Grå M5 Competition og blå BMW M5 kører på motorvejen med ørkenlandskab som baggrund

UTROLIG VED FØRSTE BLIK.

Grå M5 Competition og blå BMW M5 kører på motorvejen med ørkenlandskab som baggrund

Den helt nye BMW M5 med M xDrive.

Grå BMW M5 Competition kører på motorvejen med ørkenlandskab som baggrund

SKARPERE END NOGEN SINDE.

Grå BMW M5 Competition kører på motorvejen med ørkenlandskab som baggrund

Den helt nye BMW M5 Competition.

UTROLIG VED FØRSTE BLIK.

Den helt nye BMW M5 med M xDrive.

SKARPERE END NOGEN SINDE.

Den helt nye BMW M5 Competition.

BMW M5 Sedan. 600-625 hk. Forbrug 8,5-9,1 km/l. CO2 264-266 g/km. Bilen er vist med ekstraudstyr. Forbrugsværdierne er angivet efter den nye WLTP-norm. Øvrigt tilvalg af udstyr kan påvirke forbrugsværdierne. Energiklasse: F / G

 

Spændende og elegant formgivning. Stærkere end nogensinde. Nyeste generation af BMW M5 er et udtryk for suveræn ingeniørkunst og innovative teknologier. Her opnår du et niveau af køredynamik, som du hidtil kun har kunnet drømme om. Den er spækket med ultra moderne teknologier, der gør hverdagen sikrere og mere komfortabel. Det innovative firehjulstræk M xDrive i den kraftfulde, nye BMW M5 med op til 625 hk* (460 kW)* forvandler bilens fører til en selvsikker pilot i en high performance sportssedan med fantastisk kraftoverskud, knivskarp præcision og imponerende dynamik – ren M køreglæde på et helt nyt niveau.

* Værdierne er gældende for BMW M5 Competition.

Læs mere

FÅ ET PRISTILBUD.

Udfyld nedenstående formular, så kontakter vi dig.

UTROLIG VED FØRSTE BLIK.

PUSTER NYT LIV I EN LEGENDE.

  • 01 Ydelse 625 hk* (460 kW)*
  • 02 Maksimalt drejningsmoment 750 Nm
  • 03 Fra 0 til 100 km/t på 3,3 sek.*
  • 04 Tophastighed 305 km/t med M Driver's Package
  • 05 Imponerende køredynamik takket være M xDrive

* Værdierne er gældende for BMW M5 Competition.

Læs mere

HIGH PERFORMANCE BUSINESS SUIT.

Designet af den helt nye BMW M5 med xDrive.

Grå BMW M5 Competition set skråt bagfra foran en mørk baggrund

M design.

Det klare, M specifikke design på BMW M5 udstråler rendyrket dynamik over hele linjen og fra alle vinkler. BMW Individual Shadow Line fremhæver bilens sporty karakter. Det laminerede M5 Competition-emblem ved sideskørterne fås som ekstraudstyr.

Læs mere
M sidespejl på grå BMW M5 Competition

M sidespejle.

De specielle M sidespejle med dobbeltarm og indbyggede LED-blinklys udgør en vigtig del af det sporty og dynamiske M design og formidler samtidig en følelse af præcist ingeniørarbejde ned til mindste detalje.

Læs mere
Dobbeltnyren på BMW M5 Competition set forfra

M dobbeltnyre.

Den iøjnefaldende M dobbeltnyre med M5 logo og dobbelte kølerribber i sort højglans toner helt rent flag omkring, hvad der venter af fantastiske køreoplevelser bag det sporty frontparti.

Læs mere
M motorhjelm på grå BMW M5 Competition set oppefra

M motorhjelm.

To karakteristiske linjer på motorhjelmen i letvægtsaluminium giver den helt nye BMW M5 en skarp profil. Kulfibertaget fortsætter de M specifikke linjer og fører dem videre om til bagendedesignet.

Læs mere
M kulfibertag på grå BMW M5 Competition set oppefra

M kulfibertag.

M kulfibertaget er opbygget af et kulfiberforstærket plastmateriale (CFRP) og er en del af det intelligente letvægtskoncept, og sammen med motorhjelmen af aluminium bidrager det til at sænke totalvægten og forbedre køredynamikken.

Læs mere
M gæller på grå BMW M5 Competition

M gæller.

De iøjnefaldende M gæller på sideskærmen i sort højglans med M5 modelemblem tilføjer et dynamisk og tredimensionelt touch, samtidig med at det understreger den dynamiske kombination af teknisk perfektion og imponerende design, der har været karakteristisk for M modellerne siden dag et.

Læs mere
20-tommer letmetalfælg 789 M på BMW M5 Competition

20-tommer letmetalfælg 789 M, smedet.

De specialdesignede, smedede 20-tommer M letmetalfælge 789 M i tofarvet look med forskellige dækstørrelser på for- og bagakslen er udført med dynamisk Y-eger-design, som fremhæver BMW M5 Competitions sporty kvaliteter.

Læs mere
Dobbelt M afgangsrør på BMW M5 Competition set i gadeniveau

Dobbelt M afgangsrør.

De typiske dobbelte M afgangsrør, den centrale diffusor og bagskørtet i sort højglans er umiskendelige signaler om det sporty ambitionsniveau i BMW M5 Competition.

Læs mere

OPGRADER FRA BUSINESSCLASS TIL FØRSTE KLASSE.

Designet på den helt nye BMW M5 med M xDrive.

"Den helt nye BMW M5 med M xDrive kører som en baghjulstrukket bil – med forbedret vejgreb."
Frank van Meel, BMW M GmbH, bestyrelsesformand.

MESTERLIGT MAGELØS.

Hvordan forvandles de mange kræfter i den helt nye BMW M5 direkte og præcist til maksimal køredynamik? Med innovative teknologier inspireret af motorsporten.

Læs mere

Ultra præcise gearskift.

8-trins M Steptronic-gearkassen med Drivelogic begejstrer med ekstremt hurtige gearskift og en række gearprogrammer: Lige fra meget sporty og dynamisk til komfortabel og økonomisk. Gearene kan også skiftes manuelt via gearvælgeren eller med gearskiftekontakter på rattet.
Læs mere

Maksimal bremsekraft.

Det kulfiber-keramiske bremseanlæg fra BMW M leverer bremsekraften mere direkte. Anlægget er rustfrit, ekstremt slidstærkt, tåler højere varmegrader og bidrager til at sænke bilens totalvægt, hvilket har en positiv effekt på dynamikken og accelerationen. Guldfarvede bremsekalibre med M signatur gør det let at identificere dette tekniske specialudstyr på lang afstand.
Afhængigt af driftsforholdene og brugsmønsteret kan der forekomme driftsstøj fra bremserne, lige inden bilen holder helt stille, særligt ved våde vejforhold. Dette skyldes egenskaberne hos de anvendte materialer. Påvirkningen fra fugt og vejsalt kan medføre, at anlæggets bremseevne reduceres til at være på højde med et traditionelt bremseanlæg. Dette kan kortvarigt opleves som en reduceret bremseevne, som kan modvirkes ved at træde kraftigere på bremsepedalen, hvis dette er påkrævet.
Læs mere

Perfekte styreegenskaber.

M Servotronic leverer altid den rigtige mængde styrekraft ved at tilpasse kraftfordelingen til den aktuelle hastighed. Systemet sikrer altid et direkte og præcist styretøj uanset hastighed. Teknologien er konfigureret specielt til M modellerne og tilbyder tre forskellige indstillinger, der kan vælges via et tryk på en knap.
Læs mere

Optimal kraftfordeling.

Det aktive M differentiale optimerer vejgrebet og stabiliteten ved vognbaneskift, når du accelererer ud af et sving eller kører gennem svinget med høj fart og på skiftende vejunderlag. Vejgrebet optimeres ved hjælp af en elektronisk styret enhed, der reducerer forskellen i omdrejninger mellem baghjulene.
Læs mere
BMW_M5_sedan_udstyr

Udstyr.

Download oversigter for BMW standardudstyr og prislister for BMW ekstraudstyr på nedenstående links.
Læs mere

* Værdierne er gældende for BMW M5 Competition.

Læs mere

VÆGTOPTIMERET. LYDFORBEDRET.

Dobbelt M afgangsrør på BMW M5 Competition set i gadeniveau

VÆGTOPTIMERET. LYDFORBEDRET.

M sportsudstødning.

M sportsudstødningen er leveringsdygtig i dynamisk vellyd, som kan påvirkes via den indbyggede udstødningsventilmekanisme. Køreprogrammerne SPORT og SPORT+, der vælges via køredynamikknapperne, ledsages af en mere intens motorlyd, mens det komfortorienterede køreprogram prioriterer en mere diskret motorlyd. Derudover kan lydniveauet sænkes via den nye lydkontrolknap.

TILSLUTNING OG ASSISTENTSYSTEMER.

BMW M5 sætter nye stanarder for tilslutningsteknologier og assistentsystemer. Uanset om du vil organisere dine mødeaftaler, sende e-mail eller slå din egen bedste omgangstid på racerbanen. Det innovative betjeningskoncept, den multifunktionelle instrumentgruppe og Head-Up Displayet imponerer med suveræn brugervenlighed, digitale tjenester og en helt ny M grafik. Få alle nødvendige oplysninger om kørslen på et splitsekund: Lige fra gearskift, navigation og speedometer til konfiguration af firehjulstræksystemet og dit personlige udvalg af visninger. En række intelligente assistenter hjælper dig som co-pilot, når du måtte ønske det.

Grå BMW M5 Competition kører på motorvejen med ørkenlandskab som baggrund

BMW M5 COMPETITION.

BMW M5 COMPETITION.