelse til en medarbejder hos BMW callcenteret, som herefter er din ”personlige assistent”. Medarbejderen finder hurtigt frem til en bestemt restaurant, den nærmeste kontantautomat eller et døgnapotek og kan sende de relevante adresseoplysninger direkte til navigationssystemet. Han kan også reservere bord på restauranten eller booke dig ind på et hotel.
Concierge Service fungerer uafhængigt af din mobiltelefon i både ind- og udland, 24 timer i døgnet, syv dage om ugen, 365 dage om året – og så er det ganske gratis. Funktionen forudsætter, at bilen er udstyret med ConnectedDrive Services.

ONLINE ENTERTAINMENT*.

ONLINE ENTERTAINMENT*.

Det rigtige soundtrack til enhver situation, enhver vejstrækning og ethvert humør. Online Entertainment giver dig ubegrænset adgang til mere end tolv millioner musiknumre i BMW M5 Sedan – uden omveje via eksterne enheder såsom din smartphone.
Her er der noget for enhver musiksmag. Med Online Entertainment kan du åbne en flatratekonto hos en af BMW’s samarbejdspartnere, der leverer musiktjenester. Men tro ikke, at musikken kun spiller, når du sidder i din BMW M5 Sedan. Du kan også anvende funktionen på din smartphone og på alle andre enheder, der understøttes af udbyderen.
Naturligvis uden ekstra omkostninger for dig. * Tjenesten tilbydes ikke i Danmark. Funktionen forudsætter, at bilen er udstyret med ConnectedDrive Services.

REMOTE SERVICES.

Med Remote Services og den gratis app BMW ConnectedDrive (kan downloades i Apple App Store og Google Play Store) kan du fjernstyre forskellige funktioner i bilen, fx bilens centrallås. Du kan også overføre måladresser til bilens navigationssystem via Google™-onlinesøgning, eller få vist bilens placering. Du skal aktivere Remote Services i kundeportalen BMW ConnectedDrive på www.bmw-connecteddrive.com, inden du tager funktionen i brug første gang.

REAL TIME TRAFFIC INFORMATION.

Med Real Time Traffic Information (RTTI) har du adgang til dugfriske trafikinformationer. På denne måde får du præsenteret minutpræcise data om tid og sted for en evt. trafikprop.
Systemet anvender bl.a. bevægelsesprofiler fra mobilnettet, GPS-data fra bilflåder, smartphoneapps og informationer fra politiet som datagrundlag. Teknologien arbejder så præcist, at bilkøer kan lokaliseres med ned til 500 m nøjagtighed. RTTI giver dig dermed en helt opdateret briefing omkring trafikken på motorveje, motortrafikveje og landeveje samt en række veje i byerne og kan guide dig effektivt uden om eventuelle problemer.
Funktionen forudsætter, at bilen er udstyret med ConnectedDrive Services.