UTROLIG VED FØRSTE BLIK.

Den helt nye BMW M5 med M xDrive.

JÆGEREN. OGSÅ FOR SAMLERE.

BMW M5 First Edition inspired by BMW Individual.

UTROLIG VED FØRSTE BLIK.

Den helt nye BMW M5 med M xDrive.

JÆGEREN. OGSÅ FOR SAMLERE.

BMW M5 First Edition inspired by BMW Individual.

Spændende og elegant formgivning. Stærkere end nogensinde. Nyeste generation af BMW M5 er et udtryk for suveræn ingeniørkunst og innovative teknologier. Her opnår du et niveau af køredynamik, som du hidtil kun har kunnet drømme om. Den er spækket med ultra moderne teknologier, der gør hverdagen sikrere og mere komfortabel. Det innovative firehjulstræk M xDrive i den kraftfulde, nye BMW M5 med 600 hk (441 kW) forvandler bilens fører til en selvsikker pilot i en high performance sportssedan med fantastisk kraftoverskud, knivskarp præcision og imponerende dynamik – ren M køreglæde på et helt nyt niveau.

 

BMW M5 med M xDrive:
Brændstofforbrug i km/liter (blandet kørsel): 9,5
CO2-udledning i g/km (blandet kørsel): 241


Værdierne for brændstofforbrug er beregnet på grundlag af NEDC-kørselscyklussen og afhænger af den valgte fælg- og dækstørrelse. De viste modeller omfatter ekstraudstyr.

 

UTROLIG VED FØRSTE BLIK.

PUSTER NYT LIV I EN LEGENDE.

  • 01 Ydelse 600 hk (441 kW)
  • 02 Maksimalt drejningsmoment 750 Nm
  • 03 Fra 0 til 100 km/t på 3,4 sek.
  • 04 Tophastighed 305 km/t med M Driver's Package
  • 05 Imponerende køredynamik takket være M xDrive

OPGRADER FRA BUSINESSCLASS TIL FØRSTE KLASSE.

Designet på den helt nye BMW M5 med M xDrive.

"Den helt nye BMW M5 med M xDrive kører som en baghjulstrukket bil – med forbedret vejgreb."
Frank van Meel, BMW M GmbH, bestyrelsesformand.

MESTERLIGT MAGELØS.

Hvordan forvandles de mange kræfter i den helt nye BMW M5 direkte og præcist til maksimal køredynamik? Med innovative teknologier inspireret af motorsporten.

Ultra præcise gearskift.

8-trins M Steptronic-gearkassen med Drivelogic begejstrer med ekstremt hurtige gearskift og en række gearprogrammer: Lige fra meget sporty og dynamisk til komfortabel og økonomisk. Gearene kan også skiftes manuelt via gearvælgeren eller med gearskiftekontakter på rattet.

Maksimal bremsekraft.

Det kulfiber-keramiske bremseanlæg fra BMW M leverer bremsekraften mere direkte. Anlægget er rustfrit, ekstremt slidstærkt, tåler højere varmegrader og bidrager til at sænke bilens totalvægt, hvilket har en positiv effekt på dynamikken og accelerationen. Guldfarvede bremsekalibre med M signatur gør det let at identificere dette tekniske specialudstyr på lang afstand.
Afhængigt af driftsforholdene og brugsmønsteret kan der forekomme driftsstøj fra bremserne, lige inden bilen holder helt stille, særligt ved våde vejforhold. Dette skyldes egenskaberne hos de anvendte materialer. Påvirkningen fra fugt og vejsalt kan medføre, at anlæggets bremseevne reduceres til at være på højde med et traditionelt bremseanlæg. Dette kan kortvarigt opleves som en reduceret bremseevne, som kan modvirkes ved at træde kraftigere på bremsepedalen, hvis dette er påkrævet.

Perfekte styreegenskaber.

M Servotronic leverer altid den rigtige mængde styrekraft ved at tilpasse kraftfordelingen til den aktuelle hastighed. Systemet sikrer altid et direkte og præcist styretøj uanset hastighed. Teknologien er konfigureret specielt til M modellerne og tilbyder tre forskellige indstillinger, der kan vælges via et tryk på en knap.

Optimal kraftfordeling.

Det aktive M differentiale optimerer vejgrebet og stabiliteten ved vognbaneskift, når du accelererer ud af et sving eller kører gennem svinget med høj fart og på skiftende vejunderlag. Vejgrebet optimeres ved hjælp af en elektronisk styret enhed, der reducerer forskellen i omdrejninger mellem baghjulene.

Udstyr.

Download oversigter for BMW standardudstyr og prislister for BMW ekstraudstyr på nedenstående links.

VÆGTOPTIMERET. LYDFORBEDRET.

VÆGTOPTIMERET. LYDFORBEDRET.

M sportsudstødning.

M sportsudstødningen er leveringsdygtig i dynamisk vellyd, som kan påvirkes via den indbyggede udstødningsventilmekanisme. Køreprogrammerne SPORT og SPORT+, der vælges via køredynamikknapperne, ledsages af en mere intens motorlyd, mens det komfortorienterede køreprogram prioriterer en mere diskret motorlyd. Derudover kan lydniveauet sænkes via den nye lydkontrolknap.

TILSLUTNING OG ASSISTENTSYSTEMER.

BMW M5 sætter nye stanarder for tilslutningsteknologier og assistentsystemer. Uanset om du vil organisere dine mødeaftaler, sende e-mail eller slå din egen bedste omgangstid på racerbanen. Det innovative betjeningskoncept, den multifunktionelle instrumentgruppe og Head-Up Displayet imponerer med suveræn brugervenlighed, digitale tjenester og en helt ny M grafik. Få alle nødvendige oplysninger om kørslen på et splitsekund: Lige fra gearskift, navigation og speedometer til konfiguration af firehjulstræksystemet og dit personlige udvalg af visninger. En række intelligente assistenter hjælper dig som co-pilot, når du måtte ønske det.

BMW M5 FIRST EDITION INSPIRED BY BMW INDIVIDUAL.

BMW M5 FIRST EDITION INSPIRED BY BMW INDIVIDUAL.

Brændstofforbrug og CO2-udledning.

  • Tallene for brændstofforbrug og CO2-udledning afhænger af den valgte fælg- og dækstørrelse. Forbrugsdata beregnes med udgangspunkt i NEDC-cyklussen.