ASSISTENTSYSTEMER I BMW X1.

BMW Personal CoPilot-assistentsystemer i BMW X1.

Få hjælp af eksperterne: I BMW X1 kan du trække på hjælp fra en række assistentsystemer. Disse elektroniske funktioner sikrer endnu højere sikkerhed og endnu bedre komfort. Så kan du koncentrere dig om at køre bilen – og nyde glæden ved at køre.

Læs mere

NAVIGATIONSSYSTEM PLUS.

Navigation Plus med BMW Head-Up Display samler en række nyttige teknologier under ét: Navigationssystem med indbygget 8,8-tommer LCD-farvedisplay, radio, mp3-afspiller, RDS-dobbelttuner og en instrumentgruppe med højopløst 5,7-tommer TFT-display. BMW Head-Up Displayet med fuld farvevisning projicerer alle kørselsrelevante oplysninger op i førerens synsfelt, så han eller hun kan holde fokus på vejen og trafikken. Rutevejledningen foregår via retningspile og kortvisning ledsaget af talte vejledninger. Systemet betjenes intuitivt ved hjælp af enten iDrive Touch-controlleren, genvejstasterne og de otte favorittaster, stemmestyring eller touchskærmen med dynamisk grafik. Systemet omfatter også både USB og Bluetooth samt en håndfri samtalefunktion.

Navigation Plus viser dig den hurtigste og direkte vej gennem en række lande i Europa og i nogle tilfælde også uden for Europas grænser. TMC-teknologi anvendes til tidlig identifikation af trafikale problemer og hurtig beregning af alternative ruter, så du når hurtigst muligt frem til dit rejsemål uden at lade trafikken bremse dig.

  • iDrive Touch-controller

    iDrive Touch-controlleren (en del af navigationssystemet Professional) gør det muligt at styre indholdet i kontroldisplay med en enkelt hånd. Takket være den touchpad, der er indbygget i selve controlleren, kan du nemt "skrive" oplysninger såsom navigationsadresser ved at bruge en finger. Controlleren kan også drejes og trykkes for at betjene en række funktioner, ændre indstillinger og scrolle gennem lister og menuer. Betjeningen er helt intuitiv, idet den gør brug af følesansen. Det gør livet meget lettere for bilens fører, som kan koncentrere sig endnu bedre om at køre bilen. Samtlige funktioner, der styres via controlleren, kan følges i kontroldisplayet.

BMW HEAD-UP DISPLAY.

BMW Head-Up Display i fuld farve projicerer alle kørselsrelevante oplysninger op i førerens øjenhøjde, så han eller hun kan koncentrere sig fuldt og helt om at køre bilen. Du kan bl.a. få vist speedometer, navigationsanvisninger, Speed Limit Info om hastighedsgrænser og overhalingsforbud samt lister fra bilens telefon- og underholdningselektronik.

DRIVING ASSISTANT.

Sikkerhedspakken Driving Assistant kombinerer de kamerabaserede systemer fjernlysassistent, Speed Limit Info og vejstribealarm samt afstandsalarm og personadvarsel med City-bremsefunktion.
Fjernlysassistenten sikrer det bedst mulige udsyn efter mørkets frembrud ved aktivt at forhindre, at fjernlyset blænder den øvrige trafik. Intelligent Speed Limit Info holder et vågent øje med hastighedsgrænserne ved at flette billeddata fra det indbyggede kamera med data fra navigationssystemet og oplysninger fra GPS og regnsensoren, så systemet kan tage højde for hastighedsgrænser, der kun gælder på særlige tidspunkter og ved særlige vejrforhold.
Vejstribealarmen sender vibrationer ud i rattet, hvis bilen utilsigtet skifter bane ved hastigheder over 70 km/t. Hvis situationen er kritisk, kan afstandsalarmen advare bilens fører med en alarm i to trin. Persongenkendelsesfunktionen arbejder ved hastigheder mellem 10 og 60 km/t og udsender et alarmsignal i tilfælde af akut risiko for påkørsel. Samtidig forberedes bilens bremser til hurtigere respons. I nødstilfælde foretager systemet en let nedbremsning, hvorved der sikres en lavere kollisionshastighed. Hvis en bil bremser pludseligt, bliver advarslerne gradvist kraftigere og kulminerer i en automatisk let opbremsning.

PARKERINGSASSISTENT.

Parkeringsassistenten gør det lettere at foretage parallelparkeringer. Systemet måler permanent størrelsen på ledige parkeringspladser i forbifarten (maks. 35 km/t og maks. 1,5 m afstand til rækken af parkerede biler). Når der er fundet en tilstrækkeligt stor plads, behøver du blot at aktivere blinklyset, så overtager parkeringsassistenten styretøjet, mens du styrer parkeringen ved at vælge det rette gear og betjene speederen og bremsen. Instruktioner i kontroldisplayet og lydsignaler guider dig gennem parkeringen. På denne måde mestres enhver parkeringsmanøvre sikkert og let.

BAKKAMERA.

BAKKAMERA.

Bakkameraet sikrer bedre overblik ved baglænskørsel, parkering og ved hastigheder under 15 km/t. Bakkameraet viser området bag ved bilen i kontroldisplayet. Interaktive hjælpelinjer til afstand og vendediameter understøtter bilens fører ved parkeringsmanøvrer, og forhindringer markeres med farve.

PARK DISTANCE CONTROL.

Park Distance Control (PDC) for og bag gør det let at parkere og manøvrere, når pladsen er trang. Afstanden mellem bilen og en evt. forhindring angives med et lydsignal og vises derudover også med grafik i kontroldisplayet.

BRÆNDSTOFFORBRUG OG CO2-UDLEDNING.

Brændstofforbrug og CO2-udledning for BMW X1-modeller med benzin- eller dieselmotor: Brændstofforbrug i km/liter (blandet kørsel): 15,2 til 25,6
CO2-udledning i g/km (blandet kørsel): 104 til 152
Brændstofforbrug og CO2-udledning for BMW X1 xDrive25i: Brændstofforbrug i km/liter (blandet kørsel): 15,2 til 15,6
CO2-udledning i g/km (blandet kørsel): 149 til 152.

Læs mere