KØREDYNAMIK OG EFFEKTIVITET I BMW X1.

Kraften til at flytte grænser.

KØREDYNAMIK OG EFFEKTIVITET I BMW X1.

Kraften til at flytte grænser.

BMW X1 er i sit rette element overalt og begejstrer med præcise køreegenskaber både onroad og offroad. Konstruktionen med perfekt afstemte komponenter gør det muligt. Udgangspunktet er den noget nær optimale vægtfordeling med hhv. 57 og 43 procent af vægten på for- og bagakslen. Det intelligente firehjulstræk BMW xDrive, der fås som ekstraudstyr, sender motormomentet videre til det hjul, der bedst kan konvertere det til fremdrift – uanset hvilket under der befinder sig under hjulene. Undervognen er trimmet til maksimal dynamik og leverer præcise tilbagemeldinger til bilens fører. Samtidig sikrer udstrakt brug af BMW EfficientDynamics-teknologien, at BMW X1 holder igen med både brændstofforbruget og mængden af udledning. Der er med andre ord fokus på ren køreglæde kilometer efter kilometer.

Køredynamik og effektivitet i BMW X1.Kraften til at flytte grænser.

BMW X1 er i sit rette element overalt og begejstrer med præcise køreegenskaber både onroad og offroad. Konstruktionen med perfekt afstemte komponenter gør det muligt. Udgangspunktet er den noget nær optimale vægtfordeling med hhv. 57 og 43 procent af vægten på for- og bagakslen. Det intelligente firehjulstræk BMW xDrive, der fås som ekstraudstyr, sender motormomentet videre til det hjul, der bedst kan konvertere det til fremdrift – uanset hvilket under der befinder sig under hjulene. Undervognen er trimmet til maksimal dynamik og leverer præcise tilbagemeldinger til bilens fører. Samtidig sikrer udstrakt brug af BMW EfficientDynamics-teknologien, at BMW X1 holder igen med både brændstofforbruget og mængden af udledning. Der er med andre ord fokus på ren køreglæde kilometer efter kilometer.

Læs mere

BMW EFFICIENTDYNAMICS-TEKNOLOGI.

BMW EFFICIENTDYNAMICS-TEKNOLOGI.

Kombinationen af brændstoføkonomiske BMW TwinPower Turbo-motorer, intelligent letvægtskonstruktion og optimeret aerodynamik giver BMW X1 de bedste forudsætninger for at levere ren køreglæde og et begejstrende lavt forbrug. Det er værdier, som BMW EfficientDynamics-teknologierne energistyring, automatisk start/stop-funktion og genvinding af bremseenergi bakker 100 procent op om. Med ekstraudstyr såsom 8-trins Steptronic-gearkassen kan du hjælpe effektiviteten og dynamikken i BMW X1 yderligere på vej.

BMW X1 sDrive16d.

BMW X1 sDrive16d.

BMW X1 sDrive 16d med den nye 3-cylindrede BMW TwinPower Turbo-dieselmotor anvender en række innovative teknologier, som leverer fornemme 116 hk (85 kW) og en imponerende god effektivitet. Sammen med den tværliggende motor udgør forhjulstrækket en pladsbesparende løsning, som kommer kabinemålene og det kompakte ydre til gode.

BMW xDrive.

Det intelligente firehjulstræk BMW xDrive tilpasser sig selv de vanskeligste vejforhold og sørger for, at bilen altid er på vej med det bedst mulige vejgreb. xDrive og Dynamic Stability Control (DSC) sørger sammen for at høj sikkerhed og stabilitet. xDrive, der styres via DSC-sensorerne, sørger for at fordele trækkraften fleksibelt og hurtigt mellem akslerne for at forhindre over- eller understyring i svingene, hvilket sikrer fremragende retningsstabilitet. Samtidig sikrer det hurtig og sikker acceleration selv på glat underlag eller stejle stigninger. Ved kritiske vejforhold behøver DSC-systemet ikke at gribe ind så ofte. På denne måde forener BMW xDrive fordelene ved firehjulstræk – vejgreb, retningsstabilitet og sikkerhed – med den køredynamik, der altid har kendetegnet BMW.

STEPTRONIC.

Steptronic-gearkasserne sætter nye standarder for komfort, dynamik og effektivitet. De er en integreret del at BMW EfficientDynamics-konceptet. Den meget tætte udlægning af de enkelte geartrin sikrer den bedst mulige kraftudvikling uanset hastighed. Det er med til at reducere brændstofforbruget markant, mens du samtidig kan nyde det store sportslige og dynamiske overskud.

 • 8-trins Steptronic-gearkasse

  8-trins Steptronic-gearkassen begejstrer med endnu højere gearskiftekomfort og generelt bedre kørekomfort ved at reducere afstanden mellem de enkelte gear, hvilket afstedkommer mindre spring i motoromdrejningerne. På denne måde forener gearkassen høj komfort med mærkbart større dynamik og en væsentlig brændstofbesparelse.

 • 8-trins Steptronic-sportsgearkasse

  8-trins Steptronic-sportsgearkassen tilpasser sig efter din kørestil, og behersker både komfortabel cruising og ekstremt dynamisk kørsel. Med køreprogrammet Sport er skiftekarakteristikken optimeret til maksimal ydelse. Manuelle indgreb i skifteautomatikken er mulige via gearvælgeren eller gearskiftekontakter på rattet. 8-trins Steptronic-sportsgearkasse fås som ekstraudstyr.

 • Steptronic-dobbeltkoblingsgearkasse

  7-trins Steptronic-gearkassen med dobbeltkoblingsteknologi kombinerer overlegen effektivitet med suveræn kørekomfort takket være optimerede udvekslingsforhold og hurtige skift i motoromdrejninger. På denne måde forener gearkassen overlegen komfort med forbedret brændstoføkonomi.

 • Steptronic Sport-dobbeltkoblingsgearkasse

  7-trins-automatgearkassen Steptronic Sport med dobbeltkobling sikrer ekstremt sporty gearskift. Ud over
den automatiske skiftefunktion kan bilens fører også vælge at skifte gear manuelt. Gearskiftindikatoren viser, hvornår det er bedst at skifte et gear op eller ned, og selve gearskiftet foretages via gearskiftekontakterne på sportslæderrattet eller med gearvælgeren. I automatic-funktionen vælger bilen altid det bedst mulige gear uanset kørestil. Gearkassen mestrer alt lige fra komfortabel kørsel til en meget dynamisk kørestil.

  I SPORT-programmet med gearvælgeren i venstre gearkulisse S/M er gearskiftet konfigureret til maksimal performance, og hurtige omdrejningsskift mellem gearene sikrer en kraftfuld acceleration. Motoren holder altid et stort omdrejningsområde i reserve og har således et stort kraftoverskud. Funktionen Launch Control sørger for at indstille de perfekte motoromdrejninger til kørselsstart, så du kan accelerere med maksimal power fra stående start. Det syvende gear sænker motoromdrejningerne og dermed også brændstofforbruget ved høje hastigheder. Den effektive 7-trins Steptronic Sport-gearkasse med dobbeltkobling arbejder sammen med motoren om at levere den bedst mulige brændstoføkonomi, kraftudvikling og gearskiftekomfort.

OPLEV KØREDYNAMIKKEN I BMW X1.

Køreglæde kender ingen grænser.

OPLEV KØREDYNAMIKKEN I BMW X1.

Køreglæde kender ingen grænser.

KØREPROGRAMMET ECO PRO.

Køreprogrammet ECO PRO kan hjælpe dig med at reducere dit brændstofforbrug med op til 20 % (ifølge en forbrugsmåling foretaget af BMW), hvis du følger alle anbefalinger og tilpasser din kørestil. Funktionerne coasting, Route-Ahead Assistant og ECO PRO Route kan bidrage med yderligere 5 % sparepotentiale.

 • Coastingfunktion

  Coastingfunktionen afbryder forbindelsen mellem drivlinjen og motoren, så bilen ruller videre ved egen kraft (på engelsk ”coasting”), så snart du løfter foden fra speederen mellem 50 og 160 km/t og ikke bremser. Funktionen Route-Ahead Assistant kan ved behov bryde ind i coasting-tilstanden.

 • ECO PRO Route

  ECO PRO Route viser dig altid den mest brændstofeffektive vej under hensyntagen til den aktuelle trafik, kørestil og vejforhold. Bilcomputeren viser dig udtrykt i procent, hvor meget brændstof, du kan spare ved at følge ruteanbefalingen fra ECO PRO Route.

INTELLIGENT ENERGISTYRING.

Ganske som alle de øvrige BMW modeller er også BMW X1 udstyret med BMW EfficientDynamics-teknologer såsom automatisk start/stop-funktion, genvinding af bremseenergi eller elektrisk servostyring. Samspillet mellem disse teknologier i den intelligente energistyring sikrer fremtidssikret mobilitet allerede i dag.

 • Automatisk start/stop-funktion

  Den automatiske start/stop-funktion standser motoren, når bilen kortvarigt holder stille, og der ikke er brug for motoren til at drive andre funktioner, fx ved lyskryds eller i en kø. Så snart du træder på koblingen (ved manuel gearkasse) eller slipper bremsen (ved Steptronic-gearkasse), starter motoren øjeblikkeligt, og du kan køre videre.

 • Genvinding af bremseenergi

  Genvinding af bremseenergi betyder, at bilens generator kun genererer strøm, når du løfter foden fra speederen eller træder på bremsen. Denne hidtil uudnyttede bevægelsesenergi omdannes til strøm, som oplader bilens batteri. Det betyder, at bilens generator ikke behøver at køre permanent, at der bruges mindre brændstof, og at der er flere kræfter til rådighed ved acceleration.

 • Elektrisk servostyring

  Styretøjets elektriske servohjælp er kendetegnet ved præcis styrerespons ved alle hastigheder. Teknologien sænker samtidig forbruget, idet elmotoren modsat den traditionelle hydraulikpumpe kun bruger energi, når der er brug for servohjælp til styretøjet.

 • Gearskiftindikator

  Der er store besparelser at hente ved at skifte gear på det helt rigtige tidspunkt – ikke mindst ved bykørsel og på landevejen. Kør længere på literen i en håndevending. Ud fra kørselsforholdene og motoromdrejningerne beregner motorelektronikken, hvilket gear der er det mest økonomiske, og tænder et pilesymbol i informationsdisplayet, som viser dig, hvilket højere eller lavere gear, du bør køre i for at opnå den bedst mulige brændstoføkonomi. Elektronikken registrerer behov for kraftfuld acceleration og tilpasser anbefalingerne, så gearskift foretages ved højere omdrejninger. Du får også gearanbefalinger, når du vælger at skifte gear manuelt med en Steptronic-gearkasse. Komparative test hos BMW har vist, at biler med gearskiftindikator kører ca. fire procent længere på literen end biler uden denne teknologi.

BRÆNDSTOFFORBRUG OG CO₂-UDLEDNING:

 • Værdierne uden parentes gælder for standardmodellen med standardgearkasse, værdier i parentes gælder for samme model, men med en anden gearkasse.

  Det anførte brændstofforbrug og CO₂-udledning er fastsat i henhold til Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EF) 715/2007 af 20. juni 2007 gældende på tidspunktet for typegodkendelsen af det pågældende køretøj. De anførte tal er baseret på et køretøj med det standardudstyr, som køretøjet leveres med, og det viste interval er baseret på de forskellige konfigurationsmuligheder (standardudstyr og ekstraudstyr). De modeller, der er afbildet, afspejler biler, der forhandles på det tyske marked. Der kan dermed forekomme afvigelser fra de beskrevne modelvarianter og det beskrevne udstyr i forhold til biler, der forhandles i Danmark. Du kan få yderligere oplysninger hos din BMW forhandler.

  * Brændstofforbruget, CO₂-udledningerne og strømforbrug er fastsat ud fra den nye WLTP-norm (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure). Registreringsafgiften er baseret på, blandt andet, bilens brændstofforbrug. Beregningen af registreringsafgiften baseres i Danmark, til og med 31. december 2020, på en korreleret værdi af det opnåede WLTP-testresultat.

  Mere information om udledninger og WLTP-kørecyklussen findes på www.bmw.dk/wltp.

  En oversigt over brændstofforbrug, CO₂-udledninger og strømforbrug for alle nye personbilmodeller fås gratis på alle salgssteder, og kan derudover ses på Trafikstyrelsens hjemmeside www.bilviden.dk.

   

  Generelle vilkår og ansvarsfraskrivelse.

  Vi tager forbehold for fejl og mangler. Vi tilstræber, at indholdet er ajour, men vi kan ikke garantere, at indholdet til enhver tid er korrekt. BMW.dk kan ikke betragtes som en komplet guide til vores produkter og ydelser.

  BMW Danmark A/S forbeholder sig retten til når som helst at foretage ændringer i priser, specifikationer og udstyr. For mere information om bilernes standard- og ekstraudstyr se www.bmw.dk/udstyr.