KOMFORT OG FUNKTIONALITET I BMW X1.

Eventyrlyst møder komfort.

KOMFORT OG FUNKTIONALITET I BMW X1.

Eventyrlyst møder komfort.

Den perfekte følgesvend på dine eventyr ud i det ukendte. Kabinen i BMW X1 modtager alle passagerer med en høj siddestilling, suverænt udsyn og lækre materialer over hele linjen, og takket være den intuitive betjening og fleksible rummelighed bliver BMW X1 til den ideelle ledsager på alle dine rejser, store som små.

Komfort og funktionalitet i BMW X1.Eventyrlyst møder komfort.

Den perfekte følgesvend på dine eventyr ud i det ukendte. Kabinen i BMW X1 modtager alle passagerer med en høj siddestilling, suverænt udsyn og lækre materialer over hele linjen, og takket være den intuitive betjening og fleksible rummelighed bliver BMW X1 til den ideelle ledsager på alle dine rejser, store som små.

Læs mere

HØJERE SIDDESTILLING I FØRERSÆDET.

Den høje siddestilling i BMW X1 giver en helt række fordele. Den mest indlysende: Bilens fører og alle passagerer nyder godt af det gode udsyn til alle sider, hvilket også er med til at øge sikkerheden i trafikken. Derudover er det meget mere komfortabelt for alle passagerer at stige ind i og ud af bilen fra en høj position. Sidst, men ikke mindst vil du opleve kabinen som ekstra rummelig fra den højere siddestilling. Det høje perspektiv i kombination med de store rudepartier og panoramaglastaget (ekstraudstyr) giver dig en helt unik pladsoplevelse.

PLADSFORHOLD.

BMW X1’s kompakte udvendige mål er et kæmpe plus i storbyen. Ikke mindst, når kompakt udenpå forenes med rummelig indeni. Bilens SAV-typiske karrosseriform med en høj taglinje sikrer, at kabinen er både rummelig og indbydende. Den høje siddestilling og de store rudepartier bidrager ligeledes til det fabelagtigt gode udsyn. Men BMW X1 kan mere end bare se ud. 56 cm benplads ved bagsædet er mere end rigeligt til, at selv voksne passagerer kan nyde god komfort på lange ture.

PASSAGERSÆDE MED NEDFÆLDELIGT RYGLÆN.

Passagerforsædet, der kan lægges helt ned, er en del af den fleksible kabineindretning. Ryglænet kan foldes helt frem i en håndevending og efterlader en næsten helt plan læsseflade. Det gør det muligt at transportere lange genstande eller sportsudstyr med en maks. længde på 2,50 m.

FORSKYDELIG ANDEN SÆDERÆKKE.

Et ægte funktionelt highlight i BMW X1 er muligheden for som ekstraudstyr at forskyde bagsædet i længderetningen i forholdet 60/40. Det gør bagagerummet endnu mere fleksibelt, og du har valget mellem ekstra benplads til bagsædepassagererne eller ekstra plads til bagagen. Sæderækken forskydes frem og tilbage ved at trække i håndtaget under sædet. Derudover kan bagsæderyglænet indstilles i forholdet 40/20/40. Resultatet er endnu højere komfort for passagererne og endnu mere plads i bagagerummet.

LÆSSET MED KOMFORT.

I BMW X1 tager oplevelsen af komfort fart, allerede inden du har kørt den første meter. Den store bagklap med fornem åbningshøjde afslører således masser af praktisk plads til bagagen og en komfortabel læssehøjde. En fleksibel kabine med passagersæde, der kan lægges ned, og en variabel bagsædebænk giver god plads til store stykker bagage såsom ski eller cykler.

BERØRINGSFRI ÅBNING AF BAGAGERUMMET.

Hvorfor have besværet med at stå og lede efter tændingsnøglen, når du står ved bilen med hænderne fulde af indkøbsposer? Udstyret komfortadgang med bagklapautomatik gør det muligt at åbne bagklappen med en fodbevægelse – en sensor under bagkofangeren aktiverer åbningsmekanismen. Bagagerummet låses op, og bagklappen åbner automatisk.

 • Værdierne uden parentes gælder for standardmodellen med standardgearkasse, værdier i parentes gælder for samme model, men med en anden gearkasse.

  Det anførte brændstofforbrug og CO₂-udledning er fastsat i henhold til Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EF) 715/2007 af 20. juni 2007 gældende på tidspunktet for typegodkendelsen af det pågældende køretøj. De anførte tal er baseret på et køretøj med det standardudstyr, som køretøjet leveres med, og det viste interval er baseret på de forskellige konfigurationsmuligheder (standardudstyr og ekstraudstyr). De modeller, der er afbildet, afspejler biler, der forhandles på det tyske marked. Der kan dermed forekomme afvigelser fra de beskrevne modelvarianter og det beskrevne udstyr i forhold til biler, der forhandles i Danmark. Du kan få yderligere oplysninger hos din BMW forhandler.

  * Brændstofforbruget, CO₂-udledningerne og strømforbrug er fastsat ud fra den nye WLTP-norm (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure). Registreringsafgiften er baseret på, blandt andet, bilens brændstofforbrug. Beregningen af registreringsafgiften baseres i Danmark, til og med 31. december 2020, på en korreleret værdi af det opnåede WLTP-testresultat.

  Mere information om udledninger og WLTP-kørecyklussen findes på www.bmw.dk/wltp.

  En oversigt over brændstofforbrug, CO₂-udledninger og strømforbrug for alle nye personbilmodeller fås gratis på alle salgssteder, og kan derudover ses på Trafikstyrelsens hjemmeside www.bilviden.dk.

   

  Generelle vilkår og ansvarsfraskrivelse.

  Vi tager forbehold for fejl og mangler. Vi tilstræber, at indholdet er ajour, men vi kan ikke garantere, at indholdet til enhver tid er korrekt. BMW.dk kan ikke betragtes som en komplet guide til vores produkter og ydelser.

  BMW Danmark A/S forbeholder sig retten til når som helst at foretage ændringer i priser, specifikationer og udstyr. For mere information om bilernes standard- og ekstraudstyr se www.bmw.dk/udstyr.